Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ کسی تاحالا با این مشکل مواجه شده که به جای وب پیج یک صفحه خاکستری با عنوان [h=3] aclk (GIF image,1x1 pixels[/h] باز میشه ؟ مشکل از کجاست اعصاب برام نذاشته؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ می تونی یه عکس ازش بزاری اینجا 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ کسی تاحالا با این مشکل مواجه شده که به جای وب پیج یک صفحه خاکستری با عنوان aclk (GIF image,1x1 pixels باز میشه ؟ مشکل از کجاست اعصاب برام نذاشته؟ اینجا گفته می تونه از فایروال کسپراسکای باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اینجا گفته می تونه از فایروال کسپراسکای باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من از کسپر استفاده نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ می تونی یه عکس ازش بزاری اینجا 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ راه حل جادویی ممد رو هم استفاده کردم درضمن جواب نداده ، add-ons هارو هم چک کردم پلاگین خاصی نیست توشون 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سری راه حل گفته از جمله پاک کردن کش فایرفاکس و پاک کردن کوکی ها و .. ببین با انجام اینا مشکلت حل میشه توی صفحات مربوط به کروم هم گفته مشکل از آنتی ویروس ها و فایر وال هاست که محتوای تصویر رو بلاک می کنه شما اصلا آنتی ویروس نداری ؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سری راه حل گفته از جمله پاک کردن کش فایرفاکس و پاک کردن کوکی ها و ..ببین با انجام اینا مشکلت حل میشه توی صفحات مربوط به کروم هم گفته مشکل از آنتی ویروس ها و فایر وال هاست که محتوای تصویر رو بلاک می کنه شما اصلا آنتی ویروس نداری ؟ اینارو امتحان کردم بابا من خودم یه پا مهندس کامپیوترم نود32 دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اینارو امتحان کردم بابا من خودم یه پا مهندس کامپیوترم نود32 دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برمنکرش لعنت (ما که چنین ادعایی نداریم ) داریم باهم فکری می کنیم شاید مشکل شما حل شد اینو هم ببین I doubt it's anything serious... this or similar usually shows when a page with ads has failed to load or been blocked by some security/ad-blocking/filtering software. Do you have anything like that installed?. تو جوابش گفته : That was it! I had an anti banner filter on on my anti virus. I removed it and it works now. Thanks to all for your help. توی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ برمنکرش لعنت (ما که چنین ادعایی نداریم ) داریم باهم فکری می کنیم شاید مشکل شما حل شد اینو هم ببین تو جوابش گفته : توی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فک میکنم فهمیدم ایراد کار کجاست برمیگرده به یکی از تنظیمات نود 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ فک میکنم فهمیدم ایراد کار کجاست برمیگرده به یکی از تنظیمات نود خب اگه جواب رو پیدا کردی بی زحمت اینجا هم بزار (با توضیح ) تا بقیه هم استفاده کنن (این سوال شما همین الان به صفحه اول گوگل راه پیدا کرده بین صفحات فارسی زبون ) 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ خب اگه جواب رو پیدا کردی بی زحمت اینجا هم بزار (با توضیح ) تا بقیه هم استفاده کنن (این سوال شما همین الان به صفحه اول گوگل راه پیدا کرده بین صفحات فارسی زبون ) حالا برم خونه تست کنم ببینم اصلا فهمیدم کجا گند زدم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ایراد از فعال کردن این دوتا گزینه بود 2 لینک به دیدگاه
saber zs 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ سلام .منم این مشکل دارم.هوووووووم چیکار کنم خو 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ فک میکنم فهمیدم ایراد کار کجاست برمیگرده به یکی از تنظیمات نود من اصلا آنتی ویروس نصب نمی کنم و ندارم ولی همین مشکل رو دارم (البته از وقتی از فیلی شکن فری گت استفاده نمی کنم بهتر شده یه زمانی اینجا هم برام نقطه میشد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ سلام .منم این مشکل دارم.هوووووووم چیکار کنم خو راه حل تو پست های قبلی بهشون اشاره شده اونا رو چک کنید با وضعیت و شرایط سیستم و مرورگر خودتون ببنید با اون روشهای مشکلتون حل میشه یا نه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده