رفتن به مطلب

دستور طبخ خورش مرغ و انجیر


masi eng

ارسال های توصیه شده

[h=2]دستور طبخ خورش مرغ و انجیر[/h] مجموعه :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

chicken-stew-recipes-and-figs.jpg

آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 1 ساعت

مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 9 نفر

مرغ 1ونیم كیلو

انجیر 12عدد (خشك و ترجیحا سیاه)

سیر 5حبه

تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری (پودر)

پودر زیره نصف قاشق چایخوری

برگ بو 3عدد

آب مرغ 1ونیم فنجان

پوست لیمو 1قاشق چایخوری (رنده شده)

آبلیمو 2قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیمتر (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغ را شسته و تمیز کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. سپس نمک، فلفل، یک برگ بو و نیمی از ادویه جات (پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر زیره) را به آن افزوده و درکمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. تکه های مرغ را از تابه درآورید و در ظرف مخصوص فر بچینید. پیاز را خلال و سیر را ریز خرد کنید. پیاز، سیر، نیم دیگر ادویه ها و آب مرغ را روی مرغ بدهید و انجیرهای خشک را لابه لای مرغ ها بچینید و روی ظرف را فویل بکشید. ظرف مرغ را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید.پس از این مدت از فر در آورید و پوست لیمو و آب لیمو را روی مرغ بدهید و ظرف را بدون فویل دوباره 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود. بعد از این مدت زمان غذا را از فر درآورید و سرو کنید.

نكات:

1)بهتر است مرغ را از شب داخل مواد طعم دهنده دلخواه و آب پیاز بخوابانید تا خوشمزه تر شود.

2)در صورت تمایل چند عدد قیصی به غذا بیفزایید.

3)این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید به آن مقداری زعفران بیفزایید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...