رفتن به مطلب

پیدا کردن مکان پیکسل های سبز و قرمز در تصویر

nimaha72

ارسال های توصیه شده

سلام ببخشید که من اینقدر سوال می کنم از جواب هایتان هم خیلی ممنونم لطفا به این سوالم هم جواب دهید

من می خواهم برنامه ای بنویسم که از حلقه for استفاده کند و تصویرم را پیکسل به پیکسل بخواند و وقتی رسید به پیکسل قرمز رنگ شماره پیکسل را درsub2ind قرار دهد و آن را در یک ماتریسm*2 ذخیره کند و مقدار 1 را به المان دوم سطرآن دهد و اگر به پیکسل سبز رنگ رسید دوباره مقدار آن را در همان ماتریس ذخیره کند و اینبار عدد 2 را به المان دوم سطر آن اختصاص دهد مثل ماتریس زیر من کد زیر را نوشتم اما errorمی دهد لطفا مرا یاری نمایید . اگر کد ساده تر و بهتری هم به نظرتان رسید لطفا ذکر نمایید ممنون می شوم اگر به من کمک نمایید

[index3 1;index2 1;index1 2]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

70093518059081016559.bmp

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام ببخشید که من اینقدر سوال می کنم از جواب هایتان هم خیلی ممنونم لطفا به این سوالم هم جواب دهید

من می خواهم برنامه ای بنویسم که از حلقه for استفاده کند و تصویرم را پیکسل به پیکسل بخواند و وقتی رسید به پیکسل قرمز رنگ شماره پیکسل را درsub2ind قرار دهد و آن را در یک ماتریسm*2 ذخیره کند و مقدار 1 را به المان دوم سطرآن دهد و اگر به پیکسل سبز رنگ رسید دوباره مقدار آن را در همان ماتریس ذخیره کند و اینبار عدد 2 را به المان دوم سطر آن اختصاص دهد مثل ماتریس زیر من کد زیر را نوشتم اما errorمی دهد لطفا مرا یاری نمایید . اگر کد ساده تر و بهتری هم به نظرتان رسید لطفا ذکر نمایید ممنون می شوم اگر به من کمک نمایید

[index3 1;index2 1;index1 2]

سلام

خواهش می کنم.

اینجا شما می خواین، مکان پیکسل های سبز و قرمز رو پیدا کنین و داخل یه ماتریس قرار بدین، پس عنوان "ساخت ماتریس" نمی تونه خیلی مناسب باشه.

دو تا حلقه نوشتین که پیکسل به پیکسل حرکت کنین روی تصویر، تا اینجا مشکلی نیست، بعد می خواین ببینین پیکسل فعلی تون قرمز و سبز هست یا نه، اما شرط ها رو درست ننوشتین، هر دو شرط رو باید اصلاح کنین، کاری که می خواین رو انجام نمیده، مثلا برای قرمز باید ببینین، اولی 255 هست و دو تای دیگه 0.

روش فکر کنین، خواستیم بازم در موردش صحبت می کنیم.:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...