رفتن به مطلب

افزایش طول عمر پنیر با پوشش آنتی‌باکتریال


ارسال های توصیه شده

 

4

 

 

محققان اسپانیایی روش جدیدی را برای افزایش طول عمر پنیر یافته‌اند.

 

 

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، پنیر از جمله مواد خوراکی است که کمتر ازیک ماه تاریخ انقضا دارد و پس از آن غیرقابل مصرف می‌شود.

 

محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا برای جلوگیری از فاسدشدن این ماده غذایی پوشش جدیدی را ساخته‌اند که طول عمر پنیر را افزایش می‌دهد.

 

این پوشش کاملا خوراکی است، خاصیت ضد میکروبی دارد، باعث افزایش طول عمر پنیر می‌شود و ترکیبی از پونه کوهی، اسانس رزماری و پوشش سخت‌پوستان است.

 

محققان این بررسی را با هدف افزایش نگهدارندگی طبیعی پنیر اعمال کردند.

 

علت فاسدشدن پنیر تولید قارچ یا مخمر در سطح پنیر و کاهش آب این ماده است. این روکش جدید از تولید قارچ جلوگیری می‌کند و در برنامه های اقتصادی بسیار مهم است.

 

این پژوهش در مجله Food Studies منتشر شده است.

 

 

 

 

منبع : ایسنا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...