amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ امیر حاجی بالاسر کوجاس؟:| آنجا لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ آنجا یه جا ببرش با اینجا 100 کیلومتر فاصله زمینی هوایی و دریایی داشته باشه وگرنه خودتو بچتو پودر میکنم لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ امیر حاجی بالاسر کوجاس؟:| الهی حاجی بالاسر دیدی عمو داره رفیق میشه با آخا:girl_blush2: خو حالا. كشتي بچه رو. حالا يه سوالي كرد تو چرا جوش آوردي؟ خو بابامه:vahidrk: آنجا کجا اونوقت؟ لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ یه جا ببرش با اینجا 100 کیلومتر فاصله زمینی هوایی و دریایی داشته باشهوگرنه خودتو بچتو پودر میکنم اینطوری که منم پودر میشم لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ یه جا ببرش با اینجا 100 کیلومتر فاصله زمینی هوایی و دریایی داشته باشهوگرنه خودتو بچتو پودر میکنم آدمم انقدر حسود؟ انقدر دخترت از صبر و متانتت تعريف كرد. همش الكي بود؟ عوام فريبي بود؟ :دي دخترت يه روزي بايد شوبر كنه بره خونه شوبرش. انقدرم الكي حرص نخور ميفتي رو دستمون حوصله ندارم لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ کجا اونوقت؟ سييييييس جايي نرفته باو. همينجاست لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ آدمم انقدر حسود؟ انقدر دخترت از صبر و متانتت تعريف كرد. همش الكي بود؟ عوام فريبي بود؟ :ديدخترت يه روزي بايد شوبر كنه بره خونه شوبرش. انقدرم الكي حرص نخور ميفتي رو دستمون حوصله ندارم دختری دارم شاه نداره به کس کسونش نمیدم به پسر امیرش نمیدم به کسی میدم کچل نباشه مثل آقا بالاسر گیج نباشه این آقا بالاسرو خاموش کن:| لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اینطوری که منم پدر میشم تو پدر نميشي عمويي پودر ميشي لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ آدمم انقدر حسود؟ انقدر دخترت از صبر و متانتت تعريف كرد. همش الكي بود؟ عوام فريبي بود؟ :ديدخترت يه روزي بايد شوبر كنه بره خونه شوبرش. انقدرم الكي حرص نخور ميفتي رو دستمون حوصله ندارم بابا ببین من هیچی نمیگم سييييييس جايي نرفته باو. همينجاست دختری دارم شاه نداره به کس کسونش نمیدم به پسر امیرش نمیدم به کسی میدم کچل نباشه مثل آقا بالاسر گیج نباشه این آقا بالاسرو خاموش کن:| آقابالاسر گیجه پدری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اینطوری که منم پودر میشم جلو چش من واسه آقا بالا سر گریه میکنی؟ لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ تو پدر نميشي عمويي پودر ميشي نترکی تو بچه سریع ویرایش کرده بودم که... یعنی امون نمیدی جلو چش من واسه آقا بالا سر گریه میکنی؟ ببخشید لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ تو به سن بچه من چیکار داری هان؟ خب پس سن خودتو بگو سن بچه رو حدس میزنم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ الهیخوبی تو؟ آره دیگه فکر کرده بودن شوخیه مرسی خاله جون اشکال نداره نفس.. حالا دیگه باور می کنن همه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده