رفتن به مطلب

نخستین محکومیت برای چاپ سه‌بعدی اسلحه


ارسال های توصیه شده

یک مرد 28 ساله ژاپنی به نام «یوشیتومو ایمورا» نخستین فردی لقب گرفته که به خاطر چاپ سه‌بعدی اسلحه به زندان محکوم شده است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وی به دلیل نقض قوانین سختگیرانه تسلیحات ژاپن به دو سال حبس محکوم شده است.

 

ایمورا اواخر سال گذشته میلادی دو اسلحه را با یک چاپگر سه‌بعدی در منزلش چاپ کرد و تا آوریل سال جاری آن‌ها را در منزلش نگه داشته بود.

 

وی کارمند سابق «موسسه فناوری شانون» است و قاضی اعمال وی را شرورانه خواند چون طرح‌هایش را به صورت آنلاین منتشر کرده بود تا دیگران نیز از آن‌ها تقلید کنند. قاضی اعلام کرده ایمورا این عمل را برای خنثی‌کردن قوانین کنترل سلاح انجام داده است.

 

طرح اسلحه وی به طرح نخستین اسلحه چاپ سه‌بعدی شباهت دارد که سال گذشته میلادی توسط موسسه Defense Distributed در تگزاس تولید شد.

 

انتهای پیام

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...