Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مواد لازم : گوشت با استخوان :٥٠٠ گرم رب گوجه فرنگی:٣ قاشق پیاز:٢ عدد سبزی معطر :١ پیمانه لواشک ترش :١٠٠ گرم رب انار :١ قاشق نخود و لوبیا:١ پیمانه گوجه سبز:٥ عدد آلو بخارا :۴ عدد نمک و زردچوبه:به مقدار لازم طرز تهیه : آب را در قابلمه مناسبی به جوش آورده، گوشت و پیاز، نخود و لوبیا را داخل قابلمه می ریزیم. وقتی نخود و لوبیا پخته شدند سبزی معطر، آرد، آلو، لواشک ترش، رب انار و گوجه سبز را اضافه می نماییم. نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ٣٠ دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشیهای فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید. منبع : ایران مطلب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده