شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خیلیییییییی وقته خودم و گم کردم هر چی هم میگردم خودم و پیدا نمیکنم نمیدونم هستم یا نه از دیروز دنبال خودم میگردم امیدوارم پیدا کنم خودمو انقدر گم شدم در خودم که کسی هم نمیتونه من و پیدا کنه 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ تقریبا از 16 سالگی بود که به این فکر کردم که برای چی اومدم؟ خدا هدفش از خلق چی بوده؟ آیا قراره که چیزی رو کشف کنم یا وسیله ای رو اختراع کنم یا آدم معروفی باشم؟همیشه فکر و ذکرم همین بود تا 9ماه پیش که شخصی فرزانه چیزی به من یاد داد که چکیده 70 سال عمر و تجربه و زندگی در کشورهای مختلف بود. خدا خود عشقه، اما برای اینکه تو به این عشق برسی اول باید عاشق خودت باشی! وقتی عاشق خودت هستی که از دیگران بی نیاز باشی. وقتی از دیگران بی نیاز باشی دیگه رفتار اونها آزارت نمیده ، برعکس تاثیر تو بر اونها بیشتر هم میشه چون به منبعی از حیات رسیدی که عالیترین قسمتش هست. وقتی کسی به تو بدی کنه، تو اولین کسی خواهی بود که اون رو نزد خدا شفاعت میکنی! وقتی این حرفها رو از استادم، معلمم و مرادم شنیدم، انگار آب سردی بود که بر سرم ریخته شد و تمام اون فشارهای فکری و ناراحتی ها رو بکل از یاد بردم. از همون لحظه دیدم به همه چیز عوض شد چون جوابی رو که اون همه وقت دنبالش بودم پیدا کرده بودم. از اون روز شروع کردم به شناختن خودم البته به طریقی جدید تر و کاملتر چون قبلا هم به رفتار و گفتارم و نتایجشون دقت میکردم ولی اینبار میدونستم باید به چه چیزی برسم. به نظر من مهمترین سوال زندگی هر کسی همینه/ من کی هستم و برای چی اومدم؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خیلیییییییی وقته خودم و گم کردم هر چی هم میگردم خودم و پیدا نمیکنم نمیدونم هستم یا نه از دیروز دنبال خودم میگردم امیدوارم پیدا کنم خودمو انقدر گم شدم در خودم که کسی هم نمیتونه من و پیدا کنه ! شايد به نظر عجيب بياد اما نود و نه درصد آدمها بدون اين كه حتي كاملا" آگاه باشن، خودشون رو درست ، دوست ندارند! _ اگر هنوز آرزوهايي دارين كه برآورده نمي شه يعني ضمير ناخودآگاهتون شما رو لايق دريافت اون آرزو نمي دونه چون شما به حد كافي خودتون رو دوست نداريد! _ اگر هر جور بيماري جسمي يا روحي يا فكري به سراغتون اومده يعني به حد كافي خودتون رو دوست ندارين! كتاب " تعليم معجزات " ميگه: "همه ي امراض، از عدم بخشايش ناشي مي شوند.هرگاه بيماريم، بايد به پيرامون خويش بنگريم و ببينيم كه چه كسي را بايد عفو كنيم." حالا من مي خوام يادآوري كنم كه شايد همه رو عفو كرده باشين اما خودتون رو چه طور؟ _ اگر فكر مي كنيد اونقدر كه بايد خوشحال باشيد، نيستيد يا اينكه هيچ چيز خوشحالتون نمي كنه، باز به همين دليله! _ اگر دچار اضطراب، افسردگي، بي هدفي و بي انگيزگي هستين، اگه مدام آدم هايي سر راهتون مي يان كه مانع شما و آرزوهاتون هستن، براي اينه كه نيمه ي تاريكتون ، شما رو بي ارزش مي دونه پس آدمها و اتفاقاتي رو سر راهتون قرار مي ده كه يادتون بندازه شما دوست داشتني و با ارزش نيستين! اين ها رو گفتم كه بدونين بر خلاف تصور، دوست داشتن خود سخت ترين كار در تمرينات ذهنيه. معمولا" توي ريشه يابي همه ي مسايل ، آرزوها، شكست ها و ... " به عدم احترام به خود " مي رسيم. ما يك عالم تمرين ذهني انجام مي ديم و موفق مي شيم ديگران رو ببخشيم، و دوست بداريم اما وقتي نوبت دوست داشتن خود مي شه ، توي اولين تمريناتش كم مي آريم! علم روانشناسي هم ميگه كه دروني ترين احساس هر كس، دوست نداشتن خود اونه و احساس گناه، براي اين كه اونقدر كه بايد ، خوب نيست! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ چند شيوه كه نشانه ي آن است كه خودمان را به حد كافي دوست نداريم: ( احساس بي ارزشي )_اگه مدام به سرزنش و انتقاد خودتون مشغولين._ اگه با بد غذايي، مواد مخدر يا الكل با جسم خودتون بد رفتاري مي كنين. اگه سيگار مي كشين و نمي تونين اون رو كنار بگذاريد._اگه فكر مي كنيد دوست داشتني نيستين._اگه بيماري جسمي يا روحي در شما به وجود اومده._اگه در مورد چيزهايي كه به خير و صلاحتونه، مسامحه مي كنيد._ اگه در آشفتگي و بي نظمي زندگي مي كنيد._ اگه قرض و فشار واسه خودتون درست كرديد._ اگه دوستان يا همسري براي خودتون انتخاب كردين كه باعث حس تحقير شدنتون ميشه اما نمي تونيد اونها رو كنار بگذاريد._اگه وقتي دوستتون خسته است و مدام غر غر ميكنه ، شما دلهره مي گيريد كه شما چه خطايي كردين كه اون اين طوري شده._ اگه دوستي ارتباطش رو با شما قطع كرده و شما فكر مي كنيد حتما" بايد اشكالي در شما باشه كه اينطور شده._اگه ازدواج و آشناييتون به جدايي رسيده و شما احساس تباهي و شكست مي كنيد._اگه مي ترسيد به اضافه حقوق فكر كنيد يا اون رو عنوان كنيد._اگه از اين كه هيكلتون شبيه مانكن ها نيست احساس حقارت مي كنيد._اگه از صميميت مي ترسيد و نمي گذاريد هيچ كس به شما نزديك بشه._اگه براي هر كاري نظر ديگران براتون مهم تر از نظر خودتونه و فقط مي تونيد كاري رو با جرات انجام بديد كه ديگران تاييدش كرده باشند._اگه راحت پولتون رو براي ديگران خرج مي كنيد اما براي خودتون سختگيريد._ اگه چاق يا لاغر هستيد.و...تمرين : لطفا" خيلي دقيق فكر كنيد و با خودتون روراست باشيد و به اين سوال جواب بديد. "_شيوه ي شما براي " بي ارزش دانستن خود " چيه ؟! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ يه آينه ي كوچك رو توي دست بگيريد و به چشمهاي خودتون نگاه كنيد و اسم خودتون رو بگيد و تكرار كنيد : من تو را دقيقا" همان طور كه هستي دوست دارم و مي پذيرم.ببينيد چه فكرهايي توي ذهنتون مي آد؟ (خيلي خوشگل نيستين، نه؟ مگه ميشه اين آدم توي آينه رو تاييد كرد در حالي كه هيچ كس دوستش نداره، نه؟ مگه ميشه آدم به اين بد هيكلي رو دوست داشت، نه ؟ ديگه چي به فكرتون مي رسه؟ )اين تمرين براي خيلي ها وحشتناكه. حتي ممكنه گريه تان بگيرد يا دچار خشم بشيد.طبيعيه! يك عمر توي آينه نگاه كرديد تا از خودتون انتقاد كنيد، اون وقت حالا...! اما اين تمرين فوق العاده به شما نشون مي ده كه مشكل اصلي كجاست! بله ... تاييد كامل خودتون در مقابل اين آينه ي كوچك و بي آزار خيلي سخته.نه؟اين نشون ميده كه حالا داريم به مشكل ريشه اي راستينمون نگاه مي كنيم! اين كه به اندازه ي كافي خويشتن دوستي نداريم. تمرين :حالا يك ليست بنويسيد از ايرادها و عيبهايي كه فكر مي كنيد ، داريد.آيا احساس مي كنيد كه زيادي چاق، زيادي لاغر، زيادي كوتاه، زيادي كودن، زيادي پير، زيادي جوان، زيادي زشت ، زيادي تنبل، و "بالاخره زيادي يك چيزي " هستيد؟و در انتها ، آيا آن طور كه بايد، خوب نيستيد، نه؟! لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ نتيجه : خوب! همه ي اينها رو گفتم تا به اين نتيجه برسم كه ريشه ي همه ي مسايل و مشكلات و بيماريها و برآورده نشدن آرزوها ،دوست ندا شتن خودمونه.حالا ديگه لازم نيست كه زحمت حل عوارض جنبي از قبيل مشكلات جسماني، مشكلات مربوط به روابط، مالي يا فقدان خلاقيت رو به خودمون بديم. اجازه بديد اول بزرگترين مشكل رو حل كنيم و همه ي نيروي خودمون رو صرف حل مشكل " دوست نداشتن خود! " بكنيم. اون وقت مي بينيد كه همه چيز خود به خود درست ميشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده