SIMooRGH.M 496 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2011 اهان یه بار به خاطر استاد محترم معماری امدم یونیتون داستان داشتیم اونجا
Valentina 13664 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 اهان یه بار به خاطر استاد محترم معماری امدم یونیتون داستان داشتیم اونجا اون بالا منظورته؟؟ تعریف کن بخندیم :girl_in_dreams:
Valentina 13664 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 نه مگه پایین تر از م. پونک نیستین؟ چرا هستیم... میدون پونک...میرزابابایی...بلوار عدل...ک گلزار یکم...:girl_in_dreams:
Valentina 13664 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 استاد جعفری میشناسی؟ چعفرنیا رو میگی؟؟ یا جعفری خالی؟؟ جعفرنیا رو آره ولی جعفری رو فقط اسمشو شنیدم....
mina_srk 1982 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 چعفرنیا رو میگی؟؟ یا جعفری خالی؟؟ جعفرنیا رو آره ولی جعفری رو فقط اسمشو شنیدم.... آتیش پاره تو اینجا چی کار میکنی؟؟؟؟ برو یونی خودمون!!!به مااماانت میگم اومدی دانشگاهه دیگه علافیاااا!!!!!بدو برو
SIMooRGH.M 496 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2011 چعفرنیا رو میگی؟؟ یا جعفری خالی؟؟ جعفرنیا رو آره ولی جعفری رو فقط اسمشو شنیدم.... جعفری مدیر گروهتون نیست؟ معماری درس میده آتیش پاره تو اینجا چی کار میکنی؟؟؟؟ برو یونی خودمون!!!به مااماانت میگم اومدی دانشگاهه دیگه علافیاااا!!!!!بدو برو سلام:icon_pf (44): شمام علوم تحقیقاتی؟
mina_srk 1982 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 جعفری مدیر گروهتون نیست؟ معماری درس میده سلام:icon_pf (44): شمام علوم تحقیقاتی؟ سلام،خوبی؟ بله منم علوم تحقیقاتم
mina_srk 1982 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 سلام میناااااااااااااااوکجا بودییییی؟ درس میخونی یا نه؟ سلام میییییییلاد!!!! خوبی؟؟؟ من همین جایم!!!!! درس که بلی کم و بیش امروز هم امتحان داشتم،تو اون برف رفتم آزمایشگاه امتحان دادم!!! چ کیفی داد:دی
shayan1989 523 ارسال شده در 24 تیر، 2011 سلام به همه دوستان تهران مرکزی من ترم 6 هستم وقتی دیدم که بچه های تهران مرکز اینجا هم هستن خیلی خیلی خوشحال شدم الان کسی مکانیک نیست تو بچه های تهران مرکزی ؟
میلاد 24047 ارسال شده در 6 مهر، 2011 سلام به همه دوستان تهران مرکزی من ترم 6 هستم وقتی دیدم که بچه های تهران مرکز اینجا هم هستن خیلی خیلی خوشحال شدم الان کسی مکانیک نیست تو بچه های تهران مرکزی ؟ کسی از تهران مرکز (مجتمع نیایش) نیست اینجا :icon_pf (44):
jonny depp 8297 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 سلام دوستان تهران مرکز یه سوال داشتم دانشگاهتون خوابگاه هم داره ؟
R@M!N 2978 ارسال شده در 1 مهر، 2013 سلام دوستان تهران مرکز یه سوال داشتم دانشگاهتون خوابگاه هم داره ؟ نه نداره کلا این دانشگاه همه جای تهران شعبه داره آزادی،پونک،شهرک غرب برای همین نداره
R@M!N 2978 ارسال شده در 1 مهر، 2013 کسی از تهران مرکز (مجتمع نیایش) نیست اینجا من تهران مرکز مکانیک می خونم
ارسال های توصیه شده