m@ry@71 3690 ارسال شده در 13 دی، 2014 سلام کسی جزوه خوب از درس کنترل خطی داره ؟ (روش میسون) سلام بر شما به بخش کتابخانه مهندسی برق سر زدید؟جزوات و کتابهای اونجا به کارتون نیومد؟ کتاب دکتر صدیق کتاب خوبیه؛ 7
m@ry@71 3690 ارسال شده در 13 دی، 2014 اگه جزوات بخش به کارتون نیومد، من یک جزوه از دکتر طالبی دانشگاه امیرکبیر دارم؛ براتون میذارم موفق باشید 7
Yaser.C 5059 ارسال شده در 17 دی، 2014 بهترین روش برای الگوریتم ساده سازی بلوک دیاگرامی بر اساس روش میسون تو کتاب کنترل خطی آریاز برادرانی عنوان شده که پیشنهاد میکنم هر کی با این روش مشکلی داره فصل اول این کتابو بخونه این کتاب یه کتاب کنکوره اما اونایی که این درس رو دارن هم میتونن استفاده کنن 5
دانس 27 مالک ارسال شده در 20 دی، 2014 سلام کسی جزوه الکترونیک داره ؟ 1 انواع دیودها 2 ترانزستورها 3 انواع بایاس ، بایاس ساده ، بایاس ثابت ، بایاس اتوماتیک ، 4 ترانزیستور fet . تقویت کننده fet ، گیت مشترک 5 IGBT ، ممنون میشم گه با ین مضوعات کسی داره من روراهنمای کنه 5
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 20 دی، 2014 سلام کسی جزوه الکترونیک داره ؟1 انواع دیودها 2 ترانزستورها 3 انواع بایاس ، بایاس ساده ، بایاس ثابت ، بایاس اتوماتیک ، 4 ترانزیستور fet . تقویت کننده fet ، گیت مشترک 5 IGBT ، ممنون میشم گه با ین مضوعات کسی داره من روراهنمای کنه سلام دوست عزیز میتونید از لینک زیر تعدادی جزوه الکترونیک دانلود کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread4149.html از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم میتونید تعدادی دیگه از جزوات الکترونیک سایت نواندیشان را بیابید 5
ارسال های توصیه شده