Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ هنرمند اوکراینی Tanya Musatenko خالق این نقاشی های فوق العاده زیباست. 8 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ واقعا؟ من چرا انقدر بی هنرم؟ نازنین جون اسم نقاشم نوشته تو بی هنر نیستی اینا خیلی هنرمندن 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ چقدر گفتم برم نقاشی و طراحیمو ادامه بدماااااااا.. اگه رفته بودم شاید نقاشی های منم ب این خوبی میشد خداییش آدم شک میکنه نقاشی باشه ..ممنون فیونا جون ب شدت تو فکر رفتم 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ به به عالین همشون. منم یه چند تا نقاشی گل و مرغ کشیدم هر روز از چند تا زاویه ازشون عکس می گیرم فکر می کنم خیلی هنرمندم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ چقدر گفتم برم نقاشی و طراحیمو ادامه بدماااااااا.. اگه رفته بودم شاید نقاشی های منم ب این خوبی میشد خداییش آدم شک میکنه نقاشی باشه ..ممنون فیونا جون ب شدت تو فکر رفتم عمرا بابا. اینا ذاتا نقاشیشون خوبه. :icon_pf (34):من هرچقدرم تمرین کردم ، پیشرفت زیادی حاصل نشد 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ به به عالین همشون. منم یه چند تا نقاشی گل و مرغ کشیدم هر روز از چند تا زاویه ازشون عکس می گیرم فکر می کنم خیلی هنرمندم بعد به من میگه اعتماد به سقف داری لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ عمرا بابا. اینا ذاتا نقاشیشون خوبه. :icon_pf (34):من هرچقدرم تمرین کردم ، پیشرفت زیادی حاصل نشد نازنین تو دوباره استعدادای جوونای ایرانی رو زیرسوال بردی؟ :vahidrk: تو پیشرفت زیادی نداشتی دلیل نمیشه منم نتونم لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ بعد به من میگه اعتماد به سقف داری یعنی آدم رو به زور هل میدی به سمت اسپم کردن من از هر انگشتم دویست و بیست تا هنر میریزه من اعتماد به سقف نداشته باشم کی داشته باشه؟ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ نازنین تو دوباره استعدادای جوونای ایرانی رو زیرسوال بردی؟ :vahidrk: تو پیشرفت زیادی نداشتی دلیل نمیشه منم نتونم اتفاقا چون من پیشرفتم کم بوده تو دیگه عمرا به جایی برسی. با این استدادت! 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ نازنین تو دوباره استعدادای جوونای ایرانی رو زیرسوال بردی؟ :vahidrk: تو پیشرفت زیادی نداشتی دلیل نمیشه منم نتونم این نازنین خودش پیشرفت نمیکنه فکر میکنه همه باید درجا بزنن، مگه نه نازنین ؟ الفرارررررررررررررررر :th_running1::th_running1: 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ یعنی آدم رو به زور هل میدی به سمت اسپم کردن من از هر انگشتم دویست و بیست تا هنر میریزه من اعتماد به سقف نداشته باشم کی داشته باشه؟ اوه اوه برق 220 ولتت منو گرفته عصن! اسپم نکن خواهرم :zadan: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ اتفاقا چون من پیشرفتم کم بوده تو دیگه عمرا به جایی برسی. با این استدادت! باشه تو راست میگی حالا چندسال دیگه ک خواستی دعوتت کنم نمایشگاه نقاشیم متوجه میشی استعدادو 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ اوه اوه برق 220 ولتت منو گرفته عصن!اسپم نکن خواهرم :zadan: همه شاهد بودن شما اسپم رو شروع کردی برا اینکه اسپم نشه باید بگم ایشون علاوه بر مداد میتونستن با خودکار هم تصاویر فوق رو بکشن ولی اینم خوبه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده