رفتن به مطلب

راه اندازی یک شرکت

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

تو فکر راه اندازی یه شرکتم. از هر نوع ایده و کمکی استقبال میکنم. خودم تخصصم تولید نرم افزاره. اما لزوما نمیخوام به نرم افزار ربطی داشته باشه. چندتا خانوم سرپرست خانوار میشناسم که واقعا دوس دارم براشون کار تعریف کنم و به کمک خدا و شما دوستان رونقی به زندگیشون بدیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

هر کاری رو که خواستی شروع کنی اولش باید بری تو همون رشته یکم شاگردی کنی . با نوشته نمیشه شرکت رو راه اندازی کرد. باید آستین هارو بالا بزنی بری تو چن تا شرکت یه مدت کار بکنی تا چم و خم کار دستت بیاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
سلام دوستان

تو فکر راه اندازی یه شرکتم. از هر نوع ایده و کمکی استقبال میکنم. خودم تخصصم تولید نرم افزاره. اما لزوما نمیخوام به نرم افزار ربطی داشته باشه. چندتا خانوم سرپرست خانوار میشناسم که واقعا دوس دارم براشون کار تعریف کنم و به کمک خدا و شما دوستان رونقی به زندگیشون بدیم.

برای تاسیس یک شرکت این الگوها ضروریاست: 1) با يك ايده ی خوب به ميدان تجارت وارد شويد . ايده خوب نقش بسيار مهموارزنده دارد؛ و به عنوان يك گروه عملياتي عمل مي كند كه فضا را براي ارائهتوضيحات بعدي شما در مورد شركت و تجارتتان آماده مي كند. اگر ايده شما براي شروعنا مناسب باشد سرمايه هاي بعدي شما هدر خواهد رفت . سعي كنيد سفارشهايي كهحتما" به آنها مي توانيد جامه عمل بپوشانيد را بدهيد والا اگر ايده شما در حدشعار باشد، مطمئن باشيد تجارت شما ديري نخواهدپایید؛ كه تنزل خواهد كرد . پس: ايدههاي قابل قبول و مورد نياز جامعه را هرگز در شروع فراموش نكنيد . 2) يك طرح تجاريبنويسيد . نوشتن يك طرح تجاري جامع و استراتژيكي براي شما اولويتها را مشخص خواهدكرد و سبب مي شود كه، شما در كارتان دچار سردر گمي نشويد طبق اولويتها عمل كنيد كهچه كاري را بايد اول و چه كاري را دوم و ... انجام دهيد . اين قسمت در واقع سرمايهگذاري زيادي را نمي طلبد و پيش فرض آن خود شما هستيد؛ پس اگر بخواهيد اقتصادي همفكر كنيد اين مرحله در خدمت شما است يعني : سرمايه كمتر ، سود بيشتر . يعني فقط باذهنتان در اين قسمت كار مي كنيد و پول و امكانات لازم نيست . 3) یک اسم پر بار وبا معنی و مفهوم برای تجارت خود انتخاب می کنند . اسم تجاری نباید کوتاه باشد؛ ولینباید هم زیاد طولانی واز هم گسیخته باشد . سعی کنید اسم شرکت خود را موزون انتخابکنید . یعنی طوری که حتی از لحاظ تلفظ عام هم ساده و روان باشد و همچنین اسم شرکتباید دارای پیشینه عالی و خوب باشد. پیشینه اسم هم خیلی مهم است اگر،اسم مناسبباشد. نقش تبلیغاتی ییدا می کند ؛ و مشتریان زیادی را برای شرکت جلب خواهد کرد .که این همان منظور اصلی شماست . 4) فرم شرکتهای خود را انتخاب کنید . از فرمهایبسیار ساده یا بسیار پیچیده استفاده نکنید . سعی کنید فرمها و اطلاعاتی را که ،افقط نیاز دارید را به شما تهیه کنند؛ و اطلاعات اضافی را برایتان فراهم نکنند .سعی کنید فرمها از انسجام خاصی برخوردار باشند . ترتیب فرمها را رعایت کنید . سعینکنید اطلاعات محرمانه شرکت را به راحتی در فرمها به افراد خارج از سازمان انتقالدهید . و ازفرد بایگان مناسب و مورد اعتماد در این بخش استفاده کنید. اگر در اینقسمت اطلاعات خاصی ندارید حتما" با یک مشاور، مشاوره کنید. چون سهل انگاری دراین بخش می تواند هم باعث هدر رفتن وقت هم کارمند وهم مشتری شرکت خواهد شد؛ کهبعدا" یک تبلیغات منفی محسوب می شود . مثلا" برای خرید یک دستگاهپرینتربه منزلتان ؛ دیگر در فرمهای شرکت دیگر نیازی نیست که فروشنده اسم و مشخصاتخانواده شما را سوال کنید، این کارهم وقت فروشنده و هم خریدار را تلف خواهد کرد .5) تمامی فرمهای شرکت خود را و حتی اسم و آرم و.... شرکت را به ثبت برسانید. اینکار به فعالیت شما رسمیت خاصی را می بخشد و باعث می شود که بعد از شروع کار دوبارهبه اول چرخه تاسیس باز نگردید و دوباره نخواهید که کارثبت را انجام دهید . البتهاین کار یکی از الزامات قانونی در اکثر کشورها است. تا مثلا" وقتی شرکت شمایک شرکت موفق شد؛ در اوج موفقیت شما، شرکت دیگری برای رقابت منفی کردن با شرکتتان،از از آرم وlogo شرکت شما استفادهنکند . مثلا"جنس مشابه ، که دارای کیفیت پایین تری هم هست را به بازار با نامشرکت شما یا مشابه ، بیرون ندهد . این در واقع یک نوع انحصار گرایی مثبت است که حقطبیعی شماست است . 6)شماره ثبت برای شرکت بگیرید . نحوه ثبت شرکت در اکثر کشورهامتفاوت است و بستگی به قوانین خاص هر کشور دارد . و شامل تشریفات خاصی است که ممکناست در جایی زیاد و در جایی دیگرکم باشد .این شماره ثبت یک هویت رسمی برای شما میدهد ومشخص می کند که شما به صورت قانونی وارد بازار کار شده اید . در بازار رقابتعمده ای از افراد سودجو وجود دارند که، از اعتماد مردم سود جویی کرده و یک نوع دیدمنفی را برای مردم ایجاد کرده اند،چون شماره ثبت نداشته اند. پس به راحتی خود رااز این گروه متمایز کرده و این کار مقدماتی شرکت را نیز انجام داده وبه مشتریانخود نیز یک اعتماد شرکتی ایجاد کنید تا به راحتی با شما وارد تجارت و معامله گردند. نتیجه گیری: گامهای ذکرشده در بالا مسیر پیمایشی شما را برای یک شروع موفق مشخصمی کنند؛ و باعث می شوند مسیر را طولانی نکرده و کوتاهترین راه را که همان راهمستقیم است ؛ به شما نشان دهد. البته راههای اقتضائی دیگری نیز وجود دارد که بستهبه هر منطقه متفاوتند و شما باید آنها را نیز به موارد بالا اضافه کنید.مثلا" نحوه ثبت شرکت در کانادا با اروپا متفاوت است و حتی نوع شرکتها نیزمتفاوتند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...