Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها، سالاد، اردور یا جذاب نمودن ظاهر غذا به کار میرود. زمانی که سس به مواد غذایی اضافه میشود، خواص حسی ما را تغییر یا تشدید مینماید بعضی از سسها، در مرحلهی آمادهسازی مواد غذایی استفاده میشوند، مارینادها از جمله محصولاتی هستند که در این طبقه بندی قرار میگیرند. به طوری که قبل از پخت مقدار مشخصی عطر را به ماده غذایی منتقل میکنند برخی دیگر از سسها در مرحله پخت اضافه میشوند. محصولات این دسته، شامل طیفی از سسهای ساده که برای تند کردن گوشت استفاده میشود تا سس پختنی است که به عنوان یک ماده زمینهای به داخل ظرف حاوی ماده غذایی ریخته میشوند از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید . پسورد : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده