Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ دانشجو هم نشدیم از عزای عمومی لذت ببریم....هر روزمون تعطیله! :| این آرم چیه همه جاش چسبوندن؟! :| هر روزمون عزای عمومی دیگه لذت داره مگه :| باز همراهش تعطیلی میزاشتند یه چیزی ! فقط عزای عمومی همین :| آرم تبلیغ بیمارستان :/ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ جا داره از همین تریبون به شرکت برق تهران و حومه ، حضرت ملک الموت و تیم همراه و سایر وابستگان خسته نباشید بگم و با آرزوی موفقیت در تورنمنت های آینده و یک توصیه جدی به حورالعین های بهشتی داشته باشم که خطر برق گرفتی رو جدی بگیرید:ydm47612zsesgift969 پس بگو چرا اینقد هشدار میدادن در مصرف برق صرف جویی کنید ، اینا رو واسه کسی میخواستن :| 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ این نباشد دیگری ، چاقی نباشد لاغری 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ عههههههههههههههههه.....پس اینا هم میمیرن!!! یکی از بچه ها بره از صحت واقعه گزارش تهیه کنه...من باورم نمیاد... :| دانشجو هم نشدیم از عزای عمومی لذت ببریم....هر روزمون تعطیله! :| حالا کی میره جاش بکشه؟ فک کنم جنتی رو بذارن :| این آرم چیه همه جاش چسبوندن؟! :| زبونتو گاز بگیر اگه این خط یکی مونده به اخرت عملی شه من خودمو میکشم کم بدبختی داریم اینم بهش اضافه شه دیگه عالی میشه لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ ای بابا تعطیلی کجا بودکاش تشییعش بیفته هفته دیگه یکشنبه که دیگه تا سه شنبه رو تعطیل کنن راس میگیا اگه بیفته شنبه بهتره بعدش 1شنبه میشه بین التعطیلین و دیگه تا اخر هفته یونی بی یونی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده