saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] مرورگر فایرفاکس یکی از محبوب ترین مرورگرها محسوب می شود. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ،همانطور که می دانید پیدا کردن افزونه های مفید و کاربردی کار ساده ای نیست،در این گزارش قصد داریم یکی از کاربردی ترین افزونه های این مرورگر را به شما معرفی کنیم. افزونه Mar Mod یکی از کاربردی ترین افزونه های فایرفاکس محسوب می شود. پس از نصب این افزونه منوی نارنجی رنگ فایرفاکس تغییر کرده، گزینه Restart به منوی اصلی اضافه می شود. مترجم آنلاین مترجم آنلاین یکی از ویژگی های افزونه Mar Mod محسوب می شود.پس از انتخاب زبان موردنظر،هر متنی را که انتخاب کنید تنها با دو کلیک قادر به ترجمه آن خواهید بود. تهیه نسخه پشتیبان از مرورگر پشتیبا گیری یکی دیگر از ویژگی های این افزونه است که کمک زیادی به شما خواهد کرد. انتهای پیام/ 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ منوی فایر فاکس که دیگه نارنجی نیست 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ منوی فایر فاکس که دیگه نارنجی نیست Mar Mod این کجای فایرفاکس؟؟؟؟؟؟من نیافتمش 2 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ Mar Mod این کجای فایرفاکس؟؟؟؟؟؟من نیافتمش تو سایتش هست اسم افزونه رو سرچ و نصب کنید تو خود فایرفاکس به طور پیش فرض که وجود نداره 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ تو سایتش هست اسم افزونه رو سرچ و نصب کنیدتو خود فایرفاکس به طور پیش فرض که وجود نداره اوهوم ممنون که گفتید 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ Mar Mod این کجای فایرفاکس؟؟؟؟؟؟من نیافتمش اینا این لینکش: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]تعداد استفاده کنندگانش هم زیاد نیست: 1,162 users [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اینا این لینکش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تعداد استفاده کنندگانش هم زیاد نیست: 1,162 users برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظرت خوب هست؟؟؟؟؟؟ دانلودش کنم یا نه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ به نظرت خوب هست؟؟؟؟؟؟ دانلودش کنم یا نه؟؟؟ به نظرم خیلی هم جالب نیست، اون 5 تا ستاره ش هم واسه 23 نفر هست: 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ به نظرم خیلی هم جالب نیست، اون 5 تا ستاره ش هم واسه 23 نفر هست: پس دانلود نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده