رفتن به مطلب

ساخت بالگرد ملی «صبا» تا نیمه اول سال آینده

ارسال های توصیه شده

[h=1] ساخت بالگرد ملی «صبا» تا نیمه اول سال آینده

[/h]

» سرویس: علمي و فناوري - علم و فناوري ايران

کد خبر: 93101508059

دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردی ایران (پنها) از تولید بالگرد ملی کاملا بومی ایرانی تا نیمه اول سال آینده خبر داد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، امیر دکتر احمدآبادی این مطلب را در بازدید دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور و جمعی از معاونان و دبیر ستاد توسعه فناوری هوایی و هوانوردی از شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردی ایران عنوان کرد.

در ابتدای این دیدار، گزارشی از وضعیت فعلی طرح کلان فناوری ساخت و تولید بالگرد ملی صبا که با حمایت معاونت علمی و فناوری رییس جمهور تولید شده است، ارائه شد. تاکنون بیش از 50 درصد روند طراحی و ساخت این بالگرد پشت سر گذاشته است.

پیش از این و در ششمین نمایشگاه صنایع هوایی و هوانوردی ایران نیز که بیست وهفتم تا سی‌ام آبان‌ماه امسال در کیش برگزار شد از بالگردهای چهارنفره و هشت نفره ساخت شرکت پنها رونمایی شده بود.

در بخش دیگری از این بازدید، پرواز معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و هیات همراه با بالگرد EUSP ساخت شرکت پنها در شرایط وزش باد با سرعت 30 گره با موفقیت انجام شد.

کارگاه اورهال (تعمیرات اساسی) بالگردهای سنگین از دیگر بخش‌های بازدیدی توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و همراهان بود. کارگاه اورهال بالگردهای سبک، کارگاه اورهال گیربکس، تولید بالگردهای جدید، کارگاه تولید بخش‌های غیرفلزی بالگرد، کارگاه مونتاژ بالگردها بخش‌های مختلف شرکت پنها بودند که توسط معاون علمی وفناوری رئیس جمهور مورد بازدید قرار گرفتند.

انتهای پیام

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا من کاری به ساختش ندارم

اسمش بسی زیبا :ws28::whistle:

اول که اسمش رو دیدم فکر کردم از دست اندر کارانش بودی برا مسخره بازی اینجا اسم خودت رو نوشتی:whistle:

لینک به دیدگاه
اول که اسمش رو دیدم فکر کردم از دست اندر کارانش بودی برا مسخره بازی اینجا اسم خودت رو نوشتی:whistle:

:ws3:تا اون حد نه دخالت نداشتم همین که اسمم هست کافیه :ws28:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...