Fiyuna 296 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 یک کمپانی تولید پوشاک به نام Opposuits به جای اینکه لباس های شیک و زیبا برای سال نو برای مشتری هایش تولید کند، در اقدامی عجیب یک سری کت و شلوار رنگی تولید و عرضه کرده است که بیشتر خنده دار هستند تا زیبا. با دیدن این کت و شلوارها آدم یاد روتختی بچه ها می افتد؛ یا رولحافی هایی که قدیم ها در گوشه کمد دیواری هر خانه ای وجود داشت. تنها دلیل خریداری شدن این کت و شلوارها شاید طرح های آنها باشد. طرح کریسمس و بابانوئل و درخت کاج. هر چه که هست این لباس ها طرفداران و خریداران خود را نیز دارد و تا کنون سفارش های زیادی هم برای آن داده شده است. 18
sara kia 3158 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 من بگم کی از این کت و شلوارا میپوشه؟ لینک پروفایلش اینه برین ببینین کیه :gnugghender: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=209533 5
Fiyuna 296 سازنده ارسال شده در 8 اسفند، 2014 من بگم کی از این کت و شلوارا میپوشه؟لینک پروفایلش اینه برین ببینین کیه :gnugghender: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=209533 اره سارا جون خودشم اعتراف کرد که میخواد به به آق مهدی خوش تیپ می شود:gnugghender: 4
sara kia 3158 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 اره سارا جونخودشم اعتراف کرد که میخواد به به آق مهدی خوش تیپ می شود:gnugghender: بله طبق تحقیقاتی که من انجام دادم تولیدکنندگان این کت و شلوارها مدعی شدن منبع الهامشون خود جناب Lean و سبک پوشش ایشون بوده، باشد که رستگار شود 3
Fiyuna 296 سازنده ارسال شده در 8 اسفند، 2014 بله طبق تحقیقاتی که من انجام دادم تولیدکنندگان این کت و شلوارها مدعی شدن منبع الهامشون خود جناب Lean و سبک پوشش ایشون بوده، باشد که رستگار شود حالا چند دست از اینا خریده الله و علم 2
Lean 56970 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 حالا از کدومش خوشت اومده؟ با طرح کفش دوزک و پیشی دوس دارم:hapydancsmil: 3
Fiyuna 296 سازنده ارسال شده در 8 اسفند، 2014 با طرح کفش دوزک و پیشی دوس دارم:hapydancsmil: اره راس میگیااا چرا اینا کفش ندارن؟ کفشاشم سفارش میدیم 2
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 اره راس میگیااا چرا اینا کفش ندارن؟کفشاشم سفارش میدیم بابا میگه با طرح کفشدوزک! ایول خیلی خوشگل بود.
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 با طرح کفش دوزک و پیشی دوس دارم:hapydancsmil: میتی واسه تولدت یدونه با طرح پیجی سفارش دادم. حالشو ببر 1
Lean 56970 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 میتی واسه تولدت یدونه با طرح پیجی سفارش دادم. حالشو ببر مرسی نی نی کفش دوزک ریز هم داشته باشه یه عالمه:hapydancsmil:
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 مرسی نی نی کفش دوزک ریز هم داشته باشه یه عالمه:hapydancsmil: باشه باشه. خوب شد گفتیاااااااااااا. سرشون شلوغه آخه . بائستی زودتر سفارش بدم! 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 دیشب خبر دار شدم یکی از پسرای انجمن اگه خدا بخواد قراره بعله دوماد شن از این کت و شلوارا سفارش میدیم براش وای نیاد بخونه کلمو بکنه :th_running1: 2
Fiyuna 296 سازنده ارسال شده در 8 اسفند، 2014 بابا میگه با طرح کفشدوزک! ایول خیلی خوشگل بود. چیه خب؟ دوس دارم کفشاشم بزارم 2
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 چیه خب؟دوس دارم کفشاشم بزارم هیچی خو بذار من که خوشم اومد 2
Fiyuna 296 سازنده ارسال شده در 8 اسفند، 2014 دیشب خبر دار شدم یکی از پسرای انجمن اگه خدا بخواد قرارهبعله دوماد شن از این کت و شلوارا سفارش میدیم براش وای نیاد بخونه کلمو بکنه :th_running1: اسمااااااااااااااااااااا کیه دوماد؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری