رفتن به مطلب

عصاره های مرغ و گوشت


Nazanin.ad

ارسال های توصیه شده

co624.jpg

 

 

غذاهای حاوی مواد افزودنی می توانند منجر به آسم، تب یونجه و واکنش های خاصی مانند جوش، استفراغ، سردرد، سرگیجه، خستگی، تنزل سیستم عصبی، تنگی نفس، کهیر، بدتر شدن اگزما و حتی آسیب های مغزی شوند و روی RNA ، تیروئید، و آنزیم ها تاثیر بگذارند.

 

عصاره‌های مرغ و گوشت، چند سالی است که وارد صنایع غذایی کشور شده است و به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: عصاره‌های مرغ و گوشت که به صورت قرص‌های کوچک بسته‌بندی می‌شود، از نظر بهداشتی و تغذیه‌ای دارای ارزش است و عصاره واقعی گرفته شده از مرغ و گوشت می‌باشد ولی از آنجایی که هر واحد عصاره از نظر تأمین نیاز روزانه تغذیه‌ای ماده غذایی کمی را شامل می‌شود، بنابراین لازم است افراد فقط به استفاده از آنها اکتفا نکنند.

 

دکتر کیمیاگر ادامه داد: عصاره‌های مرغ و گوشت، حاوی مقادیر بالایی از سدیم هستند که برای افراد دارای فشارخون بالا،‌اصلاً توصیه نمی‌شوند.

 

همچنین این عصاره‌ها حاوی مقادیر ژلاتین هم می‌باشد که برای استخوانها و غضروفهای بدن مفید است.

 

دکتر کیمیاگر اظهار داشت: استفاده از این عصاره‌ها برای افرادی که تحت رژیم‌های غذایی کم کالری هستند، برای تهیه انواع سوپ، بسیار مفید است.

 

 

 

منبع : دکتر سلام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...