majid313mirzaei 81 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 میدونم این قسمت 48 کمی قدیمی هست و برای 1سالگی دولت تدبیر و امید بوده اما هروقت از اصلاح جامعه ناامید میشم میام نگاش میکنم و کمی به وعده ها دلمو خوش میکنم!!! بخش اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Lean 56970 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 میدونم این قسمت 48 کمی قدیمی هست وبرای 1سالگی دولت تدبیر و امید بوده اما هروقت از اصلاح جامعه ناامید میشم میام نگاش میکنم و کمی به وعده ها دلمو خوش میکنم!!! بخش اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوشبختانه چرندیات گروهک های افراطی و و دریوزگان بارگاه مموتی تو این انجمن مخاطب ندارند 1
majid313mirzaei 81 سازنده ارسال شده در 12 بهمن، 2014 خوشبختانه چرندیات گروهک های افراطی و و دریوزگان بارگاه مموتی تو این انجمن مخاطب ندارند البته راست میگی -- من مثل بعضیا مجبور نیستم الکی قول بدم من توبه میکنم سعی میکنم تو 100 روز خودمو اصلاح کنم همه رئیس جمهور مثل همن فقط ظاهرشون متفاوته- من اونی که میگی نیستم عزیزجان 1
ارسالهای توصیه شده