رفتن به مطلب

خواندن تصویر


nimaha72

ارسال های توصیه شده

سلام

من یک فایل را در کامپیوتر که حامل تعدادی عکس هست دارم وآن را در آرایهLقرار داده ام می خواهم آن تصاویر را بخوانم ودر آرایه دیگری قرار دهم کدهای زیر را هم نوشتم اما اعلام خطا می کند (یکی از آنها برای هر مسیر مشخصی و دیگری اگر پوشه داخل current folder باشد)

 

t= uigetdir;
L = dir(fullfile(t,'*jpg')); 
C = cell(1,numel(L));
for i = 1:numel(L)
 C{i} = imread(L(i).name);
end
------------------------------------
L = dir('*.jpg'); 
C = cell(1,numel(L));
for i = 1:numel(L)
 C{i} = imread(L(i).name);
end

y.zip

لینک به دیدگاه
سلام

من یک فایل را در کامپیوتر که حامل تعدادی عکس هست دارم وآن را در آرایهLقرار داده ام می خواهم آن تصاویر را بخوانم ودر آرایه دیگری قرار دهم کدهای زیر را هم نوشتم اما اعلام خطا می کند (یکی از آنها برای هر مسیر مشخصی و دیگری اگر پوشه داخل current folder باشد)

 

t= uigetdir;
L = dir(fullfile(t,'*jpg')); 
C = cell(1,numel(L));
for i = 1:numel(L)
 C{i} = imread(L(i).name);
end
------------------------------------
L = dir('*.jpg'); 
C = cell(1,numel(L));
for i = 1:numel(L)
 C{i} = imread(L(i).name);
end

 

سلام

کد رو توی متن قرار بدین، اگه نیاز به ادیتی برای نمایش باشه، من واستون انجام میدم.

 

خط دوم داتش که نذاشتین: jpg.*

متن ارور رو هم قرار بدین.

لینک به دیدگاه
[left]Error using imread (line 349)
File "IMG.jpg" does not exist.

Error in y (line 5)
 C{i} = imread(L(i).name);
[/left]

در کد دوم هم اگر تعداد زیادی عکس درفولدری در current folder قرار دهم آن هارا نمی خواند .

لینک به دیدگاه
[left]Error using imread (line 349)
File "IMG.jpg" does not exist.

Error in y (line 5)
 C{i} = imread(L(i).name);
[/left]

در کد دوم هم اگر تعداد زیادی عکس درفولدری در current folder قرار دهم آن هارا نمی خواند .

 

IMG.jpg که داخل current folderتون نیست، داخل مسیر t هست دیگه، باید مثل خط دوم، موقع خوندن هم مسیر t رو کنار اسم فایلتون اضافه کنین، با همون دستور fullfile.

 

کد قسمت دوم هم که مشکلی نداره، به تعداد هم بستگی نباید داشته باشه، دقیقا چه اتفاقی میفته؟

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

سلام

من میخوام 100 تا از تصاویر داخل یک فایل رو به فرمت دیگه ای با استفاده از حلقه ی for انجام بدم ، اما نمیدونم کدش رو تو متلب چطور بنویسم

ممنون میشم راهنمایی کنید.


for j=1:100
i=imread(j+'.pgm');
imwrite(i,j+'.jpg');
end

لینک به دیدگاه
سلام

من میخوام 100 تا از تصاویر داخل یک فایل رو به فرمت دیگه ای با استفاده از حلقه ی for انجام بدم ، اما نمیدونم کدش رو تو متلب چطور بنویسم

ممنون میشم راهنمایی کنید.


for j=1:100
i=imread(j+'.pgm');
imwrite(i,j+'.jpg');
end

 

سلام

اینجا به نظر تصویرهاتون یه ترتیب خاصی دارن، همینجور که دونه دونه می تونین بخونین و تبدیل کنین، اسم عکس هم با sprintf می تونین ایجاد کنین:

 

name = sprintf('%d.pgm',j)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...