رفتن به مطلب

طرز تهیه آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)


ارسال های توصیه شده

263632_765.jpg

 

 

مواد لازم :

 

‏گوشت با استخوان :٥٠٠ ‏گرم

 

رب گوجه فرنگی:٣ ‏قاشق

 

‏پیاز:٢ ‏عدد

 

سبزی معطر :١ ‏پیمانه

 

‏لواشک ترش :١٠٠ ‏گرم

 

رب انار :١ ‏قاشق

 

‏نخود و لوبیا:١ ‏پیمانه

 

گوجه سبز:٥ ‏عدد

 

‏آلو بخارا :۴ ‏عدد

 

نمک و زردچوبه:به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

‏آب را در قابلمه مناسبی به جوش آورده، گوشت و پیاز، نخود و لوبیا را داخل قابلمه می ریزیم. وقتی نخود و لوبیا پخته شدند سبزی معطر، آرد، آلو، لواشک ترش، رب انار و گوجه سبز را اضافه می نماییم.

 

‏نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ٣٠ ‏دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشی‌های فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید.

 

 

 

منبع : ایران مطلب

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...