Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۸ این مقاله شامل مباحثی در مورد معرفی پروتکل EIB ، معرفی شرکت ABB ، کنترل روشنایی ، دما ، امنیت ، ایمنی و ... هستش. امیدوارم بدردتون بخوره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۸ مقاله PDF زیر به زبان انگلیسی می باشد که در مورد معرفی سنسورهای ABB و EIB می باشد. امیدوارم بدردتون بخوره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
y.mahdavi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من به دنبال نرم افزار knx هستم اگه اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشوم اگر مرا هم مطلع کنید. 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من به دنبال نرم افزار knx هستم اگه اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشوم اگر مرا هم مطلع کنید. دوست عزیز با مراجعه به این لینک زیر میتونید اطالاعاتی از این نرم افزار دریافت کرده و همینطور اونرو دانلود کنید. نرم افزار ساختمان هوشمند why knx 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده