Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ در سینمای ایران بازیگرانی هستند که شباهت زیادی به ستارهها و چهرههای مشهور در سراسر جهان دارند. «همشهری سرنخ» با انتشار عکسهای زیر، این شباهتها را برشمرده است: سیدحسام نواب صفوی بسیاری معتقدند نواب صفوی شباهت زیادی به الویس پریسلی خواننده و هنرپیشه آمریکایی دهه 60 دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلا حاتمی خیلیها معتقد هستند که لیلا حاتمی بازیگر فیلمهایی چون «چهل سالگی» و «جدایی نادر از سیمین» شباهت زیادی به نیکول کیدمن بازیگر مشهور هالیوودی دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رضا کیانیان رضا کیانیان را می توان به آل پاچینوی معروف شبیه دانست، هر چند که ممکن است خود او هیچ وقت درباره این شباهت فکر نکرده باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سحر دولتشاهی سحر دولتشاهی که با بازی در تئاتر «دور همی زنان شکسپیر» سر و صدای زیادی به پا کرده است را میتوان شبیه به کلر دانس برنده گوی طلایی بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی در سال 2012 دانست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پژمان بازغی خیلیها بر این باورند که پژمان بازغی شبیهترین فرد در جهان به کیوانج تاتلیتوک بازیگر و مدل ترکیهای است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلا اوتادی بیشتر کارشناسان و اهالی سینما لیلا اوتادی را شبیه به ستاره فیلمهای وودی آلن میدانند و هنوز هم که او را میبینند یاد اسکارلت جوهانسون میافتند. البته عدهای هم تا او را میبینند یاد آماندا سیفرید میافتند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الناز شاکردوست برخی از علاقمندان سینما میگویند الناز شاکردوست شباهت زیادی به آنجلینا جولی دارد. البته برخی خانم کتایون ریاحی را هم شبیه به خانم جولی میدانند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شبنم قلیخانی اگر بیننده سریال خونآشام باشید حتما با چهره نیکولینا کنستانتینوا دوبروا آشنا هستید. منظورمان همان نینا دوبرو، بازیگر کانادایی محبوب این روزهاست. خیلیها شبنم قلیخانی را به او شبیه میدانند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تینا آخوندتبار آشواریا رای از مشهورترین بازیگران بالیوودی است. میگویند تینا آخوندتبار بیشباهت به این بازیگر نیست. آخوندتبار میگوید که خودش هم این شباهت ظاهری را حس کرده و قبول دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ گوگوشو مهناز افشارم به هم شبیهن 10 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ آخه الناز شاکردوست کجا شبیه آنجلیناست؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ليلا اتادي انگار دو قلوشه.. این حسامم بدجور شبیه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ من حسام رو خودم قبلا متوجه شدم بودم شبیه الویسه! قلی خانی هم شبیه اون دختره هستش! 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ آخری زیاد شبیه نبود بنظرم ولی بقیه ممنون مهدی 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ هر جور حساب میکنم این لیلا اوتادی هیــــــــچ شباهتی به اسکارلت جوهانسون نداره!! همینطور الناز شاکردوست و آنجی! 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ همشون تا حدودی شبیه بودن جز الناز شاکردوست و تینا اخوند تبار........ تینا اخوند تبار چه اعتماد به سقفی داره 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ به نظرم سحر دولتشاهی اصن شبیه نبود 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ الناز شاکردوست شبیه آنجلینا جولیه؟؟؟ جل الخالق جل الخالق ماشالله :Laie_28: 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ فقط نواب صفوی خیلی شبیه الویسه اگه قرار باشه از زندگی الویس فیلم بسازن بهترین گزینه است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده