میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ به به آقا میلادما منتظر فعالیت شما در تالار مکانیک بودیم و گویا شما داشتی طراحی مسابقه تخته نرد رو میکردی:icon_pf (34): من هم هستم چون میدونم که حریف ندارم تاس اگر خوب نشیند همه کس نراد است خوب من تازه ترم 4 رم فعلا درگیر ریاضی و معادلات و اندیشه اسلامی و این چیزام وقت ندارم به مکانیک فکر کنم چرا همه میگن هیچکس حریفشون نیست فرض محال، محال نیست خو تا اینجا 1-میلاد 2-ayhan 3-spow 4-رهگذر 5-A1000A 6- 3shahrsaz 7- javid.jamali یکی دیگه بیاد برنامه ریزی مکنیم میریم لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خوب....منم بلدم ولی جوون مردانه اعلام میکنم سوکس میشم در برابر شوماهاااا.....:girl_in_dreams::girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خوب....منم بلدم ولی جوون مردانه اعلام میکنم سوکس میشم در برابر شوماهاااا.....:girl_in_dreams::girl_in_dreams: آبجی کم نیار!!!!!!!!!! بیا! منم هستم! 2 تا دخمل, میرسه به فینال! یکیش خودم! اون یکیش خودت! ما می توانیم! :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خوب....منم بلدم ولی جوون مردانه اعلام میکنم سوکس میشم در برابر شوماهاااا.....:girl_in_dreams::girl_in_dreams: 1-میلاد 2-ayhan 3-spow 4-رهگذر 5-A1000A 6- 3shahrsaz 7- javid.jamali 8-lillian خوب بسسه فعلا همینا دو به دو تک حذفی بازی میکنیم الان خودم واسه خودم قرعه کشی مکینم مشخص میکنم بعد هر دو نفری که خواستند بازی کنند با خوشون صحبت میشه که یه زمان رو مشخص کنند بیان باز یکنند چون نمیشه همه تو یه ساعت بیان 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ 1-میلاد2-ayhan 3-spow 4-رهگذر 5-A1000A 6- 3shahrsaz 7- javid.jamali 8-lillian خوب بسسه فعلا همینا دو به دو تک حذفی بازی میکنیم الان خودم واسه خودم قرعه کشی مکینم مشخص میکنم بعد هر دو نفری که خواستند بازی کنند با خوشون صحبت میشه که یه زمان رو مشخص کنند بیان باز یکنند چون نمیشه همه تو یه ساعت بیان باز این شکلکرو گذاشت.....:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آبجی کم نیار!!!!!!!!!! بیا! منم هستم! 2 تا دخمل, میرسه به فینال! یکیش خودم! اون یکیش خودت! ما می توانیم! :wubpink: کم چیه؟؟؟؟ من عشخ لات بازی ام....:167:.منتها یه 5سالی میشه بازی نکردم.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ کم چیه؟؟؟؟ من عشخ لات بازی ام....:167:.منتها یه 5سالی میشه بازی نکردم.....:icon_pf (34): هاااااااااااا؟ لات بازی؟؟؟؟ منم خیلی وخته بازی نکردم خب! ولی میبریم! ما میتوانیم! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من رفتم بخوابم پس فردا صبح میام بیست وچهار شیفتم فردا هرکی قرعه من افتاد برا اون روز اماده باشه شب خوش 2 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ منم رفتم بخوابم. بیزحمت یکی منو هم خبر کنه! 5 شنبه شب به بعد, هر ساعتی باشه میتونم! شب همگی خوش 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ برنامه داداشی, چه چارته خوشکلی کششیدی! میسیییییییییییییییی! امیدوارم من و تو بیایم بالا و بعدش من تورو ببرم و برم بالاتر و بالاتر! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ الان اونا که هستند بیان تاریخ و ساعت رو هماهنگ کنن بقیه هم باشه فردا مسابقات باید تو روز 5 شنبه باشه ساعتش دست خودتون،هر گروه هماهنگ کنه واسه خودش اینجا بگه لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ برنامه من از مدیرا میترسسسسسسسسسسسسممممم......:cryingf: :cryingf: :cryingf: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ گروه ها به ترتیب از چپ به راست 1-2-3-4 ساعت بازیتونو بگید: گروه 1- 5 شنبه ساعت 10 شب 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ گروه ها به ترتیب از چپ به راست1-2-3-4 ساعت بازیتونو بگید: گروه 1- 5 شنبه ساعت 10 شب خو من که هم گروهیم نی!!!! با کی هماهنگ کنم....:w74:در ضمن من 5شنبه شب عروسی تشریف دارم.... :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خو من که هم گروهیم نی!!!! با کی هماهنگ کنم....:w74:در ضمن من 5شنبه شب عروسی تشریف دارم.... :banel_smiley_4: خوب 4 شنبه بازی کنید شما یا جمعه واسه همین گفتم هماهنگ کنه هر گروه واسه خودش دیگه ببین کی میتونی به همگروهت هم بگو 4 شنبه شب خوبه لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آقا این بازی چی هست؟ به ما هم یاد بدید خب لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آقا این بازی چی هست؟به ما هم یاد بدید خب به داداشت بگو یاد بده اولی ننفر پرید تو این تاپیک 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بیاید ساعت بازیتونو بگید کوفتاون اینجا نیست خوب من مگه اونجام؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده