میلاد 24047 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 اونا که بلدن و میخوان بازی کنن بیان ببینیم چی کار کنیم. . . . .. . . . تو همین تاپیک ثبت نام میکنیم و جدول بندی و این حرفا بعد میریم بازی میکنیم به برنده هم جایزه میدیدم تو این سایته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسی سایته دیگه ای بلد هست که مثل این باشه بگه شاید بهتر باشه اونجا یعنی میشه؟ 10
ayhan 2309 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 همتون سوسکید تو تخته نرد... من پایه ام.. میلاد بشه مدیر بخش تخته نرد 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2010 خو تا اینجا 1-میلاد 2-ayhan 3-spow 4-رهگذر 5-A1000A 6-... 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2010 فکر کنم مال یاهو بهتر باشه نمدونم آره فکر کنم اونجا ساده تر باشه ولی من قبلنا میرفتم واسم بعضی موقع ها اجرا نمیشد یعنی مشکل جاوا داشتم ولی بعضی وقتا هم میشد الان میرم ببینم
★napadid★ 2337 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا حالش بیشتره عضو بشید یه خورده تو سر و کله هم بزنیم :ws3::ws3::brodkavelarg:
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا حالش بیشتره عضو بشید یه خورده تو سر و کله هم بزنیم :ws3::ws3::brodkavelarg: چرت ترین بازی آنلاینی که دیدم همین بوده 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2010 منم دوست دارم باشم ولی وقت نمیکنم وقت نمیخواد که یعنی روزی یه رب وقت نداری؟
★napadid★ 2337 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 چرت ترین بازی آنلاینی که دیدم همین بوده باید علاقه داشته باشی میگم برات لی لی و عروسک بازی انلاین درست کنن حالشو ببری:ws3: :4chsmu1::Ghelyon:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 باشه اسم منم بنویس. نهایتاً به خاطر عدم حضور حذف میشم دیگه :icon_pf (34): ولی سعی میکنم باشم تو مسابقه. چون میخوام حال همه رو بگیرم. فقط بهم اطلاع بدین :w139: 3
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2010 باید علاقه داشته باشی میگم برات لی لی و عروسک بازی انلاین درست کنن حالشو ببری:ws3: :4chsmu1::Ghelyon: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برو 5 دقیقه اینجا بازی بعد از خودت خجالت میکشی که یه روزی جنگ خان ها بازی میکردی 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2010 باشه اسم منم بنویس. نهایتاً به خاطر عدم حضور حذف میشم دیگه :icon_pf (34):ولی سعی میکنم باشم تو مسابقه. چون میخوام حال همه رو بگیرم. فقط بهم اطلاع بدین :w139: خو تا اینجا 1-میلاد 2-ayhan 3-spow 4-رهگذر 5-A1000A 6- 3shahrsaz
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 اونا که بلدن و میخوان بازی کنن بیان ببینیم چی کار کنیم.. . . .. . . . تو همین تاپیک ثبت نام میکنیم و جدول بندی و این حرفا بعد میریم بازی میکنیم به برنده هم جایزه میدیدم تو این سایته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسی سایته دیگه ای بلد هست که مثل این باشه بگه شاید بهتر باشه اونجا یعنی میشه؟ به به آقا میلاد ما منتظر فعالیت شما در تالار مکانیک بودیم و گویا شما داشتی طراحی مسابقه تخته نرد رو میکردی:icon_pf (34): من هم هستم چون میدونم که حریف ندارم تاس اگر خوب نشیند همه کس نراد است 1
★napadid★ 2337 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برو 5 دقیقه اینجا بازی بعد از خودت خجالت میکشی که یه روزی جنگ خان ها بازی میکردی :putertired::putertired::putertired:
ارسال های توصیه شده