amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 زندان قلب رجایی به جرم مریضی خدا همه مريضاي اسلامو شفا بده ايشالله 5
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 خدا همه مريضاي اسلامو شفا بده ايشالله تکبـیـــــــــــــــــــــــــــــــر! 3
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2014 خدا همه مريضاي اسلامو شفا بده ايشالله انشاللله... دوست دارم موفقیتهای دوستانمو شادیشونو حس کنم. 6
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 دوس دارم هرروزم مثل امروز باشه! :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
NYC 20977 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 دوست داری برو .ولی من موندم که چرا حاجتت رو به خداوندسبحان نمیگی؟ درود بر جناب فکور عزیز. قطعاً تنها اجابت کننده هر خواستی خداونده. میدونی بحث اینه که آدم دوست داره دردش رو به یک نفری که خیلی قبول داره بگه. کسی که میدونی سوء استفاده نمیکنه. بزرگِ و ... میتونی راحت اون چیزی که تو وجودت هست رو باهاش در میون بذاری و ... 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 12 بهمن، 2014 دوست دارم كه يكي از استاداي قديمي مو كه تو وايبر هست رو رسما خفه كنم.كلا ديگه خفه بشه/ 3
fakur1 10128 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 درود بر جناب فکور عزیز.قطعاً تنها اجابت کننده هر خواستی خداونده. میدونی بحث اینه که آدم دوست داره دردش رو به یک نفری که خیلی قبول داره بگه. کسی که میدونی سوء استفاده نمیکنه. بزرگِ و ... میتونی راحت اون چیزی که تو وجودت هست رو باهاش در میون بذاری و ... سلام دوست قدیمی و گرانقدرم. آره راست میگی . منم همچین فردی رو ندارم. راز هایم و درد دلهامو به هر کسی گفتم , بعدش پشیمونم کرده. با درود بیکران 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 دوست دارم که... الان یادم اومد هیچ چیزی وجود نداره که دوسش داشته باشم 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 دوست دارم که...الان یادم اومد هیچ چیزی وجود نداره که دوسش داشته باشم واقعا؟ مگه میشه آخه؟ 2
victoria_r 7682 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 دوست دارم زودتر فردا بشه برم نی نی ببینم عکس بگیرم ازش بفرستم واسه عشقم نفسش بره :hapydancsmil: دوست دارم روند منت کشی ها ادامه پیدا کنه ولی میدونم دیگه شورش درمیاد خب چیکار کنم دوس دارم،مردم آزارم نیستم 3
ارسال های توصیه شده