saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ [h=1]تلاش صهیونیست ها برای بازداشت کودک دوساله فلسطینی[/h] [h=3]تهران-ایرنا- خانواده فلسطینی' زیدانی 'اعلام کرد: نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی دوشنبه شب برای دستگیری کودک دوساله شان به خانه آن ها حمله کرده و این حماقت صهیونیست ها ، آن ها را بسیارغافلگیر کرد .[/h] به گزارش پایگاه خبری ' فلسطین الیوم 'خانواده زیدانی که در ' حی البسان ' در شهرک ' سلوان ' واقع در جنوب بیت المقدس زندگی می کنند ، با دیدن دستور بازداشت ' حمزة حازم زیدانی' کودک دوساله شان بسیار شگفت زده شده اند . این خانواده خاطر نشان کرد: یکی از افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی همراه با نیروهای نظامی این رژیم به خانه شان حمله کرده و از آن ها خواستند حمزه را تحویل آن ها دهند تا وی را بازداشت کنند اما این خانواده با به تمسخر گرفتن این خواسته صهیونیست ها اعلام کرد حمزه تنها دو سال دارد . این خانواده افزود : ما به آن ها گفتیم حمزه در خانه کناری است ، اگر می خواهند می توانند او را بازداشت کنند . فلسطین الیوم به نقل از این خانواده اضافه کرد : نیروهای رژیم صهیونیستی که ناامید شده بودند ، سه دستگاه رایانه را ضبط کرده و ' محمد ' 16 ساله ع دیگر پسراین خانواده را بازداشت کردند . 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ انشالله زودتر این رژیم نابود شه و از صفه روزگار محو شه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ دعای مرگ کسی رو کردن عینه کاریه که داعش در حال حاضر انجام میده ماها همه یه جورایی تفکراتمون افراطیه و از این بابت با داعشیا هم سو هستیم خیلی راحت آرزوی نابودی ملتی رو میکنیم حتی بدون اینکه صحت و سقم موضوع رو جویا بشیم واقعا چرا باید انقدر راحت برای ملتی آرزوی مرگ داشته باشیم؟ 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ حالا بری ته خبر رو در بیاری کلا یه چیز دیگه بوده رژه شاخه القدس از نیروهای حماس رو ببینید بد نیست با پرچم و علائم داعش 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ آقای مکانیک واقعا حرفتون بی طرفانه است یا این هم جزو ژست های روشنفکرانه است؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ آقای مکانیک واقعا حرفتون بی طرفانه است یا این هم جزو ژست های روشنفکرانه است؟ اسمم ناصر هستش و نیازی نمیبینم در جمعی که نمیشناسنم ژست روشنفکرانه بگیرم. تا وقتی فکرمون رو تغییر ندیم وضع همینه که هست. شما به این جمله اعتقاد دارید که گرفتن جون یک نفر مثل گرفتن جون همه ی آدماست؟ حالا چرا باید آرزوی مرگ ملتی رو داشته باشید که قطع به یقین آدمهای خوبی در اون زندگی میکنن. از این هم که بگذریم کسی که به این راحتی برای بقیه آرزوی مرگ داره مطمنا" شرایطش رو داشته باشه با دست خودش هم وسیله مرگشون رو فراهم میکنه. چیزی که زیاد تکرار شه در ضمیر ناخودآگاه آدمی جای میگیره و باعث ایجاد کدورتی میشه که خانمان سوزه و هردو قشر به خون هم تشنه میشن در حالیکه حتی هیچ ارتباطی با هم نداشتن. مادامی که ما آرزوی مرگ ملتی رو داشته باشیم اوناها هم همین آرزو رو برای ما دارن و این خودش باعث ایجاد دشمنی میشه و کافیه آدمی افراطی تو یکی از ملت ها به قدرت برسه اون وقت چه بلایی سر مردم بیگناه میاره. مثالهای از این دست زیادن که با تفکراتی که از سن کم درشون ریشه کرده به قدرت رسیدن و بزرگترین جنایتها رو رقم زدن. هیتلر صدام حسین از نمونه های معاصرش هستن 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ اسمم ناصر هستشو نیازی نمیبینم در جمعی که نمیشناسنم ژست روشنفکرانه بگیرم. تا وقتی فکرمون رو تغییر ندیم وضع همینه که هست. شما به این جمله اعتقاد دارید که گرفتن جون یک نفر مثل گرفتن جون همه ی آدماست؟ حالا چرا باید آرزوی مرگ ملتی رو داشته باشید که قطع به یقین آدمهای خوبی در اون زندگی میکنن. از این هم که بگذریم کسی که به این راحتی برای بقیه آرزوی مرگ داره مطمنا" شرایطش رو داشته باشه با دست خودش هم وسیله مرگشون رو فراهم میکنه. چیزی که زیاد تکرار شه در ضمیر ناخودآگاه آدمی جای میگیره و باعث ایجاد کدورتی میشه که خانمان سوزه و هردو قشر به خون هم تشنه میشن در حالیکه حتی هیچ ارتباطی با هم نداشتن. مادامی که ما آرزوی مرگ ملتی رو داشته باشیم اوناها هم همین آرزو رو برای ما دارن و این خودش باعث ایجاد دشمنی میشه و کافیه آدمی افراطی تو یکی از ملت ها به قدرت برسه اون وقت چه بلایی سر مردم بیگناه میاره. مثالهای از این دست زیادن که با تفکراتی که از سن کم درشون ریشه کرده به قدرت رسیدن و بزرگترین جنایتها رو رقم زدن. هیتلر صدام حسین از نمونه های معاصرش هستن اسرائیل ظالمه و نفرین ظالم هم چه اشکالی داره؟؟؟ آدم های خوب یهود رو هم خدا خودش مراقبشون هست. ولی کسانی که قتل و غارت و ظلم میکنن خدا خودش نابودشون کنه انشالله.که توی فلسطین اشغالی پره از این آدمها. جنگ و شکنجه مردم بشدت دور از انسانیته و بودن همچین آدمایی ب قول شما فقط بغض و کینه رو زیاد میکنه. اسرائیل هم بخاطر همین جنایاتش منفور شده. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ اسرائیل ظالمه و نفرین ظالم هم چه اشکالی داره؟؟؟آدم های خوب یهود رو هم خدا خودش مراقبشون هست. ولی کسانی که قتل و غارت و ظلم میکنن خدا خودش نابودشون کنه انشالله.که توی فلسطین اشغالی پره از این آدمها. جنگ و شکنجه مردم بشدت دور از انسانیته و بودن همچین آدمایی ب قول شما فقط بغض و کینه رو زیاد میکنه. اسرائیل هم بخاطر همین جنایاتش منفور شده. اول بگم من نه طرفدار اسرائیلم و نه طرفدار فلسطین. طرفدار جهانی عاری از هر نوع جنگ نفرت و کدورتم. دین و نژاد و قومیت برای من جایگاهی نداره چیزی که واسه من مهمه انسانیته. من بحثم طرفداری از اسراییل نبود پست هام رو یک بار دیگه بخونید بحث من سر لعن و نفرین کردن دیگری بود وقتی شما کسی رو نفرین میکنی و این موضوع یه امر عادی روزانه میشه این نفرت ملکه ذهنت میشه و تبدیل به خشونت میشه. نفرت مسلمانان نسبت به اسراییل به دوران صدر اسلام بر میگرده و ربطی به قضیه فلسطین نداره. از همون صدر اسلام یهودیت به عنوان قومی منفور قلمداد شد و از همون زمان به بعد بود که این نفرت شکل گرفت. مثل نفرتی که اعراب نسبت به ایرانی ها دارن. اما در مورد ناگاهی از قضایا: یک طرفه به قاضی رفتن خیلی هم خوب نیست. همونقدر که اسراییلی ها مقصرن فلسطینی ها هم مقصر هستن و اگه این نفرت که هر دو طرف نسبت به هم دارن رو کنار میذاشتن میتونست آزادانه کنار هم زندگی کنن. تا زمانی که تمام مسلمانها یک صدا خواهان از بین بردن ملتی هستن مطمئنا" اونها هم به فکر کشور و جایگاهی هستن که بتونن امنیتشون رو تضمین کنن. خود شما اگه یه نفر هر روز شما رو تهدید کنه مطمئنا" برای مقابله با تهدیداتش هر کاری از دستتون بر بیاد انجام میدید. زمانی که یک فلسطینی به خودش بمب میبنده و خودش رو تو مهدکودک منفجر میکنه آیا انتظار صلح بجاست؟ وقتی بیمارستان رو منفجر میکنن کار درستیه؟ تو این قضیه هم اسراییل و هم فلسطین به یک اندازه مقصرن و بحثی درش نیست ولی من از فکر مردم خودمون حرف میزنم چرا ما باید انقدر راحت تحت تاثیر یه سری حرفا قرا بگیریم. کلمه فلسطین اشغالی رو تو جمله ت دیدم لازم دونستم یکم در موردش بگم. اگه به عقب برگردیم به خیلی وقت پیش که یعقوب نبی در محلی که الان بهش میگن فلسطینزندگی میکرد و همه میدونیم اسراییل نام دیگر این پیامبره و از فرزندانش با عنوان بنی اسراییل یاد میشد حالا میتونید قدمت اسراییل رو حدس بزنی.کما اینکه این قوم پیرو موسی هستن و به پیشینه ای طولانی دارن. حالا خودتون حدس بزنید فلسطین اشغال شده یا اسراییل؟ 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ آقای مکانیک واقعا حرفتون بی طرفانه است یا این هم جزو ژست های روشنفکرانه است؟ یه سوال داشتم ژست روشن فکرانه یعنی چه؟ میشه توضیح بدی ؟ 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ یه سوال داشتم ژست روشن فکرانه یعنی چه؟ میشه توضیح بدی ؟ توی ایران یعنی مقابل دین و کشور قرار گرفتن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ توی ایران یعنی مقابل دین و کشور قرار گرفتن یعنی کسی مخالف دین اسلام باشه ژست روشن فکرانه است حالا ژست روشنفکرانه چیز خوبی هست یا بدی خواهشا بیشتر توضیح بدین این ژست از کجا اومده و چرا؟ بعد تفاوت روشنفکری با ژست روشنفکرانه رو هم توضیح بدین 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اول بگم من نه طرفدار اسرائیلم و نه طرفدار فلسطین.طرفدار جهانی عاری از هر نوع جنگ نفرت و کدورتم. دین و نژاد و قومیت برای من جایگاهی نداره چیزی که واسه من مهمه انسانیته. من بحثم طرفداری از اسراییل نبود پست هام رو یک بار دیگه بخونید بحث من سر لعن و نفرین کردن دیگری بود وقتی شما کسی رو نفرین میکنی و این موضوع یه امر عادی روزانه میشه این نفرت ملکه ذهنت میشه و تبدیل به خشونت میشه. نفرت مسلمانان نسبت به اسراییل به دوران صدر اسلام بر میگرده و ربطی به قضیه فلسطین نداره. از همون صدر اسلام یهودیت به عنوان قومی منفور قلمداد شد و از همون زمان به بعد بود که این نفرت شکل گرفت. مثل نفرتی که اعراب نسبت به ایرانی ها دارن. اما در مورد ناگاهی از قضایا: یک طرفه به قاضی رفتن خیلی هم خوب نیست. همونقدر که اسراییلی ها مقصرن فلسطینی ها هم مقصر هستن و اگه این نفرت که هر دو طرف نسبت به هم دارن رو کنار میذاشتن میتونست آزادانه کنار هم زندگی کنن. تا زمانی که تمام مسلمانها یک صدا خواهان از بین بردن ملتی هستن مطمئنا" اونها هم به فکر کشور و جایگاهی هستن که بتونن امنیتشون رو تضمین کنن. خود شما اگه یه نفر هر روز شما رو تهدید کنه مطمئنا" برای مقابله با تهدیداتش هر کاری از دستتون بر بیاد انجام میدید. زمانی که یک فلسطینی به خودش بمب میبنده و خودش رو تو مهدکودک منفجر میکنه آیا انتظار صلح بجاست؟ وقتی بیمارستان رو منفجر میکنن کار درستیه؟ تو این قضیه هم اسراییل و هم فلسطین به یک اندازه مقصرن و بحثی درش نیست ولی من از فکر مردم خودمون حرف میزنم چرا ما باید انقدر راحت تحت تاثیر یه سری حرفا قرا بگیریم. کلمه فلسطین اشغالی رو تو جمله ت دیدم لازم دونستم یکم در موردش بگم. اگه به عقب برگردیم به خیلی وقت پیش که یعقوب نبی در محلی که الان بهش میگن فلسطین زندگی میکرد و همه میدونیم اسراییل نام دیگر این پیامبره و از فرزندانش با عنوان بنی اسراییل یاد میشد حالا میتونید قدمت اسراییل رو حدس بزنی.کما اینکه این قوم پیرو موسی هستن و به پیشینه ای طولانی دارن. حالا خودتون حدس بزنید فلسطین اشغال شده یا اسراییل؟ منم گفتم تو پست قبلیم که جنگ و شکنجه مردم بشدت دور از انسانیته و بودن همچین آدمایی ب قول شما فقط بغض و کینه رو زیاد میکنه. اسرائیل هم بخاطر همین جنایاتش منفور شده. طبق حرف شما چون زمان هخامنش خیلی از کشورها برای ایران بود ما حق داریم بریم مردم اونجا رو بکشیم و اون کشور رو به تصرف خودمون در بیاریم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ یعنی کسی مخالف دین اسلام باشه ژست روشن فکرانه است حالا ژست روشنفکرانه چیز خوبی هست یا بدی خواهشا بیشتر توضیح بدین این ژست از کجا اومده و چرا؟بعد تفاوت روشنفکری با ژست روشنفکرانه رو هم توضیح بدین روشنفکری یعنی بدون تعصب و بدون اینکه تحت تاثیر شخصی یا گروهی یا نفع شخصی قرار داشته باشی، فکر کنی. روشنفکری خوبه اما نه وقتی ژست باشه. این ژست هم چرا و از کجا دیگه من نمیدونم شاید از موضع ضعف اومده باشه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ روشنفکری یعنی بدون تعصب و بدون اینکه تحت تاثیر شخصی یا گروهی یا نفع شخصی قرار داشته باشی، فکر کنی. روشنفکری خوبه اما نه وقتی ژست باشه. این ژست هم چرا و از کجا دیگه من نمیدونم شاید از موضع ضعف اومده باشه خب الان به چه دلیلی کسی که در ایران مخالف دین هست میشه ژست روشنفکری؟ بنا به چه دلیلی بی دین ها رو تحت تاثیر گروه یا تعصب می دونید نه منطق؟ در حالی که این دین داران هستند به تعصب(ایمان) خودشون افتخار می کنن و راه رسیدن به خدا رو منطق نمی دونن بلکه از راه قلب می دونن شما وقتی نمی تونید کسی رو درک کنید چرا اونو مردود اعلام می کنید؟ چیزی به نام ژست روشنفکری وجود نداره مردم یا روشن فکر هستن یا نیستن اینکه شما می گویید روشنفکر ایرانی وجود ندارد یک جمله ی بدون سند و از روی تعصب هست برای تحقیر مخالفان روشنفکرتون 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ خب الان به چه دلیلی کسی که در ایران مخالف دین هست میشه ژست روشنفکری؟ بنا به چه دلیلی بی دین ها رو تحت تاثیر گروه یا تعصب می دونید نه منطق؟ در حالی که این دین داران هستند به تعصب(ایمان) خودشون افتخار می کنن و راه رسیدن به خدا رو منطق نمی دونن بلکه از راه قلب می دونن شما وقتی نمی تونید کسی رو درک کنید چرا اونو مردود اعلام می کنید؟ چیزی به نام ژست روشنفکری وجود نداره مردم یا روشن فکر هستن یا نیستن اینکه شما می گویید روشنفکر ایرانی وجود ندارد یک جمله ی بدون سند و از روی تعصب هست برای تحقیر مخالفان روشنفکرتون برداشت شما از حرفهای من، چیزی نیست که منظور من باشه. ژست وجود داره. شاید شما باهاش برخورد نداشتید. من گفتم ژست روشنفکری اینجا یعنی مقابل دین و کشور قرار گرفتن و روشنفکری رو چیز دیگه ای تعریف کردم. حق با شماست ولی، یه کلمه اغلب یا بعضی باید بکار می بردم. که همه ایرانیا جمع بسته نشن. متاسفانه افراط و تفریط هم زیاده. دین یه بحثه و اونی که ادعای دینداری میکنه یه بحث دیگه است. راه رسیدن به خدا اول علمه یعنی کمک گرفتن از عقل. این علم به باور تبدیل میشه یعنی با عقل و قلب باور میکنه وجود خدا رو. چقدر آدما هستن که به حجاب و نماز و روزه اهمیت میدن ولی یکم اخلاق ندارن؟ اینا اگه واقعا باور داشته باشن خدا هست اول از هرچیز اخلاقشون باید خدایی بشه و به موازاتش ظاهرشون. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ منم گفتم تو پست قبلیم که جنگ و شکنجه مردم بشدت دور از انسانیته و بودن همچین آدمایی ب قول شما فقط بغض و کینه رو زیاد میکنه. اسرائیل هم بخاطر همین جنایاتش منفور شده. طبق حرف شما چون زمان هخامنش خیلی از کشورها برای ایران بود ما حق داریم بریم مردم اونجا رو بکشیم و اون کشور رو به تصرف خودمون در بیاریم شما بدون تعصب جملات من رو نمیخونید . من رو یه آدم بی دین میدونید که قصدم تخریب کردنه و همین پیش زمینه باعث شده چیزی که خودتون هم میدونید درسته رو قبول نداشته باشید شما جنگ و کشتار رو دور از انسانیت میدونید اما گروهی از مردم رو مستحق مرگ میدونید و براشون آرزوی مردن میکنید و این تناقضه شما گفتید فلسطین اشغالی و من درموردش حرف زدم و گفتم بکار بردن همچین کلمه ای درست نیست و چیزی به اسم فلسطین اشغالی وجود نداره. و پیشینه ش رو براتون شرح دادم. بحث من حمایت از اسراییل نیست و مخالف فلسطین هم نیستم من به شدت اعتدال گرا هستم و هرچیزی که باعث بشه این اعتدال از بین بره رو قبول ندارم حالا اگه اون چیز دین باشه. اما در مورد حرفتون که گفتید زمان کورش خیلی از کشورها تحت سلطه ما بودن . کورش همه کشور گشا بود و خیلی از جاهارو فتح کرد اما کسی ازش به عنوان خون خوار و استعمارگر یاد نمیکنه چون رفتارش با مردم بیگانه مثل مردم خودش بود. اولین ملتی هم که کورش تصرف کرد و باعث قدرت گرفتن کورش شد مادها (کرد های کنونی) بود و از اون زمان به بعد زیر سلطه کورش بودیم .اما من هیچ وقت از جدایی سایر ملتهایی که به ایران اضافه شدن بحثی به میون نیوردم. بحث من سر اینه هر کسی باید بتونه آزادانه زندگی کنه و اسراییل هم همچین حقی داره و مسلمانها اگه توانش رو داشته باشن همه یهودی هارو زنده زنده میسوزنن برداشت شما از حرفهای من، چیزی نیست که منظور من باشه.ژست وجود داره. شاید شما باهاش برخورد نداشتید. من گفتم ژست روشنفکری اینجا یعنی مقابل دین و کشور قرار گرفتن و روشنفکری رو چیز دیگه ای تعریف کردم. حق با شماست ولی، یه کلمه اغلب یا بعضی باید بکار می بردم. که همه ایرانیا جمع بسته نشن. متاسفانه افراط و تفریط هم زیاده. دین یه بحثه و اونی که ادعای دینداری میکنه یه بحث دیگه است. راه رسیدن به خدا اول علمه یعنی کمک گرفتن از عقل. این علم به باور تبدیل میشه یعنی با عقل و قلب باور میکنه وجود خدا رو. چقدر آدما هستن که به حجاب و نماز و روزه اهمیت میدن ولی یکم اخلاق ندارن؟ اینا اگه واقعا باور داشته باشن خدا هست اول از هرچیز اخلاقشون باید خدایی بشه و به موازاتش ظاهرشون. این که روشنفکرهارو بی دین میدونن تو ایرانه و دلیلش اینه زیر بار یه سری حرفهای بسته که محدودت میکنه نرفتن و آزاد اندیش بودن و خیلی از این افراد دین هم داشتن اما تفکراتشون برای آدمهای دینداری که جرات فکر کردن ندارن قابل قبول نیست. اما در مورد راه رسیدن به خدا که خودتون گفتید علمه میشه. با توجه به حرفاتون میشه نتیجه گرفت که شما با علم به خدا رسیدید میشه این موارد علمی که شما ازش وجود خدارو برداشت کردید رو ذکر کنید که مطمئن بشیم حداقل شما مثل بقیه افرادی که فقط بر حسب باورها پروردگار رو قبول دارن نیستید؟ اما در مورد حرفتون خیلی از آدمها هستن حجاب ندارن دین ندارن ولی اخلاق دارن چون وجدانشون هنوز بیداره 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ شما بدون تعصب جملات من رو نمیخونید .من رو یه آدم بی دین میدونید که قصدم تخریب کردنه و همین پیش زمینه باعث شده چیزی که خودتون هم میدونید درسته رو قبول نداشته باشید من اصلا راجع به دیندار بودن یا نبودن شما فکری نکردم. چون بحث ما به دین مربوط نیست. و فقط مربوط به انسانیت میشه. و فقط سر آرزوی مرگ کسی رو کردن. من جنایات اسرائیل رو میبینم و وحشیگری هاشو. مثل اینکه چند نفری یه نو جوون رو وحشیانه میزنن. این باعث ناراحتی من میشه و آرزوی مرگ اون ظالما رو میکنم. به مذهب ظالم و مظلوم هم کاری ندارم. حتی اگه چند تا مسلمون یه یهود رو اینطور وحشیانه بزنن باز هم واسه ظالما آرزوی مرگ میکنم. چون فقط باعث زشتی دنیا میشن. مسلمونا هیچوقت به مرگ یهود راضی نیستن اگر افراطی نباشن و اگر یهود جنایت نکنه که بحث اسرائیل با یهود فرق داره کما اینکه خیلی از یهودیا با این کشتار اسرائیل مخالفن و اسرائیل هم خیلیاشون رو به خاطر مخالفتشون کشته. اما در مورد راه رسیدن به خدا که خودتون گفتید علمه میشه. با توجه به حرفاتون میشه نتیجه گرفت که شما با علم به خدا رسیدید میشه این موارد علمی که شما ازش وجود خدارو برداشت کردید رو ذکر کنید که مطمئن بشیم حداقل شما مثل بقیه افرادی که فقط بر حسب باورها پروردگار رو قبول دارن نیستید؟ چه مثالی من باید بزنم که از نظر شما کلیشه نباشه؟ فکر کردن به تک تک مخلوقات و نظم و ترتیب اون نشون میده خالق قدرتمند و عالمی داره. و توی رشته ای که من میخونم بیشتر این نظم و هماهنگی و قدرت نمود پیدا میکنه. اما در مورد حرفتون خیلی از آدمها هستن حجاب ندارن دین ندارن ولی اخلاق دارن چون وجدانشون هنوز بیداره درسته و حرف من راجع به مدعیانی بود که حجاب دارن ولی اخلاق نه. و خودشون رو به واسطه حجاب و نماز و روزه همسایه پیامبر توی بهشت میدونن در صورتی که اخلاق ندارن اصلا. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ من اصلا راجع به دیندار بودن یا نبودن شما فکری نکردم. چون بحث ما به دین مربوط نیست. و فقط مربوط به انسانیت میشه. و فقط سر آرزوی مرگ کسی رو کردن.من جنایات اسرائیل رو میبینم و وحشیگری هاشو. مثل اینکه چند نفری یه نو جوون رو وحشیانه میزنن. این باعث ناراحتی من میشه و آرزوی مرگ اون ظالما رو میکنم. به مذهب ظالم و مظلوم هم کاری ندارم. حتی اگه چند تا مسلمون یه یهود رو اینطور وحشیانه بزنن باز هم واسه ظالما آرزوی مرگ میکنم. چون فقط باعث زشتی دنیا میشن. مسلمونا هیچوقت به مرگ یهود راضی نیستن اگر افراطی نباشن و اگر یهود جنایت نکنه که بحث اسرائیل با یهود فرق داره کما اینکه خیلی از یهودیا با این کشتار اسرائیل مخالفن و اسرائیل هم خیلیاشون رو به خاطر مخالفتشون کشته. چه مثالی من باید بزنم که از نظر شما کلیشه نباشه؟ فکر کردن به تک تک مخلوقات و نظم و ترتیب اون نشون میده خالق قدرتمند و عالمی داره. و توی رشته ای که من میخونم بیشتر این نظم و هماهنگی و قدرت نمود پیدا میکنه. درسته و حرف من راجع به مدعیانی بود که حجاب دارن ولی اخلاق نه. و خودشون رو به واسطه حجاب و نماز و روزه همسایه پیامبر توی بهشت میدونن در صورتی که اخلاق ندارن اصلا. با حرفاتون موافقم ولی هیچ وقت یک طرف قضاوت نکنیم ما تو کشوری هستیم که فقط از یک کشور زشتیهاشو میگه و بعضی وقت ها هم اغراق میکنه. در مورد مثالهاتون در مورد وجود خدا من نمیتونم قبول کنم شاید برای کسان دیگه ای قابل قبول باشه و نمیخوام بحث رو باز کنم چون جاش تو این تاپیک نیست اینطور توصیف کردن خدا همیشه دچار مشکل میشه چون همیشه مثال نقضی براش پیدا میشه بهتره ما دنبال تعریفی از خداوند باشیم که فقط و فقط خاص خودش باشه و این امر هم زمانی میسر میشه که اول برای شناختش تلاش کنیم و این شناخت ممکنه سالها به درازا بکشه 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ با حرفاتون موافقم ولی هیچ وقت یک طرف قضاوت نکنیم ما تو کشوری هستیم که فقط از یک کشور زشتیهاشو میگه و بعضی وقت ها هم اغراق میکنه. در مورد مثالهاتون در مورد وجود خدا من نمیتونم قبول کنم شاید برای کسان دیگه ای قابل قبول باشه و نمیخوام بحث رو باز کنم چون جاش تو این تاپیک نیست اینطور توصیف کردن خدا همیشه دچار مشکل میشه چون همیشه مثال نقضی براش پیدا میشه بهتره ما دنبال تعریفی از خداوند باشیم که فقط و فقط خاص خودش باشه و این امر هم زمانی میسر میشه که اول برای شناختش تلاش کنیم و این شناخت ممکنه سالها به درازا بکشه شاید اگه رشتتون با طبیعت سروکار داشت شناخت راحتتر بود. ولی خدا ظالم رو بکشه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ شاید اگه رشتتون با طبیعت سروکار داشت شناخت راحتتر بود.ولی خدا ظالم رو بکشه h'i alh vaji j xfdui j اگه شما رشته ت طبیعته من کل زندگیم تو طبیعت بوده و جاهایی رو دیدم که تو خواب هم نمیشه دید ولی باز هم میگم دلیلی بر اثبات وجود خدا نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده