آمنه سردشتی 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ عکاسی های من با گوشی:) خوشحال میشم.نظرتونو بگید و ایرادمو بگیرید;) 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوربینتون گوشی هست؟میشه مدلش رو بفرمایید؟ زیبا بودن عکساتون 2 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوربینتون گوشی هست؟میشه مدلش رو بفرمایید؟زیبا بودن عکساتون ممنونم.خیلی دوس دارم ایراداتم گرفته شه.بله با گوشی عکس میگیرم.البته ادیتم میکنم سامسونگ Ace 3 5mgpicxl 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ خیلی زیباست دوست من. خلاقیتتون توی انتخاب سوژه تحسین برانگیزه! 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ کاش اون اقا تو عکس نبود .. عکس مفهومی خیلی قشنگی میشد .. 3 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ خیلی زیباست دوست من. خلاقیتتون توی انتخاب سوژه تحسین برانگیزه! ممنونم.خوشحالم که خوشتون اومده;) 1 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ کاش اون اقا تو عکس نبود .. عکس مفهومی خیلی قشنگی میشد .. اتفاقا خودم بعد عکس گرفتن متوجه ایشون شدم:) 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ اتفاقا خودم بعد عکس گرفتن متوجه ایشون شدم:) و اینکه دوربین کج بوده تو دستت با فتو شاپ میشه کادر و نور عکستو بهتر کنی در کل خیلی خوبه 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید بخدا فقط در حد نظر من میگم کاش اون سیم خاردارو می اوردی وسط کادر یا حداقل پایین تر فکر کنم عکی بهتر می شد 2 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید بخدا فقط در حد نظر من میگم کاش اون سیم خاردارو می اوردی وسط کادر یا حداقل پایین تر فکر کنم عکی بهتر می شد من خودم چیزی در مورد کادر بندی نمیدونم.تازه دارم یکم اطلاعاتمو زیاد میکنم.;)ممنونم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده