ghazal.e 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ سلام یه سوال داشتم میخواستم نظر آقایونو جویا بشم! دخترا وقتی به پسری علاقه پیدا میکنند معمولا اون پسره دوست پسرشون یا نامزدشون یا حالا هرچی بوده یعنی قبلا پسره اونو انتخاب کرده یعنی اینکه پسره اول خوشش اومده و بعد از مدتی حالا شاید دختر هم بهش علاقه مند شده... اما اگه دختری که فقط شما رو میبینه یعنی ارتباطی با هم ندارید... یه جایی مثلا دانشگاه ، و بهتون علاقه مند شده... اگه بهتون این علاقه مندی رو بگه و قصد داشته باشه به شما نزدیک بشه شما چه واکنشی نشون میدید؟! اگه دختر عوامل جذابیت داشته باشه (برای دخترا بیشتر زیبایی ملاک هست) که جواب آقایون تا حدودی مشخصه اما اگه طرفتون قیافه نداشت چی!؟ بهش چه جوابی میدید؟! چرا آقایون حق انتخاب دارند اما دخترا باید انتخاب بشند؟! خانومای سایت هم لطفا به من بگن آیا تا بحال این تجربه رو داشتند ؟ چی کار کردید تونستید چیزی بگید؟! 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ سلام یه سوال داشتم میخواستم نظر آقایونو جویا بشم! دخترا وقتی به پسری علاقه پیدا میکنند معمولا اون پسره دوست پسرشون یا نامزدشون یا حالا هرچی بوده یعنی قبلا پسره اونو انتخاب کرده یعنی اینکه پسره اول خوشش اومده و بعد از مدتی حالا شاید دختر هم بهش علاقه مند شده... اما اگه دختری که فقط شما رو میبینه یعنی ارتباطی با هم ندارید... یه جایی مثلا دانشگاه ، و بهتون علاقه مند شده... اگه بهتون این علاقه مندی رو بگه و قصد داشته باشه به شما نزدیک بشه شما چه واکنشی نشون میدید؟! اگه دختر عوامل جذابیت داشته باشه (برای دخترا بیشتر زیبایی ملاک هست) که جواب آقایون تا حدودی مشخصه اما اگه طرفتون قیافه نداشت چی!؟ بهش چه جوابی میدید؟! چرا آقایون حق انتخاب دارند اما دخترا باید انتخاب بشند؟! خانومای سایت هم لطفا به من بگن آیا تا بحال این تجربه رو داشتند ؟ چی کار کردید تونستید چیزی بگید؟! غزل خانوم آدما با هم متفاوتن. هرکسی جنبه این رو نداره که بهش ابراز علاقه بشه، باید طرفت رو بسنجی. بعدم دوستانه بهت توصیه می کنم به کسی که باهاش ارتباطی نداشتی و دورادور میبینیش علاقه مند نشو. من دخترم احساسات دخترا رو خوب درک می کنم. از این جور علاقه ها هم پیش میاد به خصوص در اوایل جوانی فقط ممکنه اگه طرف رو بشناسی ببینی اصلا اونی نیست که تو توی ذهنت تصویر کردی. ببین چون با طرف مقابل ارتباط نداری ناچار ازش یه تصویر تو ذهنت میسازی که اون تصویر بسیار شبیه چیزیه که تو میخوای نه چیزی که واقعا اون طرف مقابل هست! این میشه که در اکثر موارد حتی اگر فرصت شناختن طرف رو پیدا کنی بعد از مدتی دلسرد میشی نه اینکه اون بد باشه ها نههههههه، تو یه چیز دیگه تو ذهنت ساخته بودی. بنابراین سعی کن اول عاقلانه بشناسی و بعد عاشقانه دوست داشته باشی نه اینکه اول عاشقانه بخوای و بعد عاقلانه بشناسی 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ غزل خانوم آدما با هم متفاوتن. هرکسی جنبه این رو نداره که بهش ابراز علاقه بشه، باید طرفت رو بسنجی. بعدم دوستانه بهت توصیه می کنم به کسی که باهاش ارتباطی نداشتی و دورادور میبینیش علاقه مند نشو. من دخترم احساسات دخترا رو خوب درک می کنم. از این جور علاقه ها هم پیش میاد به خصوص در اوایل جوانی فقط ممکنه اگه طرف رو بشناسی ببینی اصلا اونی نیست که تو توی ذهنت تصویر کردی. ببین چون با طرف مقابل ارتباط نداری ناچار ازش یه تصویر تو ذهنت میسازی که اون تصویر بسیار شبیه چیزیه که تو میخوای نه چیزی که واقعا اون طرف مقابل هست! این میشه که در اکثر موارد حتی اگر فرصت شناختن طرف رو پیدا کنی بعد از مدتی دلسرد میشی نه اینکه اون بد باشه ها نههههههه، تو یه چیز دیگه تو ذهنت ساخته بودی. بنابراین سعی کن اول عاقلانه بشناسی و بعد عاشقانه دوست داشته باشی نه اینکه اول عاشقانه بخوای و بعد عاقلانه بشناسی منظور سارا این بود که عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده