soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام رفقا این تاپیک رو زدم چون احساس کردم تمامی مطالبی که تا حالا در مورد سی ان سی داشتیم بیشتر تئوریک بوده تا عملی امروزه سی ان سی جایگاه مناسبی هم از لحاظ تولید قطعات خاص و هم از لحاظ مالی داره و این امر باعث شده افراد زیادی مایل به یادگیری کاربرد سی ان سی ها داشته باشند. مدتیه بنده با دستگاه VMC 850 دارم کار میکنم(برنامه نویسی ، نقشه کشی و اپراتوری و همچنین کنترل کیفیت) و امیدوارم تو این تاپیک با استفاده از اساتید عزیز بر دانسته هامون اضافه کنیم. بنده هم صمیمانه شاگرد شما بوده و امیدوارم هر کجا که خبط و اشتباهی داشتم گوشزد کنید. موفق باشیم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ ماشین های Vertical Machining Center فرز ساخت ماشین سازی تبریز در سه مدل 125 ، 850 ، 1050 به بازار عرضه میشه که مشخصات هر کدوم رو میتونید از لینک های زیر مشاهده کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده