SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اهان یه بار به خاطر استاد محترم معماری امدم یونیتون داستان داشتیم اونجا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اهان یه بار به خاطر استاد محترم معماری امدم یونیتون داستان داشتیم اونجا اون بالا منظورته؟؟ تعریف کن بخندیم :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نه مگه پایین تر از م. پونک نیستین؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نه مگه پایین تر از م. پونک نیستین؟ چرا هستیم... میدون پونک...میرزابابایی...بلوار عدل...ک گلزار یکم...:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ استاد جعفری میشناسی؟ چعفرنیا رو میگی؟؟ یا جعفری خالی؟؟ جعفرنیا رو آره ولی جعفری رو فقط اسمشو شنیدم.... لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ چعفرنیا رو میگی؟؟ یا جعفری خالی؟؟ جعفرنیا رو آره ولی جعفری رو فقط اسمشو شنیدم.... آتیش پاره تو اینجا چی کار میکنی؟؟؟؟ برو یونی خودمون!!!به مااماانت میگم اومدی دانشگاهه دیگه علافیاااا!!!!!بدو برو لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ چعفرنیا رو میگی؟؟ یا جعفری خالی؟؟ جعفرنیا رو آره ولی جعفری رو فقط اسمشو شنیدم.... جعفری مدیر گروهتون نیست؟ معماری درس میده آتیش پاره تو اینجا چی کار میکنی؟؟؟؟ برو یونی خودمون!!!به مااماانت میگم اومدی دانشگاهه دیگه علافیاااا!!!!!بدو برو سلام:icon_pf (44): شمام علوم تحقیقاتی؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ جعفری مدیر گروهتون نیست؟ معماری درس میده سلام:icon_pf (44): شمام علوم تحقیقاتی؟ سلام،خوبی؟ بله منم علوم تحقیقاتم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلام میناااااااااااااااو کجا بودییییی؟ درس میخونی یا نه؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ سلام میناااااااااااااااوکجا بودییییی؟ درس میخونی یا نه؟ سلام میییییییلاد!!!! خوبی؟؟؟ من همین جایم!!!!! درس که بلی کم و بیش امروز هم امتحان داشتم،تو اون برف رفتم آزمایشگاه امتحان دادم!!! چ کیفی داد:دی لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان تهران مرکزی من ترم 6 هستم وقتی دیدم که بچه های تهران مرکز اینجا هم هستن خیلی خیلی خوشحال شدم الان کسی مکانیک نیست تو بچه های تهران مرکزی ؟ لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی از تهران مرکز (مجتمع نیایش) نیست اینجا لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان تهران مرکزی من ترم 6 هستم وقتی دیدم که بچه های تهران مرکز اینجا هم هستن خیلی خیلی خوشحال شدم الان کسی مکانیک نیست تو بچه های تهران مرکزی ؟ کسی از تهران مرکز (مجتمع نیایش) نیست اینجا :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان تهران مرکز یه سوال داشتم دانشگاهتون خوابگاه هم داره ؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه عکسی ؛ نه اطلاعاتی ؛ فقط اسپم ... لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا اطلاعاتش هیچ جا پیدا نمیشه لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان تهران مرکز یه سوال داشتم دانشگاهتون خوابگاه هم داره ؟ نه نداره کلا این دانشگاه همه جای تهران شعبه داره آزادی،پونک،شهرک غرب برای همین نداره لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ کسی از تهران مرکز (مجتمع نیایش) نیست اینجا من تهران مرکز مکانیک می خونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده