رفتن به مطلب

تولد یه آذریه دیگه...نازنین بانو..

Tamana73

ارسال های توصیه شده

نمیدونم ! حتما هستم که میگی !!

عرفا اینطوری ـــه که از مهدی عارف بترسی یعنی اکثریت قریب به اتفاق از مهدی میترسن !

:ws3:

نمیدونم حالا شاید از اونم ترسیدم!:w02:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خاله نازنین معنیش میشه تولدت مبارک از خدا هرچی میخوای انشالاه بهت بده نوشتم کم عمر کن ولی درست زندگی کن تورکی بیشتر معنی میده تا فارسی بعدش نوشتم هر ارزوی داری خدا کاری کنه به همشون برسی کلا برات ارزوی موفقیت کردم

ها من بهت میگم ازت میتلسم میگی من تلسناک نیستم بعدش خودت به مینا خانم میگی خولف نالک هستی منم از تو میتلسم نزنی ها

تو انمن اگه تورک هم زیاد باشه من یک قسمت برای تورکها زدم کسی شرکت نکرده واز نظر من تورکی وجود نداره تورک نباید اسم خودش رو ترک بنویسه باید بگه تورک خولشت اومد خخخ:w02:

لینک به دیدگاه
خاله نازنین معنیش میشه تولدت مبارک از خدا هرچی میخوای انشالاه بهت بده نوشتم کم عمر کن ولی درست زندگی کن تورکی بیشتر معنی میده تا فارسی بعدش نوشتم هر ارزوی داری خدا کاری کنه به همشون برسی کلا برات ارزوی موفقیت کردم

ها من بهت میگم ازت میتلسم میگی من تلسناک نیستم بعدش خودت به مینا خانم میگی خولف نالک هستی منم از تو میتلسم نزنی ها

تو انمن اگه تورک هم زیاد باشه من یک قسمت برای تورکها زدم کسی شرکت نکرده واز نظر من تورکی وجود نداره تورک نباید اسم خودش رو ترک بنویسه باید بگه تورک خولشت اومد خخخ:w02:

هوراااااااااااااااااااییییییییییییی :hapydancsmil: میسی میسی دایی جون . قربون شما. زنده باشی :hapydancsmil::icon_gol:

همه اینجا میدونن من نی نی دوز داستنی هزتم خوفناک نیزتم :hanghead:

نه بابا زیادن. 70% تورک هستند. حالا تورک با ترک چه فرقی داره؟:ws38:

نازيين جون تولدت مبارك

كنار عزيزانت هميشه شادكام و سالم و پيروز باشي :icon_gol:

فدای تو سارای مهربونم بشم. :hapydancsmil:

مرسی گلی قربون محبتت :icon_gol:

سالروز تولدت مبارک عزیزم

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

ممنون خانومی گل و مهربون. :icon_gol:

زنده باشی عزیزم:icon_gol:

لینک به دیدگاه

نازیییییییییییییییی تولدت بود اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w58:

مبارکه گل زدی به سر مادر و پدرت که متولد شدی بیچاره اونا چی کشیدن از دستت:ws28:

راستی این شادی و شورخودتو همیشه داشته باش بهترین ها رو برات ارزو دارم ببخش دیر اومدم :icon_redface:

لینک به دیدگاه
نازیییییییییییییییی تولدت بود اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w58:

مبارکه گل زدی به سر مادر و پدرت که متولد شدی بیچاره اونا چی کشیدن از دستت:ws28:

راستی این شادی و شورخودتو همیشه داشته باش بهترین ها رو برات ارزو دارم ببخش دیر اومدم :icon_redface:

شلام شلام :hapydancsmil:

چرا دیر اومدی عمو یه ماه پیش تفلودم بود. حالا کیک از کوجا بیارم بدم بخولی!:icon_pf (34):

مامان بابام خهلیم خوشحالن که من دخترشونم. یدونه بیشتر که نیستم :hanghead:

دوستای خوبی که دارم همیشه باعث شادیم هستند. ممنونم که اومدید. ببخشید که من دیر جواب دادم :icon_gol:

سایه ت کم نشه عمو. ایشالا عروسی گل پسرت جبران کنم. :ws3:

لینک به دیدگاه
شلام شلام :hapydancsmil:

چرا دیر اومدی عمو یه ماه پیش تفلودم بود. حالا کیک از کوجا بیارم بدم بخولی!:icon_pf (34):

مامان بابام خهلیم خوشحالن که من دخترشونم. یدونه بیشتر که نیستم :hanghead:

دوستای خوبی که دارم همیشه باعث شادیم هستند. ممنونم که اومدید. ببخشید که من دیر جواب دادم :icon_gol:

سایه ت کم نشه عمو. ایشالا عروسی گل پسرت جبران کنم. :ws3:

البته اونیکی پسرم این یکی اذدواج کرده بچه هم داره:ws3:

لطف داری

کیکم میخوریم حالا انشالله:w16::icon_gol:

لینک به دیدگاه
البته اونیکی پسرم این یکی اذدواج کرده بچه هم داره:ws3:

لطف داری

کیکم میخوریم حالا انشالله:w16::icon_gol:

کی ازدواج کرده؟ :w58:

پس چرا شیرینیشو ندادی به من :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...