مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ متاسفانه باخبر شدیم که مادر بزرگ دوست عزیزمون [h=4]Yaser.C [/h]به رحمت خدا رفتند و فوت کردن من به نوبه خودم به ایشون تسلیت میگم و امیدوارم که روح ایشون قرین رحمت الهی باشه و به یاسر عزیز و خانواده گرامیشون صبر عنایت بدارد خدایش بیامورد :icon_gol: 26 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ آقایاسر عزیز تسلیت عرض میکنم خدمتتون ...مارو توغم خودتون شریک بدونید ..روحشون شاد باشه ...انشا..وغریق رحمت الهی..بقای عمر فرزنداشون باشه ... لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ یاسر جان تسلیت میگم، خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ وای.. تسلیت میگم و براتون صبرمیخوام... روحشون قرین آرامش... لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم. انشالله روحشون قرین رحمت باشه و خدا به شما و خونوادتون صبر بده لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اسلیت میگم خدا رحمتشون کنه و روحشون شاد لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام... تسلیت میگم...غم آخرتون باشه... خدا خانوادتون حفظ کنه... روحشون قرین آرامش... :icon_gol: لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا یاسر، غم آخرتون باشه خدا رحمتشون کنه :icon_gol: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ واقعا ناراحت شدم. خدا رحمتشون کنه و به شما و خانواده محترم صبر بده لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم بهتون اقا یاسر. خداوند به شما و خونواده محترمتون صبر بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده