amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ زندان قلب رجایی به جرم مریضی خدا همه مريضاي اسلامو شفا بده ايشالله 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ خدا همه مريضاي اسلامو شفا بده ايشالله تکبـیـــــــــــــــــــــــــــــــر! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ خدا همه مريضاي اسلامو شفا بده ايشالله انشاللله... دوست دارم موفقیتهای دوستانمو شادیشونو حس کنم. 6 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم هر چه زودتر به خواسته ام برسم ..... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم این ترمم عالی تموم بشه... 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم هرروزم مثل امروز باشه! :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ دوست داری برو .ولی من موندم که چرا حاجتت رو به خداوندسبحان نمیگی؟ درود بر جناب فکور عزیز. قطعاً تنها اجابت کننده هر خواستی خداونده. میدونی بحث اینه که آدم دوست داره دردش رو به یک نفری که خیلی قبول داره بگه. کسی که میدونی سوء استفاده نمیکنه. بزرگِ و ... میتونی راحت اون چیزی که تو وجودت هست رو باهاش در میون بذاری و ... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم هیچ جوونی گناه نکنه... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ دوستدارم كه ازدواج كنم موافقم... 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم که بتونم 24 ساعت بی وقفه بخوابم... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم كه يكي از استاداي قديمي مو كه تو وايبر هست رو رسما خفه كنم.كلا ديگه خفه بشه/ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ درود بر جناب فکور عزیز.قطعاً تنها اجابت کننده هر خواستی خداونده. میدونی بحث اینه که آدم دوست داره دردش رو به یک نفری که خیلی قبول داره بگه. کسی که میدونی سوء استفاده نمیکنه. بزرگِ و ... میتونی راحت اون چیزی که تو وجودت هست رو باهاش در میون بذاری و ... سلام دوست قدیمی و گرانقدرم. آره راست میگی . منم همچین فردی رو ندارم. راز هایم و درد دلهامو به هر کسی گفتم , بعدش پشیمونم کرده. با درود بیکران 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم که... الان یادم اومد هیچ چیزی وجود نداره که دوسش داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم که...الان یادم اومد هیچ چیزی وجود نداره که دوسش داشته باشم واقعا؟ مگه میشه آخه؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم یه روزی پشت میز استادی بشینم... 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم زودتر فردا بشه برم نی نی ببینم عکس بگیرم ازش بفرستم واسه عشقم نفسش بره :hapydancsmil: دوست دارم روند منت کشی ها ادامه پیدا کنه ولی میدونم دیگه شورش درمیاد خب چیکار کنم دوس دارم،مردم آزارم نیستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده