شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام منم بازی میدین؟ 12 نفر رو جور دیگه ای نمیشه چید احتمالا خیلی از بازی ها انجام نمیشه من با کی بایید بازی کنم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من با کی بایید بازی کنم نفر بعدی که ثبت نام کنه ول یرقیب من گفت نمیتونه بیاد احتمالا ساعت 10 بیا با خودم باز یمیکنی لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من اوووووووووووووومدم! سلام سلام! کیو باید بِبَرَم؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من اوووووووووووووومدم!سلام سلام! کیو باید بِبَرَم؟ بیا بینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من تو روم 1 نشستم زود باش دیوونه شدم:confused: لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ تموم شد! بالاخره بعد از یک سری مسابقات نفس گیر و حرفه ای! و پس از بردن و باختن های پیاپی, من از گروه خودمون صعود کردم!:w42: (خدایی خیلی خوب بود آیهان جان, مرسی از بازی!:wubpink:) میلاد ببر, منتظرتم! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ تموم شد! بالاخره بعد از یک سری مسابقات نفس گیر و حرفه ای! و پس از بردن و باختن های پیاپی, من از گروه خودمون صعود کردم!:w42: (خدایی خیلی خوب بود آیهان جان, مرسی از بازی!:wubpink:) میلاد ببر, منتظرتم! من حریف ندارم:pichak29: مستقیم اومدم باتو برو به اسپا و جاوید یاد بده یچ کار کنن آبجی 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ من حریف ندارم:pichak29:مستقیم اومدم باتو برو به اسپا و جاوید یاد بده یچ کار کنن آبجی گفتم بهشون... الاناست که مسابقه اونام شروع شه. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ از بازی من وجاوید عزیز هم جاوید بالارفت ارزوی موفقیت برای دوستان 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ منم میخوام به شما یه حالی بدم و بازی کنم. تازه ثبت نام کردم 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ حریفم من پس کوووووووووو؟!!! واسه چی نمیاد مسابقه!!:shad: من چیکار کنم میلاد؟:2rqfst4: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ منم میخوام به شما یه حالی بدم و بازی کنم.تازه ثبت نام کردم حریف من اینترنتش تموم شد نمیتونه بیاد شما بیا با من بازی کن حریفم من پس کوووووووووو؟!!!واسه چی نمیاد مسابقه!!:shad: من چیکار کنم میلاد؟:2rqfst4: گفتم خودتون هماهنگ کنید دیگه بهش پیغوم میدادی هماهنگ میکردی ساعت بازی رو 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): منم باختم الان چارت دور بعد رو درست میکنم واستون 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ من تا پس فردا نیستم.اما منم بزار 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اون سمت راستیا دوتاشون با هم بازی کنن یکی بیاد بالا اومدن ثبت نام کردند در رفتند 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ایمان کی باز کنیم؟ تو فردا چه ساعتی هستی؟ من نمیدونستم رقیب قبلیم کناره گیری کرده 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ایمان کی باز کنیم؟ تو فردا چه ساعتی هستی؟من نمیدونستم رقیب قبلیم کناره گیری کرده حال داری الان بازی کنیم؟ لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ایمان کی باز کنیم؟ تو فردا چه ساعتی هستی؟من نمیدونستم رقیب قبلیم کناره گیری کرده خب من از الان وقتم آزاده تا فردا بعد از ظهر هستم محمد:62izy85: کی بازی کنیم؟:2525s: الان من آماده ام!:shad: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ایمان کی باز کنیم؟ تو فردا چه ساعتی هستی؟من نمیدونستم رقیب قبلیم کناره گیری کرده حال داری الان بازی کنیم؟ خب من از الان وقتم آزاده تا فردا بعد از ظهر هستم محمد:62izy85:کی بازی کنیم؟:2525s: الان من آماده ام!:shad: به نظرتون اگه پیغام خصوصی بدین یا تو پروفایل هم بگین زودتر به تنیجه نمیرسین؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده