Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ درود بر همه دوستان خب میخوایم در مورد اتفاقی با هم صحبت کنیم که در زندگی 99.9% زندگی عزیزان دل خواهر و برادر میفته و همه به نوعی باهاش دست به یقه هستن بله درست حدس زدید اتفاق میمون گوریل شامپانزه و اورانگوتان خواستگاری خب اما سوال عزیزان دل چه طبق خواسگاری سنتی و چه مدرن چه دختر چه پسر مهمترین سوالاتی که در جلسه خواستگاری از شریک زندگی آیندتون می پرسید چی هس؟ منتظر نظرات سازنده و تخریب کننده شما عزیزان هستیم 24 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ به به چه تاپیک خوبی بالاخره این مهدی ما تصمیم کبری رو گرفته خوشحال شدم به نتایج این تاپیک امید فراوان دارم و امیدوارم حتما ختم به شیرینی بشه 13 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ به به چه تاپیک خوبی بالاخره این مهدی ما تصمیم کبری رو گرفته خوشحال شدم به نتایج این تاپیک امید فراوان دارم و امیدوارم حتما ختم به شیرینی بشه خدا از دهنت بشنوه بشدت هوس شیلینی علوسی نموده ایم!:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ عجب تاپیک خفنی!!!!!!!!! آقا یاد شیش ماه پیش انجمن افتادم!!!! اون موقع ها از این مباحث زیاد بودااا!!! خو الان اول بگید برا کی میخواید زن بگیرید تا نظر بدیم خو!!!:4chsmu1: 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ به به چه تاپیک خوبی بالاخره این مهدی ما تصمیم کبری رو گرفته خوشحال شدم به نتایج این تاپیک امید فراوان دارم و امیدوارم حتما ختم به شیرینی بشه خدا از دهنت بشنوه بشدت هوس شیلینی علوسی نموده ایم!:hapydancsmil: عجب تاپیک خفنی!!!!!!!!! آقا یاد شیش ماه پیش انجمن افتادم!!!! اون موقع ها از این مباحث زیاد بودااا!!! خو الان اول بگید برا کی میخواید زن بگیرید تا نظر بدیم خو!!!:4chsmu1: آقا خانم شایعه درس نکنین نیت الهیه میخوایم در آینده این جوونای دم بخت ازین تجربیات استفاده کنن حالا شاید یه خبرایی هم شد 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ شما طرف گیر بیار بعد من تصمیم میگیرم چه سوالاتی از محضرشون بپرسم ... 1.غذا چی دوس داره؟ 2.رنگ؟ 3.ماشین؟ 4.شبا خروپوف میکنه؟ 5.مامانی هس؟ 6.گل میخره؟ 7.ناز میکشه؟ نه حالا جدی... 1.چقدر به دین و ایمانش پایبنده؟ 2.تو سخترین شرایط اگه مشکلی پیش بیاد چیکار میکنه؟ 3.حجاب و عفاف و برخورد خانومش با نامحرم چقدر براش مهمه؟ 4.احترام به خانواده هامون چقدر براش مهمه؟براشون ارزش قائل میشه؟ 5.آینده خودمون و بچه هاش مهمه؟اگه مهمه میتونه زیاد خرج نکنه که تو آینده تو رفاه باشه؟ ممنونم آقا مهدی...:icon_gol::icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ آقا خانم شایعه درس نکنین نیت الهیه میخوایم در آینده این جوونای دم بخت ازین تجربیات استفاده کنن حالا شاید یه خبرایی هم شد اولا که برای اوستاها که نسخه نمیپیچن!!! دوما شوما اول اون زن بدبخت فلک زده را به من نیشان بده!!! اگه روشن گری کردی و باز هم اون بیخیال نشد و بازم خواست با تو ازدواج کنه اول به عقلش شک کن!!! تو مراحل بعدی میتونی از تست های شنوایی و بینایی سنجی هم بهره ببری!!! ببینی چیزی شنیده و دیده یا نه!!!! ولی جدا از شوخی به نظرم دوستمون خیلی از سوالای مهم رو گفت اما ۱- از فرهنگش باید پرسید....اهل کجاس؟؟؟؟ پدر و مادرش اهل کجان؟؟؟؟؟اینا مهمه ۲- هدفش از زندگی کردن چیه؟؟؟؟ ازدواج میکنه که چی بشه؟؟؟؟؟دنبال چی هس تو این ازدواج؟؟؟؟؟ ۳- کلن نظرش در مورد بچه چیه؟؟؟؟ به این موجود اعتقادی داره یا نه؟؟؟ ۴- دوست نزدیکش کیه؟؟؟؟ چن ساله که با هم دوستن؟؟؟؟؟ ۵- تو خونه بیشتر با کدوم یک از اعضای خونشون راحته؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟ ۶- مهریه چن تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیاده حالا میذارم بقیه هم بپرسن!!! ببین آقا مهدی فقط زود خام نشو!!!! میدونی که چی میگم!!! 12 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اسم بچه رو کی باید انتخاب کنه؟! در خصوص تربیت بچه چه عقاید و هنجارها و ارزشهایی داره؟! چه تعریفی از مادر بودن داره؟! دوران کودکی تا جوونی خودش چجوری گذشته؟! از اونجایی که داشتن کار پردرآمد طرف برام مهمه (حتی اگه خودم میلیاردر هم باشم) درآمدی که میتونه داشته باشه چقدره ؟! 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سوالاتی که من می پرسم اعتقادات دیگران چقدر براش مهمه؟ اعتقادات خودش ناشی از تقلیده یا مطالعه؟ تو مراسمای مذهبی شرکت میکنه یا نه؟ تو اجتماع فعالیتی داره یا نه؟ روزنامه میخونه یا نه اگه میخونه کدوم قسمتارو بیشتر میخونه؟ تفکراتش به کدوم جریان سیاسی نزدیکه؟ بیشتر مشاوره میده یا مشاوره میگیره؟ در طول زندگیش رهبر بوده یا پیرو؟ شرایط بد اقتصادی رو تا چه حد میتونه تحمل کنه؟ چقدر به مد و آرایش اهمیت میده؟ اگه ماشین نداشته باشه در شرایط عادی از تاکسی استفاده میکنه یا اتوبوس یا آژانس؟ مهمترین تفریحاتش چیه؟ خرید خونه انجام میده یا نه؟ آشپزی و خونه داری بلده یا نه؟ مهمترین ویژگی شخصیتی که بقیه به اون ویژگی میشناسنش اهل تفاهم و مذاکرست یا خودرأیه؟ میتونه تنها و مستقل زندگی کنه یا نه؟ و کلی سوال دیگه 11 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سوالاتی که من می پرسم اعتقادات دیگران چقدر براش مهمه؟ اعتقادات خودش ناشی از تقلیده یا مطالعه؟ تو مراسمای مذهبی شرکت میکنه یا نه؟ تو اجتماع فعالیتی داره یا نه؟ روزنامه میخونه یا نه اگه میخونه کدوم قسمتارو بیشتر میخونه؟ تفکراتش به کدوم جریان سیاسی نزدیکه؟ بیشتر مشاوره میده یا مشاوره میگیره؟ در طول زندگیش رهبر بوده یا پیرو؟ شرایط بد اقتصادی رو تا چه حد میتونه تحمل کنه؟ چقدر به مد و آرایش اهمیت میده؟ اگه ماشین نداشته باشه در شرایط عادی از تاکسی استفاده میکنه یا اتوبوس یا آژانس؟ مهمترین تفریحاتش چیه؟ خرید خونه انجام میده یا نه؟ آشپزی و خونه داری بلده یا نه؟ مهمترین ویژگی شخصیتی که بقیه به اون ویژگی میشناسنش اهل تفاهم و مذاکرست یا خودرأیه؟ میتونه تنها و مستقل زندگی کنه یا نه؟ و کلی سوال دیگه و کلی سوال دیگه؟ فک کنم تعداد جلسات خواستگاری شما از 10 تا هم بالاتر بره. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ و کلی سوال دیگه؟فک کنم تعداد جلسات خواستگاری شما از 10 تا هم بالاتر بره. تو همین مایه ها البته یکی دو باری هم باید بیرون ببینمش 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ 1. چقدر مذهبی هست؟ 2. چقدر به رفت و آمد همسرش حساسیت نشون میده؟ 3. آیا موافق اشتغال همسر هست یا نه؟ 4.چقدر تحت تاثیر افکار و صحبت های خانواده (خصوصا مادر و خواهرش ) هست؟ 5. چقدر در مورد حجاب و پوشش سخت گیر هست؟ 6. مغرور هست یا نه؟ 7.بچه دوست داره عایا ؟ و چندتا؟ 8.توی مواقعی که بحث پیش میاد تا حالا اتفاق افتاده که حق رو به طرف مقابل بده؟ 9. چقدر اهل پول خرج کردنه؟ 10. موضع سیاسیش دقیقا چی هست؟ نصف سوالام یادم رفت . حالا بازم فکر میکنم میگم! 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ تو همین مایه ها البته یکی دو باری هم باید بیرون ببینمش آورین! 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ آقا خانم شایعه درس نکنین نیت الهیه میخوایم در آینده این جوونای دم بخت ازین تجربیات استفاده کنن حالا شاید یه خبرایی هم شد نخیر شایعه نیست خبرهایی در راه هست خودتون گفتین مخواین واسم به زودی مامان بزرگ بگیرین 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نخیر شایعه نیست خبرهایی در راه هستخودتون گفتین مخواین واسم به زودی مامان بزرگ بگیرین گفتم از مغازه برات میخرم یه دونه سوالاتو بنویس ببینم 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سری دوم سوالاتم : - قبلا با دختر دیگه ای بوده یا نه؟ :vahidrk: - چقدر توی کار خونه حاضره کمک کنه؟ -چقدر فکر میکنه که کار خونه وظیفه زن هست؟ -چقدر اهل تفریح و مسافرت هست؟:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اووووووووو سئوال که خیلی زیاده به اندازه یه دفتر 100 برگ ولی بخوام سئوال بپرسم جوری میپرسم که جواب تو خود سئوال نباشه نمیدونم تا چه حد تونستم منظورمو برسونم.... واینکه سوال پرسیدن تنها کافی نیست چون همه واقعیت ها مشخص نمیشه نظر خودم اینکه چند روز با ماشین تعقیبش کنم که کاملا بفهمم کجاها میره چه دوستایی داره و..... 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ گفتم از مغازه برات میخرم یه دونه سوالاتو بنویس ببینم نهههههههه منم گفتم که خریدنی نیست و گرفتنیه 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سوالاتی که من می پرسم اعتقادات دیگران چقدر براش مهمه؟ اعتقادات خودش ناشی از تقلیده یا مطالعه؟ تو مراسمای مذهبی شرکت میکنه یا نه؟ تو اجتماع فعالیتی داره یا نه؟ روزنامه میخونه یا نه اگه میخونه کدوم قسمتارو بیشتر میخونه؟ تفکراتش به کدوم جریان سیاسی نزدیکه؟ بیشتر مشاوره میده یا مشاوره میگیره؟ در طول زندگیش رهبر بوده یا پیرو؟ شرایط بد اقتصادی رو تا چه حد میتونه تحمل کنه؟ چقدر به مد و آرایش اهمیت میده؟ اگه ماشین نداشته باشه در شرایط عادی از تاکسی استفاده میکنه یا اتوبوس یا آژانس؟ مهمترین تفریحاتش چیه؟ خرید خونه انجام میده یا نه؟ آشپزی و خونه داری بلده یا نه؟ مهمترین ویژگی شخصیتی که بقیه به اون ویژگی میشناسنش اهل تفاهم و مذاکرست یا خودرأیه؟ میتونه تنها و مستقل زندگی کنه یا نه؟ و کلی سوال دیگه با اینکه یه قسمت از سوالاتت جزو سوالات استخدامی بود ولی بازم فتبارک الله به این جوان آینده نگر 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اووووووووو سئوال که خیلی زیاده به اندازه یه دفتر 100 برگولی بخوام سئوال بپرسم جوری میپرسم که جواب تو خود سئوال نباشه نمیدونم تا چه حد تونستم منظورمو برسونم.... واینکه سوال پرسیدن تنها کافی نیست چون همه واقعیت ها مشخص نمیشه نظر خودم اینکه چند روز با ماشین تعقیبش کنم که کاملا بفهمم کجاها میره چه دوستایی داره و..... عزیزم یه کارآگاه خصوصی استخدام کن. شوخی که نیست بحث یه عمر زندگیه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده