Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 آنجا یه جا ببرش با اینجا 100 کیلومتر فاصله زمینی هوایی و دریایی داشته باشه وگرنه خودتو بچتو پودر میکنم
Mehraban84 10 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 امیر حاجی بالاسر کوجاس؟:| الهی حاجی بالاسر دیدی عمو داره رفیق میشه با آخا:girl_blush2: خو حالا. كشتي بچه رو. حالا يه سوالي كرد تو چرا جوش آوردي؟ خو بابامه:vahidrk: آنجا کجا اونوقت؟
Mehraban84 10 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 یه جا ببرش با اینجا 100 کیلومتر فاصله زمینی هوایی و دریایی داشته باشهوگرنه خودتو بچتو پودر میکنم اینطوری که منم پودر میشم
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 یه جا ببرش با اینجا 100 کیلومتر فاصله زمینی هوایی و دریایی داشته باشهوگرنه خودتو بچتو پودر میکنم آدمم انقدر حسود؟ انقدر دخترت از صبر و متانتت تعريف كرد. همش الكي بود؟ عوام فريبي بود؟ :دي دخترت يه روزي بايد شوبر كنه بره خونه شوبرش. انقدرم الكي حرص نخور ميفتي رو دستمون حوصله ندارم
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 آدمم انقدر حسود؟ انقدر دخترت از صبر و متانتت تعريف كرد. همش الكي بود؟ عوام فريبي بود؟ :ديدخترت يه روزي بايد شوبر كنه بره خونه شوبرش. انقدرم الكي حرص نخور ميفتي رو دستمون حوصله ندارم دختری دارم شاه نداره به کس کسونش نمیدم به پسر امیرش نمیدم به کسی میدم کچل نباشه مثل آقا بالاسر گیج نباشه این آقا بالاسرو خاموش کن:|
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 اینطوری که منم پدر میشم تو پدر نميشي عمويي پودر ميشي
Mehraban84 10 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 آدمم انقدر حسود؟ انقدر دخترت از صبر و متانتت تعريف كرد. همش الكي بود؟ عوام فريبي بود؟ :ديدخترت يه روزي بايد شوبر كنه بره خونه شوبرش. انقدرم الكي حرص نخور ميفتي رو دستمون حوصله ندارم بابا ببین من هیچی نمیگم سييييييس جايي نرفته باو. همينجاست دختری دارم شاه نداره به کس کسونش نمیدم به پسر امیرش نمیدم به کسی میدم کچل نباشه مثل آقا بالاسر گیج نباشه این آقا بالاسرو خاموش کن:| آقابالاسر گیجه پدری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 اینطوری که منم پودر میشم جلو چش من واسه آقا بالا سر گریه میکنی؟
Mehraban84 10 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 تو پدر نميشي عمويي پودر ميشي نترکی تو بچه سریع ویرایش کرده بودم که... یعنی امون نمیدی جلو چش من واسه آقا بالا سر گریه میکنی؟ ببخشید
yade dirooz 1814 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ تو به سن بچه من چیکار داری هان؟ خب پس سن خودتو بگو سن بچه رو حدس میزنم
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2014 الهیخوبی تو؟ آره دیگه فکر کرده بودن شوخیه مرسی خاله جون اشکال نداره نفس.. حالا دیگه باور می کنن همه
ارسال های توصیه شده