رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ خواهشا نرم فزار اس پی اس اس ورژن22را هم بزارید 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ خواهشا نرم فزار اس پی اس اس ورژن22را هم بزارید سلام دوست عزیز فکر کنم این لینکها مفید باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 4 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ این نرم افزار که دانلود کردم باز نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ این نرم افزار که دانلود کردم باز نمیشه یعنی چی باز نمیشه؟ بیشتر توضیح میدین؟ همه بخش ها رو دانلود کردین؟ پسوردش رو درست وارد می کنین؟ فکر نکنم مشکلی داشته باشن. 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ پسورد را وارد میکنم باز نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ پسورد را وارد میکنم باز نمیشه اروری میده؟ از کدوم لینک دانلود کردین؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ این نرم افزار که دانلود کردم باز نمیشه پسورد را وارد میکنم باز نمیشه همون لینکی که معرفی کردین خب بیشتر توضیح بدین دیگه، اینجوری که نمیشه فهمید مشکل چیه. من سه تا لینک گذاشتم، از کدوم یکی شون استفاده کردین؟ فایل ها رو کامل دانلود کردین؟ از حالت فشرده خارج تونستین بکنین یا نه توی همین مرحله ارور میده پسورد درست نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ نرم افزار که معرفی کردین رو دانلود کردم بعد که ست اپ میکنم پسورد وارد میکنم ارور میده 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ از قسمت زیب 7 هم وارد میشم ارور میده لطفا راهنمایی کنید 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیزفکر کنم این لینکها مفید باشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 نرم افزار که معرفی کردین رو دانلود کردم بعد که ست اپ میکنم پسورد وارد میکنم ارور میده از قسمت زیب 7 هم وارد میشم ارور میده لطفا راهنمایی کنید میگم من سه تا لینک گذاشتم، از کدومشون استفاده کردین؟ همه ی پارت ها رو دانلود کردین؟ پسورد فایل رو که روی سایتون نوشته شده. 3 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ خب بیشتر توضیح بدین دیگه، اینجوری که نمیشه فهمید مشکل چیه.من سه تا لینک گذاشتم، از کدوم یکی شون استفاده کردین؟ فایل ها رو کامل دانلود کردین؟ از حالت فشرده خارج تونستین بکنین یا نه توی همین مرحله ارور میده پسورد درست نیست؟ سومی رو دانلود کردم،الان رمز اینارو هم وارد کردم آخرش یه پیام ارور داد. 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سومی رو دانلود کردم،الان رمز اینارو هم وارد کردم آخرش یه پیام ارور داد. ایمان جان چی شد 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سومی رو دانلود کردم،الان رمز اینارو هم وارد کردم آخرش یه پیام ارور داد. میگه برای نصب این برنامه نیاز به Dot Net Framework 4.0 داری، از اینجا می تونی نسخه 4.0 رو برای سیستم عامل خودت دانلود کنی، ممکنه قبلش نیاز به نسخه 3.5 هم داشته باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ میگه برای نصب این برنامه نیاز به Dot Net Framework 4.0 داری، از اینجا می تونی نسخه 4.0 رو برای سیستم عامل خودت دانلود کنی، ممکنه قبلش نیاز به نسخه 3.5 هم داشته باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، الان در حال دانلوداین نسخه هستم 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، الان در حال دانلوداین نسخه هستم این نسخه رو نصب کردم اکسترت کرد ،این تصویر اومد 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، الان در حال دانلوداین نسخه هستم این نسخه رو نصب کردم اکسترت کرد ،این تصویر اومد پسر خوب واست لینک گذاشتم که، XP بعد از 4 رو ساپورت نمی کنه، واسه همین نمی تونی نصبش کنی، لینک بالا رو چک می کردی آخرش این فایلا رو واسه XP گذاشته بود: لینک های دانلود مخصوص Windows XP: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 4.0 - 49.6 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 3.5 سرویس پک 1 - 238 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 1.1 سرویس پک 1 - 32.5 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 1.0 سرویس پک 3 - 30.1 مگابایت پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه 4.0 رو دانبود کن، نصبش رو شروع کن اگه دیدی توی پیامش اشاره کرد که 3.5 هم نیاز هست که قبلش نسب بشه، اونم دانلود کن قبل از 4 اول اونو نصب کن. 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ پسر خوب واست لینک گذاشتم که، XP بعد از 4 رو ساپورت نمی کنه، واسه همین نمی تونی نصبش کنی، لینک بالا رو چک می کردی آخرش این فایلا رو واسه XP گذاشته بود: لینک های دانلود مخصوص Windows XP: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 4.0 - 49.6 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 3.5 سرویس پک 1 - 238 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 1.1 سرویس پک 1 - 32.5 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 1.0 سرویس پک 3 - 30.1 مگابایت پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه 4.0 رو دانبود کن، نصبش رو شروع کن اگه دیدی توی پیامش اشاره کرد که 3.5 هم نیاز هست که قبلش نسب بشه، اونم دانلود کن قبل از 4 اول اونو نصب کن. چهار رو هم نصب کردم الان ت استارت برنامه اس پی اس اس هس ، مشکل اینجاس خود برنامه رو باز نمی کنه عکسشو بعدش این صحفه میادhttps://www.noandishaan.com/upload/images/jct70dgmtuo9dwwj60xh.jpg https://www.noandishaan.com/upload/images/0sd3ykpb1wzvdj5xlphx.jpg 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ پسر خوب واست لینک گذاشتم که، XP بعد از 4 رو ساپورت نمی کنه، واسه همین نمی تونی نصبش کنی، لینک بالا رو چک می کردی آخرش این فایلا رو واسه XP گذاشته بود: لینک های دانلود مخصوص Windows XP: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 4.0 - 49.6 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 3.5 سرویس پک 1 - 238 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 1.1 سرویس پک 1 - 32.5 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نسخه 1.0 سرویس پک 3 - 30.1 مگابایت پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه 4.0 رو دانبود کن، نصبش رو شروع کن اگه دیدی توی پیامش اشاره کرد که 3.5 هم نیاز هست که قبلش نسب بشه، اونم دانلود کن قبل از 4 اول اونو نصب کن. عکسارو دیدی لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ چهار رو هم نصب کردم الان ت استارت برنامه اس پی اس اس هس ، مشکل اینجاس خود برنامه رو باز نمی کنه عکسشو بعدش این صحفه میادhttps://www.noandishaan.com/upload/images/jct70dgmtuo9dwwj60xh.jpg https://www.noandishaan.com/upload/images/0sd3ykpb1wzvdj5xlphx.jpg عکسارو دیدی یه خورده صبر داشته باش دیگه، اینجور که من فهمیدم ورژن AMOSش رو دانلود کردی که خب مثل اینکه نسبت به نسخه Statistics حجم بسیار پایینی داره و قابلیت های محدودی هم قاعدتا باید داشته باشه. توی لینک زیر آموزش نصبش رو گذاشته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چک کردم برنامه رو سیستمت کامل نصب شده، ممکن فقط مشکل Crack داشته باشی، اونم نشون داده، یه فایل رو باید توی مسیر نصب کپی کنی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده