m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ بعد از عرضهی گوشیهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شرکت اپل، خبرها، تصاویر و ویدیوهای زیادی از خم شدن و خم کردن این گوشی در فضای مجازی منتشر شد که بازتابهای بسیاری در پی داشت. این اتفاقات به تصور اپل مشکل مهمی نیست، اما حال گزارشی رسیده است که یک دستگاه آیفون 6 پس از خم شدن، آتش گرفته است. فیلیپ لکدر، یکی از میلیونها نفری است که آیفون ۶ را بعد از عرضه، خریداری کرد. اما اتفاق ناگواری که برای وی روی داد سبب شد که نه تنها آیفون ۶ وی خم شود، بلکه در اثر خم شدگی بیش از حد از ناحیهی باتری آتش بگیرد. وقتی او به مانند هر روز، مشغول راندن دوچرخهی کابیندار خود بود، دچار حادثهای میشود و در اثر برخورد وی با دیوارهی کابین، فشار به جیبی که درونش آیفون ۶ قرار داشته وارد میشود و گوشی خم میشود. این درحالی است که گوشی در یک کیف چرمی در جیب فیلیپ بوده است. در حالی که خم شدن احتمالی آیفون ۶ از ناحیهای نیست که باتری در آن واقع شده است، اما در این مورد نادر، گوشی از ناحیهی باتری خم شده و این باعث آتش گرفتن آيفون ۶ در جیب فیلیپ شده است. آتش سوزی آیفون ۶ در جیب وی باعث شد که از ناحیهی پا به اندازهی ۱۱ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر دچار سوختگی درجه دو شود و در نواحی خاصی نیز سوختگی درجه یک صورت بگیرد. حتی کیف چرمی که گوشی در آن قرار داشته است مانع ایجاد سوختگی در پای فیلیپ نشده است. این بار اولی است که آتش گرفتن آیفون ۶ گزارش شده و باید دید آیا در طول ماههای آینده، چنین اتفاقی دوباره روی خواهد داد یا خیر. البته اگر قضاوتی منطقی بخواهیم داشته باشیم، میزان شدت ضربهی وارد شده در اثر تصادف به حدی بوده که احتمالا هر گوشی دیگری نیز جای آن بود، فرد دچار حادثهای ناگوار میشد و نباید فقط آیفون ۶ را به خاطر سابقهی خم شدن مورد سرزنش قرار داد.حادثههای این چنینی که منجر به آتش گرفتن گوشی شده است در طول سالهای اخیر برای برندهای مختلفی روی دادهاند. پیشتر گزارشی از چین منتشر شده بود که یک دستگاه سامسونگ گلکسی اس۴ دچار آتش سوزی شده که این اتفاق منجر به سوختن کل منزل صاحب این گوشی شد. یا خبری مبنی بر منفجر شدن گوشی در حال شارژ که شاید خیلی از شما آن را شنیده باشید. در هر صورت، باید دید اپل چه تدبیری برای جلوگیری از خم شدن احتمالی گوشیهای آیفون ۶ مخصوصا آیفون ۶ پلاس که بر طبق آخرین اخبارها، بسیار راحتتر خم میشود، میاندیشد و اعمال میکند. منبع: phonearena 9 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ از زمان فوت خدابیامرز استیو جابز اپل روز به روز داغون تر شده... لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ باعث شد که از ناحیهی پا به اندازهی ۱۱ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر دچار سوختگی درجه دو شود و در نواحی خاصی نیز سوختگی درجه یک صورت بگیر خوش به حالشون چه قشنگ متر زدن. اینجا هواپیما سقوط می کنه اندازه قطعات اجساد هم نمی شه حتی با کولیس اندازه گرفت:icon_razz: ولی انصافا سوتی بزرگی ه از شرکت اپل. 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ حالا این آتیش گرفته بر اثر شدت ضربه و اینا بحثش جداست... ولی خم شدن 6 پلاس که خیلی افتاده رو زبونا یه چیز طبیعیه، وقتی گوشی به این سایز و این باریکی رو میزارن جیب پشت خوب معلومه خم میشه دیگه یه مقدار، سنگ که نیست ،گوشیه! 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ میگم ها خیلی باکلاسه آیفون شیش تو جیب آدم آتیش بگیره 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ میگم ها خیلی باکلاسه آیفون شیش تو جیب آدم آتیش بگیره مخصوصا كه بعدش زخم 10 در 11 سانتي متر هم برداري، بيان زخمتو با خط كش اندازه بگيرن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ مخصوصا كه بعدش زخم 10 در 11 سانتي متر هم برداري، بيان زخمتو با خط كش اندازه بگيرن من یه گوشی دارم اگه تو جیبم بترکه و تشعشعات رادیواکتیویته از خودش ساطع کنه بازم بازتاب محلی پیدا نمیکنه چه برسه به اینکه ابعاد جهانی از خودش بروز بده 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ من یه گوشی دارم اگه تو جیبم بترکه و تشعشعات رادیواکتیویته از خودش ساطع کنه بازم بازتاب محلی پیدا نمیکنه چه برسه به اینکه ابعاد جهانی از خودش بروز بده گوشي من خداروشكر جون تركيدن نداره. نيم ساعت يه بار ميزنمش شارژ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ گوشي من خداروشكر جون تركيدن نداره. نيم ساعت يه بار ميزنمش شارژ از آن نترس که های و هوی دارد (آیفون 6 و s5) از آن بترس که سر به توی دارد (گوشی بنده و جنابعالی) 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ میگم ها خیلی باکلاسه آیفون شیش تو جیب آدم آتیش بگیره اونکه صد البته شما گوشیتو خم کن آتیش بزن شایعه درست کن آیفون بوده!! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اونکه صد البته شما گوشیتو خم کن آتیش بزن شایعه درست کن آیفون بوده!! ببین قضیه رو پیچیده نکن اگه قراره دروغ بگم که دیگه نمیخواد گوشیم رو آتیش بزنماون موقع به جای یه دروغ تو تا دروغ میگی و لازم نیست آتیش بازی راه بندازی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ من اگر گوشیم آتیش بگیره،دیگه باید با تلفن کارتی زنگ بزنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده