Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 نمیدونم ! حتما هستم که میگی !!عرفا اینطوری ـــه که از مهدی عارف بترسی یعنی اکثریت قریب به اتفاق از مهدی میترسن ! نمیدونم حالا شاید از اونم ترسیدم!
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 نمیدونم حالا شاید از اونم ترسیدم! خوبه حتما روش فکر کن ! : |
rozegar 204 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 خاله نازنین معنیش میشه تولدت مبارک از خدا هرچی میخوای انشالاه بهت بده نوشتم کم عمر کن ولی درست زندگی کن تورکی بیشتر معنی میده تا فارسی بعدش نوشتم هر ارزوی داری خدا کاری کنه به همشون برسی کلا برات ارزوی موفقیت کردم ها من بهت میگم ازت میتلسم میگی من تلسناک نیستم بعدش خودت به مینا خانم میگی خولف نالک هستی منم از تو میتلسم نزنی ها تو انمن اگه تورک هم زیاد باشه من یک قسمت برای تورکها زدم کسی شرکت نکرده واز نظر من تورکی وجود نداره تورک نباید اسم خودش رو ترک بنویسه باید بگه تورک خولشت اومد خخخ
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 نازيين جون تولدت مبارك كنار عزيزانت هميشه شادكام و سالم و پيروز باشي
MahSa.92 2151 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 سالروز تولدت مبارک عزیزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 خاله نازنین معنیش میشه تولدت مبارک از خدا هرچی میخوای انشالاه بهت بده نوشتم کم عمر کن ولی درست زندگی کن تورکی بیشتر معنی میده تا فارسی بعدش نوشتم هر ارزوی داری خدا کاری کنه به همشون برسی کلا برات ارزوی موفقیت کردم ها من بهت میگم ازت میتلسم میگی من تلسناک نیستم بعدش خودت به مینا خانم میگی خولف نالک هستی منم از تو میتلسم نزنی ها تو انمن اگه تورک هم زیاد باشه من یک قسمت برای تورکها زدم کسی شرکت نکرده واز نظر من تورکی وجود نداره تورک نباید اسم خودش رو ترک بنویسه باید بگه تورک خولشت اومد خخخ هوراااااااااااااااااااییییییییییییی :hapydancsmil: میسی میسی دایی جون . قربون شما. زنده باشی :hapydancsmil: همه اینجا میدونن من نی نی دوز داستنی هزتم خوفناک نیزتم نه بابا زیادن. 70% تورک هستند. حالا تورک با ترک چه فرقی داره؟ نازيين جون تولدت مبارك كنار عزيزانت هميشه شادكام و سالم و پيروز باشي فدای تو سارای مهربونم بشم. :hapydancsmil: مرسی گلی قربون محبتت سالروز تولدت مبارک عزیزم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: ممنون خانومی گل و مهربون. زنده باشی عزیزم
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 نازیییییییییییییییی تولدت بود اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه گل زدی به سر مادر و پدرت که متولد شدی بیچاره اونا چی کشیدن از دستت راستی این شادی و شورخودتو همیشه داشته باش بهترین ها رو برات ارزو دارم ببخش دیر اومدم
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 14 اسفند، 2014 نازیییییییییییییییی تولدت بود اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامبارکه گل زدی به سر مادر و پدرت که متولد شدی بیچاره اونا چی کشیدن از دستت راستی این شادی و شورخودتو همیشه داشته باش بهترین ها رو برات ارزو دارم ببخش دیر اومدم شلام شلام :hapydancsmil: چرا دیر اومدی عمو یه ماه پیش تفلودم بود. حالا کیک از کوجا بیارم بدم بخولی!:icon_pf (34): مامان بابام خهلیم خوشحالن که من دخترشونم. یدونه بیشتر که نیستم دوستای خوبی که دارم همیشه باعث شادیم هستند. ممنونم که اومدید. ببخشید که من دیر جواب دادم سایه ت کم نشه عمو. ایشالا عروسی گل پسرت جبران کنم.
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 14 اسفند، 2014 شلام شلام :hapydancsmil: چرا دیر اومدی عمو یه ماه پیش تفلودم بود. حالا کیک از کوجا بیارم بدم بخولی!:icon_pf (34): مامان بابام خهلیم خوشحالن که من دخترشونم. یدونه بیشتر که نیستم دوستای خوبی که دارم همیشه باعث شادیم هستند. ممنونم که اومدید. ببخشید که من دیر جواب دادم سایه ت کم نشه عمو. ایشالا عروسی گل پسرت جبران کنم. البته اونیکی پسرم این یکی اذدواج کرده بچه هم داره لطف داری کیکم میخوریم حالا انشالله
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 14 اسفند، 2014 البته اونیکی پسرم این یکی اذدواج کرده بچه هم دارهلطف داری کیکم میخوریم حالا انشالله کی ازدواج کرده؟ پس چرا شیرینیشو ندادی به من
Shining Star 2108 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 نمیدونم ! حتما هستم که میگی !!عرفا اینطوری ـــه که از مهدی عارف بترسی یعنی اکثریت قریب به اتفاق از مهدی میترسن ! تبریک میگم
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 :6404: میناییییییییییییییییی خوفناک خودم کوجاییییییییییی! :hapydancsmil:
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 میناییییییییییییییییی خوفناک خودم کوجاییییییییییی! :hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده