Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آیت الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری دار فانی را وداع گفت. رئیس مجلس خبرگان رهبری 14 خرداد پس از شرکت در مراسم بیست و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، در منزل خود دچار حمله قلبی شده بود. پیکر آیتالله مهدوی کنی پنجشنبه تشییع و در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی تدفین خواهد شد. حجتالاسلام میرلوحی داماد آیتالله مهدوی کنی گفت که پیکر آن مرحوم صبح پنجشنبه از مقابل دانشگاه تهران به سمت حرم شاهعبدالعظیم الحسنی(ع)تشییع خواهد شد. وی افزود: طبق وصیتی که آیتالله مهدویکنی داشتند، پیکر این مرحوم در کنار مزار آیتالله ملاعلی کنی در حرم مطهر حضرت شاه عبدالعظیم الحسنی(ع) به خاک سپرده خواهد شد. آیتالله محمدرضا مهدوی کنی سال ۱۳۱۰ در روستای کن از توابع تهران به دنیا آمد. وی ریاست مجلس خبرگان رهبری و دبیرکلی جامعه روحانیت مبارز را بر عهده داشت و رئیس دانشگاه امام صادق(ع) و استاد درس اخلاق اسلامی این دانشگاه بود. آیتالله مهدویکنی پس از انقلاب یکی از 5 روحانی بود که هسته اصلی شورای انقلاب را تشکیل دادند و پس از انقلاب نیز به عنوان وزیر کشور در دولتهای شورای انقلاب، رجایی و باهنر و جانشین نخستوزیر پس از ترور رجایی و باهنر منصوب شد. کتابهای «نقطههای آغاز در اخلاق عملی»، «اصول و مبانی اقتصاد اسلامی در قرآن»، «بیست گفتار» و «شرح دعای افتتاح» از جمله آثار آیتالله مهدویکنی است. همچنین خاطرات وی نیز توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است. آیتالله مهدوی کنی پس از پیروزی انقلاب سمتهای مختلفی از جمله: عضویت در حلقه اولیه شورای انقلاب از طرف امام خمینی عضویت در کمیته استقبال از امام خمینی سرپرستی کمیته انقلاب اسلامی (به عنوان اولین نهاد انقلابی مسلح برای حفظ انقلاب به پیشنهاد شهید مطهری و دستور امام خمینی) عضویت به عنوان فقیه در شورای نگهبان قانون اساسی (دو مرتبه) نمایندگی امام خمینی در هیات حل اختلاف مسؤولان نظام و چندین ماموریت مشابه در حوادث مهم دوران انقلاب وزارت کشور در کابینههای رجایی و باهنر نخست وزیری پس از ترور محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر عضویت در ستاد انقلاب فرهنگی به حکم امام خمینی عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی به حکم امام خمینی و آیتالله خامنهای مسؤولیت ستاد کمکرسانی به مردم مناطق بمباران شده عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو مجلس خبرگان رهبری را بر عهده داشته است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ مینا جان یه عکس از سالم بودنش هم بذار اصن یادم نمیاد کی بوده 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ مینا جان یه عکس از سالم بودنش هم بذاراصن یادم نمیاد کی بوده 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ چرا بازم یادم نیومد؟ نمیدونم رئیس مجلس خبرگان بود ... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ نمیدونم رئیس مجلس خبرگان بود ... الا کی اومده به جاش؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ الا کی اومده به جاش؟ بزار آب کفن اش خشک شه بعد یکیُ میزارن جاش 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ بزار آب کفن اش خشک شه بعد یکیُ میزارن جاش یعنی میخوای ملت بی صاجب بمونه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ یعنی میخوای ملت بی صاجب بمونه:icon_pf (34): خیالت راحت انقد صاحاب زیاد هست که به اونجاها نرسه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ خیالت راحت انقد صاحاب زیاد هست که به اونجاها نرسه چند دقیقه اتلاف وقت هم جایز نیست 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ چند دقیقه اتلاف وقت هم جایز نیست اینارو بیخیال من همش منتظرم تعطیلی عمومی اعلام کنند فعلا که همش میگن عزای عمومی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اینارو بیخیال من همش منتظرم تعطیلی عمومی اعلام کنندفعلا که همش میگن عزای عمومی ای بابا تعطیلی کجا بود کاش تشییعش بیفته هفته دیگه یکشنبه که دیگه تا سه شنبه رو تعطیل کنن 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ ای بابا تعطیلی کجا بودکاش تشییعش بیفته هفته دیگه یکشنبه که دیگه تا سه شنبه رو تعطیل کنن نه دیگه تشییعش 5شنبه اس ... اگه تعطیل کنند فقط تهرانِ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ نه دیگه تشییعش 5شنبه اس ...اگه تعطیل کنند فقط تهرانِ منتظر نمیمونن آشناهاش از شهرهای دیگه بیان؟ یعنی فقط تهرانیا دل دارن؟ ما دل نداریم واسه صاحب مجلس؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ منتظر نمیمونن آشناهاش از شهرهای دیگه بیان؟ یعنی فقط تهرانیا دل دارن؟ ما دل نداریم واسه صاحب مجلس؟ تا 5شنبه صبر میکنند دیگه هر کسی خواست میتونه خودشُ برسونه به قسمت بخور بخور :| دل چی هست !؟ اوصولا جایی تعطیل میشه که شخص اونجا باشه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ تا 5شنبه صبر میکنند دیگه هر کسی خواست میتونه خودشُ برسونه به قسمت بخور بخور :| دل چی هست !؟ اوصولا جایی تعطیل میشه که شخص اونجا باشه پ من خودمو میرسونم تا پنج شنبهبه ممد بگو اگر جلسه ای چیزی داره بذاره واسه همون موقع که من اونجام چون میره تا مراسم بعدی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ پ من خودمو میرسونم تا پنج شنبهبه ممد بگو اگر جلسه ای چیزی داره بذاره واسه همون موقع که من اونجام چون میره تا مراسم بعدی شهر ری میبینم ات پس 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اعلی الله مقامه و اقرنت مع الحوریان الجنه:179: 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ عههههههههههههههههه.....پس اینا هم میمیرن!!! یکی از بچه ها بره از صحت واقعه گزارش تهیه کنه...من باورم نمیاد... :| دانشجو هم نشدیم از عزای عمومی لذت ببریم....هر روزمون تعطیله! :| حالا کی میره جاش بکشه؟ فک کنم جنتی رو بذارن :| این آرم چیه همه جاش چسبوندن؟! :| 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ جا داره از همین تریبون به شرکت برق تهران و حومه ، حضرت ملک الموت و تیم همراه و سایر وابستگان خسته نباشید بگم و با آرزوی موفقیت در تورنمنت های آینده و یک توصیه جدی به حورالعین های بهشتی داشته باشم که خطر برق گرفتی رو جدی بگیرید:ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده