زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ منم تولدتونو تبریک عرض میکنم ...ایشا..جاده عمرتون طولانی وسرسبز باشه ..مزین به زیباترین گلهای تلاش وموفقیت ....:icon_gol:به ما که کیکی نرسید ..اما همینکه تو تولدتون شرکت کردم برام شیرین بود ... لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ وای ببین تولده کیه... خانوم خانوماااااااااااا.. خانوم گل... ولی انگار یه کم دیر رسیدم....:icon_pf (34): تولدت مبارک عزیزم... ایشالا تولده صدوبیست سالگیت..:icon_pf (17): :happybday::626gdau::cakesmileyf: :happy::happy::happy: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ وای ببین تولده کیه... خانوم خانوماااااااااااا.. خانوم گل... ولی انگار یه کم دیر رسیدم....:icon_pf (34):تولدت مبارک عزیزم... ایشالا تولده صدوبیست سالگیت..:icon_pf (17): :happybday::626gdau::cakesmileyf: :happy::happy::happy: الهی مرسیییییییییییییی. ممنون خانومی..خیلی لطف کردی تشکر...انشالله عاقبت بخیر بشی.. لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ از همه دوستانم تشکر میکنم.... ببخشید که از تک تک پستها نقل قول نگرفتمو تک تک تشکر نکردم... بازم ممنون..:icon_gol: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک. شاد باشی همیشههههههههههههههه لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون خانومی لطف کردی... انشالله عاقبت بخیر بشی... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشید لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک :hapydancsmil::icon_gol: نمیدونم قبلا گفته بودم یا نه لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ آقای بهره مند ...........خیلی ممنون از لطفتون.انشالله عاقبت بخیر بشین.. ممنون صبا جان خیلی خوشحالم کردی...انشالله به ارزوهات برسی خانومی.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده