سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ نرم افزار Graphisoft ArchiCAD 16 ابزاری دقیق به منظور طراحی ساختمان ها می باشد. این نرم افزار محصول شرکت معروف Graphisoft بوده که مخصوص اساتید و دانشجویان رشته ی عمران و سایر رشته های وابسته به آن ساخته شده است. میتوان گفت اولین نرم افزاری که برای طراحی و نقشه کشی دو و سه بعدی ساختمان ارائه شد نرم افزار آرشیکد بود. شما با استفاده از این نرم افزار میتوانید اقدام به طراحی یک ساختمان کامل نمایید و بعد از آن با استفاده از امکانات برنامه که شامل مشاهده سه بعدی ، تغییر میزان نور در شب و روز و ... می باشد به مشاهده ی ساختمان خود از زوایای مختلف بپردازید. یکی از قابلیت های بسیار خوب این نرم افزار که مشابه آنرا حتی در نرم افزار قدرتمندی مانند اتوکد هم نمیتوان مشاهده نمود قابلیت ایجاد خودکار حجم سه بعدی یک پروژه پس از طراحی دو بعدی آن است. علاوه بر این در این نرم افزار دیوار ، سقف ، درب ، پنجره و سایر اجزای یک ساختمان به صورت از قبل آماده در آن قرار دارند و فقط کافیست که شما آنها را انتخاب کنید و با وارد نمودن سایز و اندازه ی دلخواه خود آنها را بکار گیرید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: ir-dl.com 3 لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نرم افزار Graphisoft ArchiCAD 16 ابزاری دقیق به منظور طراحی ساختمان ها می باشد. این نرم افزار محصول شرکت معروف Graphisoft بوده که مخصوص اساتید و دانشجویان رشته ی عمران و سایر رشته های وابسته به آن ساخته شده است. میتوان گفت اولین نرم افزاری که برای طراحی و نقشه کشی دو و سه بعدی ساختمان ارائه شد نرم افزار آرشیکد بود. شما با استفاده از این نرم افزار میتوانید اقدام به طراحی یک ساختمان کامل نمایید و بعد از آن با استفاده از امکانات برنامه که شامل مشاهده سه بعدی ، تغییر میزان نور در شب و روز و ... می باشد به مشاهده ی ساختمان خود از زوایای مختلف بپردازید. یکی از قابلیت های بسیار خوب این نرم افزار که مشابه آنرا حتی در نرم افزار قدرتمندی مانند اتوکد هم نمیتوان مشاهده نمود قابلیت ایجاد خودکار حجم سه بعدی یک پروژه پس از طراحی دو بعدی آن است. علاوه بر این در این نرم افزار دیوار ، سقف ، درب ، پنجره و سایر اجزای یک ساختمان به صورت از قبل آماده در آن قرار دارند و فقط کافیست که شما آنها را انتخاب کنید و با وارد نمودن سایز و اندازه ی دلخواه خود آنها را بکار گیرید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: ir-dl.com سلام سامیار خوبی ؟ من نرمافزار ارشیکد 17 دارم ایا با 16 فرق میکنه؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سامیار خوبی ؟ من نرمافزار ارشیکد 17 دارم ایا با 16 فرق میکنه؟؟؟؟؟؟ اینجا میتونید تفاوت نسخه 17 رو با سایر نسخه ها ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا میتونید تفاوت نسخه 17 رو با سایر نسخه ها ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سامیار اینجا ک انگلیسی نوشته منم که هیچی..... حالا خودت بگو بهتر از 16 هست یا نه؟؟؟ لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سامیار اینجا ک انگلیسی نوشته منم که هیچی..... حالا خودت بگو بهتر از 16 هست یا نه؟؟؟ ولی فک کنم 17 بهتر از 16 باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده