Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم ! حتما هستم که میگی !!عرفا اینطوری ـــه که از مهدی عارف بترسی یعنی اکثریت قریب به اتفاق از مهدی میترسن ! نمیدونم حالا شاید از اونم ترسیدم! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم حالا شاید از اونم ترسیدم! خوبه حتما روش فکر کن ! : | لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ خاله نازنین معنیش میشه تولدت مبارک از خدا هرچی میخوای انشالاه بهت بده نوشتم کم عمر کن ولی درست زندگی کن تورکی بیشتر معنی میده تا فارسی بعدش نوشتم هر ارزوی داری خدا کاری کنه به همشون برسی کلا برات ارزوی موفقیت کردم ها من بهت میگم ازت میتلسم میگی من تلسناک نیستم بعدش خودت به مینا خانم میگی خولف نالک هستی منم از تو میتلسم نزنی ها تو انمن اگه تورک هم زیاد باشه من یک قسمت برای تورکها زدم کسی شرکت نکرده واز نظر من تورکی وجود نداره تورک نباید اسم خودش رو ترک بنویسه باید بگه تورک خولشت اومد خخخ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ نازيين جون تولدت مبارك كنار عزيزانت هميشه شادكام و سالم و پيروز باشي لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سالروز تولدت مبارک عزیزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ خاله نازنین معنیش میشه تولدت مبارک از خدا هرچی میخوای انشالاه بهت بده نوشتم کم عمر کن ولی درست زندگی کن تورکی بیشتر معنی میده تا فارسی بعدش نوشتم هر ارزوی داری خدا کاری کنه به همشون برسی کلا برات ارزوی موفقیت کردم ها من بهت میگم ازت میتلسم میگی من تلسناک نیستم بعدش خودت به مینا خانم میگی خولف نالک هستی منم از تو میتلسم نزنی ها تو انمن اگه تورک هم زیاد باشه من یک قسمت برای تورکها زدم کسی شرکت نکرده واز نظر من تورکی وجود نداره تورک نباید اسم خودش رو ترک بنویسه باید بگه تورک خولشت اومد خخخ هوراااااااااااااااااااییییییییییییی :hapydancsmil: میسی میسی دایی جون . قربون شما. زنده باشی :hapydancsmil: همه اینجا میدونن من نی نی دوز داستنی هزتم خوفناک نیزتم نه بابا زیادن. 70% تورک هستند. حالا تورک با ترک چه فرقی داره؟ نازيين جون تولدت مبارك كنار عزيزانت هميشه شادكام و سالم و پيروز باشي فدای تو سارای مهربونم بشم. :hapydancsmil: مرسی گلی قربون محبتت سالروز تولدت مبارک عزیزم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: ممنون خانومی گل و مهربون. زنده باشی عزیزم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم.. با تاخیر ممنونم پری جونم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ نازیییییییییییییییی تولدت بود اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه گل زدی به سر مادر و پدرت که متولد شدی بیچاره اونا چی کشیدن از دستت راستی این شادی و شورخودتو همیشه داشته باش بهترین ها رو برات ارزو دارم ببخش دیر اومدم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نازیییییییییییییییی تولدت بود اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامبارکه گل زدی به سر مادر و پدرت که متولد شدی بیچاره اونا چی کشیدن از دستت راستی این شادی و شورخودتو همیشه داشته باش بهترین ها رو برات ارزو دارم ببخش دیر اومدم شلام شلام :hapydancsmil: چرا دیر اومدی عمو یه ماه پیش تفلودم بود. حالا کیک از کوجا بیارم بدم بخولی!:icon_pf (34): مامان بابام خهلیم خوشحالن که من دخترشونم. یدونه بیشتر که نیستم دوستای خوبی که دارم همیشه باعث شادیم هستند. ممنونم که اومدید. ببخشید که من دیر جواب دادم سایه ت کم نشه عمو. ایشالا عروسی گل پسرت جبران کنم. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ شلام شلام :hapydancsmil: چرا دیر اومدی عمو یه ماه پیش تفلودم بود. حالا کیک از کوجا بیارم بدم بخولی!:icon_pf (34): مامان بابام خهلیم خوشحالن که من دخترشونم. یدونه بیشتر که نیستم دوستای خوبی که دارم همیشه باعث شادیم هستند. ممنونم که اومدید. ببخشید که من دیر جواب دادم سایه ت کم نشه عمو. ایشالا عروسی گل پسرت جبران کنم. البته اونیکی پسرم این یکی اذدواج کرده بچه هم داره لطف داری کیکم میخوریم حالا انشالله لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ البته اونیکی پسرم این یکی اذدواج کرده بچه هم دارهلطف داری کیکم میخوریم حالا انشالله کی ازدواج کرده؟ پس چرا شیرینیشو ندادی به من لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم ! حتما هستم که میگی !!عرفا اینطوری ـــه که از مهدی عارف بترسی یعنی اکثریت قریب به اتفاق از مهدی میترسن ! تبریک میگم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم شما هم قبول دارین؟ خیلی متشکرم. زنده باشین. لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ شما هم قبول دارین؟ خیلی متشکرم. زنده باشین. من ؟ چیو ؟ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ من ؟ چیو ؟ آخه دیدم نقل قول گرفتین از مینا... هیچی لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ آخه دیدم نقل قول گرفتین از مینا... هیچی :6404: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ :6404: میناییییییییییییییییی خوفناک خودم کوجاییییییییییی! :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ میناییییییییییییییییی خوفناک خودم کوجاییییییییییی! :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده