Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ امروز 30 آبان ماه تولد یکی دیگه از گل دخترای انجمنه. :hapydancsmil: یه خانوم مدیر اکتیو و دوست داشتنی که جز یکی از بهترین دوستای منه. pari.v ملقب به پرسیل پری مهربونم خیلییییییییییی خیلییییییییییییی دوست دارم. و امیدوارم همیشه شاااااااااد و پرانرژی و اکتیو باقی بمونی. و ...(اینو دیگه خودش میدونه) 14 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک پری جون. با ارزوی بهترینا برای تو دوستم :love070: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پرسیل تولدت هپی باشه دخدرم این اسمو من گذاشتما همه بدونن چندبار تولدت زیادیت میشه خو ایشاا... هزارو شونصد ساله شاد و سلامت و پرانرژی و موفق باشی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ ممنونم فرنوش نازم ♥ خوشحالم که دوست خوبی مث تو دارم دوست دارم یه عاااااااااالمه.. اندازه یه قابلمه همتونو دوس دارممممممممممممممممم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک پری جون. با ارزوی بهترینا برای تو دوستم :love070: مرسی فاطی جونم دوستت دارم دوست خوبم ♥ لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به به تولدت مبارک عزیزم:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک پری امیدوارم به همه آرزوهای خوب و قشنگت برسی :** لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پرسیل تولدت هپی باشه دخدرم این اسمو من گذاشتما همه بدونن چندبار تولدت زیادیت میشه خو ایشاا... هزارو شونصد ساله شاد و سلامت و پرانرژی و موفق باشی :hapydancsmil: مرسی نفسووووووو :hapydancsmil: بترکی با این اسمی که گذاشتی برام پرپروک خو دوس دارن هی برام تولد بگیرن.. پرابلم؟؟؟؟ مرسی از آرزوی خوبتتتتتتتتتتت جیگرررررررر :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به بهتولدت مبارک عزیزم:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری مرسی از لطفت عزیــــزم ♥ :icon_gol: تولدت مبارک پریامیدوارم به همه آرزوهای خوب و قشنگت برسی :** مرسی حنـــــــــــایی جونم ♥ پری دوست داره :icon_gol: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پری جون تولدت مبارک :626gdau::flowerysmile::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::cakesmileyf::w31::w71::heartshape2::4uboxsmiley::happy::w330: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پری جون تولدت مبارک :626gdau::flowerysmile::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::cakesmileyf::w31::w71::heartshape2::4uboxsmiley::happy::w330: مرســی عزیــــــــزم ♥ :icon_gol: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به به،تولدت مبارک پری جان،عمرت با عزت :happybday: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم همواره شاد باشی لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ عه پریوش امروز، تولدت بوده پس چرا دعوت نکردی :vahidrk: ---- تولد مبارک همراه با اروزی سلامتی و تندرستی و موفقیت و... ایشالا 120 ساله بشی :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ توام آبانی میباشی؟چلا خوب..... پری ای پاروانا....من عاشقانه ات میباشم و دیگر هیچ.... الهی همیشه بخندی که اون چال روی گونه ات چشم دشمنانت رو کور کندودیگر هیچ.... تولدت مبارک ای مهربانم امضا سودک بلا ملا لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام تولدتون مبارک باشه...... عمر پر عزتی داشته باشید..........همیشه سربلند باشید و خوشحال:icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به به،تولدت مبارک پری جان،عمرت با عزت :happybday: مرسی عزیــــزم لطف داری ♥ :icon_gol: تولدت مبارک پری :hapydancsmil: مـــــــــــــــــرسی مهنـــدس :hapydancsmil: :icon_gol: تولدت مبارک امیدوارم همواره شاد باشی ممنــــــــــــونم مهندس :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ عه پریوش امروز، تولدت بوده پس چرا دعوت نکردی :vahidrk: ---- تولد مبارک همراه با اروزی سلامتی و تندرستی و موفقیت و... ایشالا 120 ساله بشی :icon_gol::icon_gol: تا آخر هفته وقت خالی ندارم واسه اول هفته آینده می تونم دعوتت کنم دوستان امسال زیادی لطف داشتن بهم!!! مرسی مرسی مهندس :hapydancsmil: و شما نیز هم :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخختوام آبانی میباشی؟چلا خوب..... پری ای پاروانا....من عاشقانه ات میباشم و دیگر هیچ.... الهی همیشه بخندی که اون چال روی گونه ات چشم دشمنانت رو کور کندودیگر هیچ.... تولدت مبارک ای مهربانم امضا سودک بلا ملا مــــــــــرسی ســــودکم ♥ هواااااااااارتا دوست دارم مهربوووووون :hapydancsmil: :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده