saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] یک مرد روسی زمانیکه در حال تهیه ساندویچ برای خود بود، با صحنه وحشتناکی مواجه شد و آن یک موش مرده در داخل سوسیس بود! به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، "آناتول ورونکوف" 28 ساله در حال برش سوسیس با گوشت ممتاز خود بود که با شیء سیاه رنگ در وسط آن مواجه شد و پس از دقت بیشتر دریافت آن شیء، یک موش مرده است. وی از تولیدکننده سوسیس شکایت کرده و خواستار تعطیلی کارخانه آن شده است. 9 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ :184: من حتی نگاه عکس نکردم :icon_pf (34): شانس من داشتم کیک میخوردما 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ من حتی نگاه عکس نکردم :icon_pf (34):شانس من داشتم کیک میخوردما یعنی روده هام اومد تو دهنم ها :confused: دل پیچه گرفتم. خوبه زیاد سوسیس کالباس نمی خورم. 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ :84eb3ampc0vsywihe0i بچه آخه این چه خبریه خدایا...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ یعنی روده هام اومد تو دهنم ها :confused: دل پیچه گرفتم. خوبه زیاد سوسیس کالباس نمی خورم. من اصلا سوسیس نمیخورم البته به جز بندری فقط همبر و فلافل 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ :84eb3ampc0vsywihe0i بچه آخه این چه خبریه خدایا...:icon_pf (34): یه بار ضدحال خوبه همش که خبر جالب که نمیشه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ من اصلا سوسیس نمیخورم البته به جز بندری فقط همبر و فلافل والا من همون سالی یه بارم که سوسیس می خوردم با دیدن این عکسا توبه کردم. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ والا من همون سالی یه بارم که سوسیس می خوردم با دیدن این عکسا توبه کردم. پس دعایی به جون من بکن که خبرو دیدی 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ یه بار ضدحال خوبه همش که خبر جالب که نمیشه:gnugghender: حالا خوبه من گاهی فقط کالباس میخوردم... دیگه نمیخورم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ حالا خوبه من گاهی فقط کالباس میخوردم... دیگه نمیخورم الهیییییییییییییییی خب حالا یه بار بخور سوسیس اشکال نداره 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ الهیییییییییییییییی خب حالا یه بار بخور سوسیس اشکال نداره ایییییییییییییییییییییییی! من همینجوری موش زنده هم میبینم حالم بد میشه. هوووووووئق!:84eb3ampc0vsywihe0i خدا بگم چیکارت نکنه صبا... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ ایییییییییییییییییییییییی! من همینجوری موش زنده هم میبینم حالم بد میشه. هوووووووئق!:84eb3ampc0vsywihe0i خدا بگم چیکارت نکنه صبا... :whistle: 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ پس دعایی به جون من بکن که خبرو دیدی خدا حفظت کنه خدا سایه شما رو از سر ما کم نکنه، خوشبخت شی مادر :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ من سوسیس دوست دارم اخه چرا اینارو میزارین؟ 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ من سوسیس دوست دارماخه چرا اینارو میزارین؟ :whistle:مگه چیه خدا حفظت کنه خدا سایه شما رو از سر ما کم نکنه، خوشبخت شی مادر :girlhi: فدات:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ حالا چطور چرخ نشده ؟/ تا مثل سوسیس خودمون معلوم نشه چی توشه 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ حالا چطور چرخ نشده ؟/تا مثل سوسیس خودمون معلوم نشه چی توشه :icon_pf (34):دیگه تو بدترش نکن 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ حالا چطور چرخ نشده ؟/تا مثل سوسیس خودمون معلوم نشه چی توشه یعنی مال خودمون ازینم فجیع تره؟ 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ یعنی مال خودمون ازینم فجیع تره؟ بله. یه آمار از گربه های محلتون بگیری بد نیست، چند تاشون یهویی غیب شدن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده