رفتن به مطلب

لطفا این ویدئو رو تا آخر ببینید!!

ارسال های توصیه شده

سامیار جان بذار پست اول، فقط اسمش رو همون سطل بازیافت هوشمند (عبارت اول سایتش) گذاشتم، خواستی بگو ادیت کنم:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 10
لینک به دیدگاه

ای بابا، تو ایران هنوز نتونستیم به مردم یاد بدیم زباله هاشون رو داخل سطل بندازن، دیگه بازیافت، تفکیک و رعایت حقوق محیط زیستی و حیات وحش و این چیزا که فقط یه رویا هست واسمون

• Like 5
لینک به دیدگاه
ای بابا، تو ایران هنوز نتونستیم به مردم یاد بدیم زباله هاشون رو داخل سطل بندازن، دیگه بازیافت، تفکیک و رعایت حقوق محیط زیستی و حیات وحش و این چیزا که فقط یه رویا هست واسمون

هیچ وقت فکر نکنین فرهنگ سازی رویاست.:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
هیچ وقت فکر نکنین فرهنگ سازی رویاست.:a030:

رویا نیست امام فکر نمیکنم دیدن اون روز تو ایران به سن من یکی قد بده و بتونم ببینمش:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
رویا نیست امام فکر نمیکنم دیدن اون روز تو ایران به سن من یکی قد بده و بتونم ببینمش:hanghead:

همین که میگید رویا نیست پس شدنیه، درسته فرهنگ سازی کار زمانبری هستش اما به شرطی که افرادی که در این زمینه فعالیت میکنن کوتاه نیان، یه نمونه بستن کمربند توی اتومبیل، یه روزی توی ایران اصلا بستن کمربند باعث تمسخر فرد میشد ولی الان کمتر کسی رو میبینیم که کمربند نبنده درسته هنوز صد در صد افراد رعایت نمیکنن ولی درصدشون خیلی کم شده، حالا این نمونه با جریمه کردن تبدیل به یک قانون شد و فرهنگش توی جامعه بوجود اومد، بحث زباله و بازیافت هم میشه معضلش رو به تدریج حل کرد ولی نیازمند زمانه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
همین که میگید رویا نیست پس شدنیه، درسته فرهنگ سازی کار زمانبری هستش اما به شرطی که افرادی که در این زمینه فعالیت میکنن کوتاه نیان، یه نمونه بستن کمربند توی اتومبیل، یه روزی توی ایران اصلا بستن کمربند باعث تمسخر فرد میشد ولی الان کمتر کسی رو میبینیم که کمربند نبنده درسته هنوز صد در صد افراد رعایت نمیکنن ولی درصدشون خیلی کم شده، حالا این نمونه با جریمه کردن تبدیل به یک قانون شد و فرهنگش توی جامعه بوجود اومد، بحث زباله و بازیافت هم میشه معضلش رو به تدریج حل کرد ولی نیازمند زمانه:a030:

بله شدنیه اما زمان خیلی طولانی هست

تو مثالی که شما زدید دولت حمایت همه جانبه کرد از این طرح تا فرهنگ سازی شد، اما برای ایجاد فرهنگ محیط زیستی ما باید اول یه پروسه طولانی رو برای تفهیم ارزش و اهمیت محیط زیست، منابع و حیات وحش برای مسؤلین طی کنیم بعد که به لطف خدا جواب داد (بعد از چند سال خدا میدونه) تازه بیایم سراغ عموم مردم:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سامیار جان بذار پست اول، فقط اسمش رو همون سطل بازیافت هوشمند (عبارت اول سایتش) گذاشتم، خواستی بگو ادیت کنم:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مگه غذای سگ ها از پلاستیکه؟:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه این نوع سطل زباله برای جمع آوری بطری ها هستش نه بازیافتشون:a030:

یعنی در ازای انداختن بطری ها به عنوان پاداش یا نوعی تشویق غذابرای سگ هاشون میده؟:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...