رفتن به مطلب

دستور تهیه کباب کوبیده سنتی


masi eng

ارسال های توصیه شده

دستور تهیه کباب کوبیده سنتی

 

مجموعه :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

traditional-recipe-for-grilled-ground.jpg

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم . پیاز 150 گرم

زعفران اب کرده 1/2 قاشق چایخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : پیازها را پوست بکنید و بشوئید سپس با دنده ریز رنده کنید ، پیازهای رنده شده را درون پارچه ای توری بریزید و با دست خوب اب پیاز را بگیرید.

داخل کاسه ای بزرگ پیازهای اب گرفته و گوشت چرخ کرده ( 2 بار چرخ کنید ) بریزید سپس نمک و فلفل و زعفران اب کرده را اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا حالتی چسبنده پیدا کند ، پس از اماده شدن مایه کباب را به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای اب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با اب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید و به شکل دوک دراورید ( ابتدا و انتهای گوشت نازک تر و مرکز ضخیم تر ) ، سیخ را روی مایه کباب دوکی شکل قرار دهید و از اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید.

ر انتها وقتی سطح کباب یکدست شد مجدد دست تان را با اب سرد مرطوب کنید و روی سیخ کباب را با دو انگشت ارام فشار دهید ( نیشگون بگیرید ) و با فاصله تمام کباب را شکل دهید ، در پایان کار ابتدا و انتهای مایه کباب را با فشار انگشتان به سیخ بچسبانید ؛ پس از اماده شدن تمام سیخ ها اتش را روشن کنید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده اتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

 

سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، اتش را ارام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت کمی برشته شد دیگر نیازی به باد زدن نیست ، در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود.

 

نکته ها : اب پیاز را کامل بگیرید تا کباب تان شل نشود ، بهتر است کباب از گوشت گوسفند یا ترکیب مساوی گوشت گوسفند و گوساله تهیه شود ، گوشت کباب باید دارای چربی متوسطی باشد ، نه خیلی چرب و نه خیلی خشک تا کباب لذیذی داشته باشید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...