masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ دختر کوچک به مهمان گفت : میخوای عروسکامو ببینی ؟ مهمان با مهربانی جواب داد : بله ، حتما ! دخترک دوید و همه ی عروسکهارو آورد ، بعضی از اونا خیلی بانمک بودن ولی دربین اونا یک عروسک خیلی قشنگ دیگه هم بود … مهمان از دخترک پرسید : کدومشونو بیشتر از همه دوست داری ؟ و پیش خودش فکر کرد : حتما اونی که از همه قشنگتره … اما خیلی تعجب کرد وقتی که دید دخترک به عروسک تکه پاره ای که یک دست هم نداشت اشاره کرد و گفت : اینو بیشتر از همه دوست دارم ! مهمان با کنجکاوی پرسید : این که زیاد خوشگل نیست ؟!؟! دخترک جواب داد : آخه اگه منم دوستش نداشته باشم دیگه هیشکی نیست که باهاش بازی کنه و دوستش داشته باشه ؛ اونوقت دلش میشکنه … 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ دوس داشتن از روی دلسوزی ! نباشه بهتره / 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ من پیش خودم فکر کردم دخترک اینجوری جواب میده: اخه اون عروسک معلومه که دوست زیاد داشته و زیاد باهش بازی شده و باعث خندوندن خیلیها شده و زیاد دست به دست شده که به این روز افتاده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده