Fiyuna 296 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 هنرمند اوکراینی Tanya Musatenko خالق این نقاشی های فوق العاده زیباست. 8
Fiyuna 296 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2014 واقعا؟ من چرا انقدر بی هنرم؟ نازنین جون اسم نقاشم نوشته تو بی هنر نیستی اینا خیلی هنرمندن 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 چقدر گفتم برم نقاشی و طراحیمو ادامه بدماااااااا.. اگه رفته بودم شاید نقاشی های منم ب این خوبی میشد خداییش آدم شک میکنه نقاشی باشه ..ممنون فیونا جون ب شدت تو فکر رفتم 1
sara kia 3158 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 به به عالین همشون. منم یه چند تا نقاشی گل و مرغ کشیدم هر روز از چند تا زاویه ازشون عکس می گیرم فکر می کنم خیلی هنرمندم 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 چقدر گفتم برم نقاشی و طراحیمو ادامه بدماااااااا.. اگه رفته بودم شاید نقاشی های منم ب این خوبی میشد خداییش آدم شک میکنه نقاشی باشه ..ممنون فیونا جون ب شدت تو فکر رفتم عمرا بابا. اینا ذاتا نقاشیشون خوبه. :icon_pf (34):من هرچقدرم تمرین کردم ، پیشرفت زیادی حاصل نشد 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 به به عالین همشون. منم یه چند تا نقاشی گل و مرغ کشیدم هر روز از چند تا زاویه ازشون عکس می گیرم فکر می کنم خیلی هنرمندم بعد به من میگه اعتماد به سقف داری
m.sh1992 2210 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 عمرا بابا. اینا ذاتا نقاشیشون خوبه. :icon_pf (34):من هرچقدرم تمرین کردم ، پیشرفت زیادی حاصل نشد نازنین تو دوباره استعدادای جوونای ایرانی رو زیرسوال بردی؟ :vahidrk: تو پیشرفت زیادی نداشتی دلیل نمیشه منم نتونم
sara kia 3158 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 بعد به من میگه اعتماد به سقف داری یعنی آدم رو به زور هل میدی به سمت اسپم کردن من از هر انگشتم دویست و بیست تا هنر میریزه من اعتماد به سقف نداشته باشم کی داشته باشه؟
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 نازنین تو دوباره استعدادای جوونای ایرانی رو زیرسوال بردی؟ :vahidrk: تو پیشرفت زیادی نداشتی دلیل نمیشه منم نتونم اتفاقا چون من پیشرفتم کم بوده تو دیگه عمرا به جایی برسی. با این استدادت! 1
sara kia 3158 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 نازنین تو دوباره استعدادای جوونای ایرانی رو زیرسوال بردی؟ :vahidrk: تو پیشرفت زیادی نداشتی دلیل نمیشه منم نتونم این نازنین خودش پیشرفت نمیکنه فکر میکنه همه باید درجا بزنن، مگه نه نازنین ؟ الفرارررررررررررررررر :th_running1::th_running1: 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 یعنی آدم رو به زور هل میدی به سمت اسپم کردن من از هر انگشتم دویست و بیست تا هنر میریزه من اعتماد به سقف نداشته باشم کی داشته باشه؟ اوه اوه برق 220 ولتت منو گرفته عصن! اسپم نکن خواهرم :zadan: 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 اتفاقا چون من پیشرفتم کم بوده تو دیگه عمرا به جایی برسی. با این استدادت! باشه تو راست میگی حالا چندسال دیگه ک خواستی دعوتت کنم نمایشگاه نقاشیم متوجه میشی استعدادو 2
sara kia 3158 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 اوه اوه برق 220 ولتت منو گرفته عصن!اسپم نکن خواهرم :zadan: همه شاهد بودن شما اسپم رو شروع کردی برا اینکه اسپم نشه باید بگم ایشون علاوه بر مداد میتونستن با خودکار هم تصاویر فوق رو بکشن ولی اینم خوبه 3
ارسال های توصیه شده