rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جشن سالروز تولد یکی از مراسم های خوب و بیاد ماندنی در زندگی هر فردی میباشد. تقدیم کارت پستال تبریک تولد یا هدیه ای ناقابل نشانگر بیاد هم بودن می باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3][/h] لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک باشه یک دونه هم تبریک به زابن خودمون تولودون مبارک اولسین سنون از یاشا دوز یاشا الاه بیر ایش گور سین که هر نمنه ارزو وارون دو تمام ارزولاروا یتیشن هر نه الاه دان ایسته سون بیله سینه یتیشه سن یاشاسین لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک نازنین جانم :cryingf: گریه نکن الان کادوت رو هم میدم! بیا اینم کادوهات با ارزوی بهترین هااا لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیز دلم :cakesmileyf::w330: لینک به دیدگاه
mimtanha 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم ان شالا صدسال به این سالا...:icon_gol: زندگی راتوبسازنه بدان سازکه سازندوپذیری بی حرف.... زندگی یعنی عشق زندگی یعنی جنگ..... توبدان عشق بورز... لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلاااااااااام علیکم... و اما امروز... یه تولد دیگه... تولد یه بانوی مهربون و عضو جدید و البته فعال... تولده بانو نازنین... Nazanin.ad تــــــــــولدت مبارکـــــــــ با آرزوی بهترینا گلم... اول از همه تشکر ویژه ویژه و خاص از آبجی گل و مهربونم تمنا خانوم با احساس .:aghosh: ایشالا که فرصتی باشه که جبران کنم محبتت رو. ممنونم عزیزم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک....انشالله عاقبت بخیر بشی خانومی مرسی سما جونم قربون محبتت. تولدتون مبارک نازنین خانوم آقا ایمان عزیز. یکی از خوش برخوردترین کاربرای نواندیشان. که باعث شدند روز اول ورودم به نواندیشان به یک تجربه تلخ تبدیل نشه. مرسی آقا ایمان. زنده باشین تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی دوست خوبم آقا افشین بزرگ! مرسی حاجی تولدت مبارک نازنینم معصومه عزیز دلم. فدای تو مهربونم. زنده باشی. تولدت مبارک سپـــــــاس ! لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اوخی نازنین کوچولو:babygirl:تولدت مبارک ایشالا شیرینی مدرسه رفتنتو بخوریم اینم هدیه تولدت شالام شالام! میسی میسی آق میتی! :hapydancsmil: چیخده پاسدیل بلام خلیدی. دست گلت دلد نتونه!:hapydancsmil: ایشالا دومادیت قند بسابم کله تون ! (مهدی عزیز اولین دوستم در نواندیشان! ممنونم ازت مهدی. ) تولدتون مبارك باشه.... موچکر علی آقای عزیز. :hapydancsmil: به بهببین کی به دنیا اومده تولدت مبارک باشه خانم خانما:connie_24::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w31::4uboxsmiley::welcome::camera2: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری عزیزم بهههههههههه چیطوری تو بانو! شکلک کم نیاری یه وقت قربون تو عزیز دل خودم. زنده باشی دوست عزیزم تولدت مبارک:icon_gol: فدای تو مهربونم :aghosh: تولدت مبارک نازنین خانومی با ارزوی بهترینها عزیزم فدای تو بشم من آرام جون مهربونم. :hapydancsmil:پایدار و برقرار و سلامت باشی همیشه تولدتون مبارکبا بهترین آرزوها براتون:icon_gol: بسیــــــــار ممنونم زنده باشید. خیلی لطف کردین تولدت مبارک نازنین جان ...امیدوارم بهترین هارو از خدا هدیه بگیری جون دلم ! مرسی گل من. قربون محبتت :aghosh: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم به آرزوهات برسی :icon_gol: ای جووووووووونم چیخده خوشگل بودن!:hapydancsmil: فدای تو عزیز دلم. ممنونم. تو لدت مبارک عزیزمامیدوارم همیشه موفق و شاد باشی و به هر چی دوست داری برسی قرررررررررربون تو خانومی :aghosh:خیلی لطف کردی تولدت مبارک عزیزم .....:icon_gol: آرزوی سالی پر از خوشی و موفقیت رو برات دارم ......:icon_gol: خیلیییییییییییییی متشکرم دوست گل و مهربونم :icon_gol: تولدتون مبارک نازنین خانوم مرسی آقا سامیار عزیز تولدتون مبارک بسیار سپاسگزارم! تولدت مبارک نازنـــــین بانو به همه خوبیها برسی خانوم گل ای جوووووووووونم زهرا بانوی مهربون. :hapydancsmil:فدایی داری جینگولی! ایشالا عروست جبران کنم .:dancegirl2: تولدت مبارک باشه یک دونه هم تبریک به زابن خودمون تولودون مبارک اولسین سنون از یاشا دوز یاشا الاه بیر ایش گور سین که هر نمنه ارزو وارون دو تمام ارزولاروا یتیشن هر نه الاه دان ایسته سون بیله سینه یتیشه سن یاشاسین بههههههههههههه دایی جون :hapydancsmil: حسابی ترکوندیاااااااااااااا. اینهمه کیکو من بخولم بائستی با جرثقیل تکونم بدن! دست گلت درد نکنه. ماشالله چقدر ترک زبان داریم تو سایت. ترجمه ش رو هم بنویسین باو ماهم بیفهمیم! تولدتون مبارک مرسی عزیز دل تولدت مبارک نازنین جانم :cryingf: گریه نکن الان کادوت رو هم میدم! بیا اینم کادوهات با ارزوی بهترین هااا فدای پری ناز مهربون خودم! :aghosh:جشن تفلود که بلام نگلفتی. مهمونم ندوفتی بیاد! دست گلت درد نکنه عزیز دلم :hapydancsmil: تولدت مبارک عزیز دلم :cakesmileyf: تو چرا آخر نفر بودی قررررررررررررررررربووووووووووون سارای مهلفون خودم برم که انقد رو اعصابه ایشالا عروسیت قند بسابم کله ت! تولدت مبارک عزیزم ان شالا صدسال به این سالا...:icon_gol: زندگی راتوبسازنه بدان سازکه سازندوپذیری بی حرف.... زندگی یعنی عشق زندگی یعنی جنگ..... توبدان عشق بورز... سپاسگزارم ! بسیار زیا بود و تامل برانگیز. خیلی ممنونم . :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: از همه دوستان خوبم ممنونم . و این گل ها رو تقدیم نگاه مهربون همتون میکنم. ایشالا روزی بتونم خوبیهای همه دوستانم رو جبران کنم. لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک بادا باد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک بادا باد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 قربون سودک بلای خودم :hapydancsmil: دیده دالیم بزگ میشیم با همدیده میلیم ملدسه دلس میخونیم!:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام نازنین جون خودممم شرمنده دیر اومدم تولدت مبارککککک :icon_gol: ایشالا 120 ساله شی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام نازنین جون خودمممشرمنده دیر اومدم تولدت مبارککککک :icon_gol: ایشالا 120 ساله شی سلام اسما جون عزیز دل خودم. :aghosh: نبینمت اینجوری قربونت برم عزیزم دشمنت شرمنده ممنونم خانومی ایشالا عروسیت قند بسابم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تبریک فدای تو مدیر جان خوفناک خودم! عصن عاشق این تبریک گفتنتم ممنونم مینایی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ فدای تو مدیر جان خوفناک خودم! : ) من خوفناکم !؟ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ : )من خوفناکم !؟ نیزتی؟! پس من چلا ازت میتلسم؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ نیزتی؟! پس من چلا ازت میتلسم؟ نمیدونم ! حتما هستم که میگی !! عرفا اینطوری ـــه که از مهدی عارف بترسی یعنی اکثریت قریب به اتفاق از مهدی میترسن ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده