newScience 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سلاممن برا اینکه بتونم این برنامه رو نصب کنم جاوا رو نصب کردم ولی نمیتونم نصب رو انجام بدم میشه راهنمایی کنین که دقیقا باید چجوری پیش برم در ضمن ویندوزمم 8.1 هس 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ درود شما اول بگو jdk رو نصب کردید یا نه ؟ بعدشم عزیزم eclipse نصب نمیخواد ! از لینک پایینی eclipse IDE for javaEE رو دانلود کن بعد روش کلیک که می کنی خودش شروع به اجرا می کنه و ازت میخواد work space یعنی جایی که میخوای پرژوه هات اونجا ذخیره بشن رو انتخاب کنی و تمام . فقط باید قبلش jdk رو نصب و تنظیمش کرده باشی [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 4 لینک به دیدگاه
samisoft 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ متن اروری که میده رو قرار بدید. فایل ضمیمه رو هم ببینید شاید براتون مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
newScience 154 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ شما اول بگو jdk رو نصب کردید یا نه ؟ نه نصب نکردم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ خب خانمی شما اول بیا از اینجا jdk رو دانلود کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متاسفانه خود سایت اوراکل برای ایران تحریمه نسخه 8 ش هم هست ولی فعلا ما با 6 و 7 کار می کنیم 3 لینک به دیدگاه
newScience 154 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ خب خانمی شما اول بیا از اینجا jdk رو دانلود کن باشه نتیجه رو خبر میدم مرسی 3 لینک به دیدگاه
newScience 154 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ جاوایی که داشتم و نصب کردم و بعد رفتم که ایکلیپس رو اجرا کنم و اروری که بود رو براتون میذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ جاوایی که داشتم و نصب کردم و بعد رفتم که ایکلیپس رو اجرا کنم و اروری که بود رو براتون میذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو تا سوال دارم : شما نسخه 64 بیتی eclipse رو نصب کردید ؟ تو مسیر mycomputer /proterties/advanced system setting / enviroment variabes شما برای jdk قبلا تنظیماتی انجام نداده بودید ؟ ظاهرا jdk رو سیستم شما درست نصب شده ( دستور java -version ) بعدشم یه چیز به ظاهر مسخره شما محل eclipse رو توی مسیر که نام پوشه اش به فارسیه ذخیره کردید (از علامت ???? اینو میگم ) اونو بیارید تو یه جایی که نام پوشه اش فارسی نباشه یا نام پوشه فارسی رو به انگلیسی بنوبسید البته فقط یه حدسه میدونم مسخره اس 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ ببین من الان همون نسخه jdk شما رو نصب کردم با آخرین نسخه eclipse رو هم اجرا کردم بدون مشکل اجرا شد یعنی منظورم اینه هیچ تنظماتی enviroment var نمیخواست 2 لینک به دیدگاه
newScience 154 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ از همین فارسی بودن اسم بودش لاتینش کردم درست شدحدسشو میزدم ولی مطمئن نبودم منم روش دیگه فکر نکردم مرسی عزیزم که راهنمایی کردی 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ ببنید بعد از اینکه eclipse رو unzip کردید محتویات داخلش به صورت تصویر زیر شما فقط کافیه روی اونی که انتخاب کردم کلیک کنید 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ از همین فارسی بودن اسم بودش لاتینش کردم درست شدحدسشو میزدم ولی مطمئن نبودم منم روش دیگه فکر نکردممرسی عزیزم که راهنمایی کردی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده