*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ نوبتی هم که باشه نوبت دوست گل من هسدش که به دنیا بیاد یعنی: sama-sh 10 دی تولد سما خانم بر ملت شریف ایران مبارک باااااااااااااااااااااد پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک 13 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دوست مهربون من. :hapydancsmil: بهترین آرزوها رو برات دارم عزیز دل. لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خانم گل:icon_gol: ایشالا سال بعد تولد خودتو بچت:hapydancsmil: تبریک میگم دوست خوبم ایشالا 120 ساله شی:icon_gol: به همه آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ نوبتی هم که باشه نوبت دوست گل من هسدش که به دنیا بیادیعنی: sama-sh 10 دی تولد سما خانم بر ملت شریف ایران مبارک باااااااااااااااااااااد پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک الهییییییییییییییییییییییییی وااااااااااااااااااااااااااااااای مرسی عاطفه جونم ... خیلی خوشحالم کردی،انشالله عروسیت جبران کنم من....خخخخخ انشالله خدا بهترینارو به خودت هدیه بده ..خوشبخت و موفق و عاقبت بخیر بشی گلم... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارکامیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی خیلی خیلی ممنون لطف کردی خانومی... لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ جشن 22 سالگيت مبارك سمانه خانوم يه كيك سفارش دادم تا شمعارو فوت كني من ميرم بيارمش با بچه ها بخوريم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم ♥ ممنون گلم... خیلی خوشحالم کردی... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دوست مهربون من. :hapydancsmil: بهترین آرزوها رو برات دارم عزیز دل. مررررررررررسی خانومی... خیلی لطف کردی تشکر... انشالله عاقبت بخیر بشی... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اينم كيك تولدت :gnugghender: دست شما دردددددددددددددددددددد نکنه.... بابا شرمنده کردین که ... ممنون بابت کیک خوشمزه هوس کیک کردم والا... انشالله خوشبختو عاقبت بخیر بشین.. لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خانم گل:icon_gol:ایشالا سال بعد تولد خودتو بچت:hapydancsmil: تبریک میگم دوست خوبم ایشالا 120 ساله شی:icon_gol: به همه آرزوهات برسی ای جانم عزیز دلم..... مرسی خانومی خیلی لطف کردی... دیوونههههههههههههههههههههههه کتک دلت میخاد؟ مرسی گلم...توهم همینطور به ارزوهای قشنگت برسی... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ زادروزت خجسته باد ممنون خیلی لطف کردین...تشکر.. انشالله به ارزوهاتون برسین... لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم تو بهترین روز سال بهترین از خدا بگیرین:icon_gol: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ تولدتون مبارکامیدوارم تو بهترین روز سال بهترین از خدا بگیرین مرسی خیلی لطف کردین تولدشماهم مبارک باشه 3 دی بود ..گذشته بود من فهمیدم.. انشالله عاقبت بخیر بشین... ممنون لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ ميلاد باسعادتتون ميارك ممنون خیلی زحمت کشیدین... انشالله به ارزوهای قشنگتون برسین.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده