nimaha72 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام من یک فایل را در کامپیوتر که حامل تعدادی عکس هست دارم وآن را در آرایهLقرار داده ام می خواهم آن تصاویر را بخوانم ودر آرایه دیگری قرار دهم کدهای زیر را هم نوشتم اما اعلام خطا می کند (یکی از آنها برای هر مسیر مشخصی و دیگری اگر پوشه داخل current folder باشد) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام من یک فایل را در کامپیوتر که حامل تعدادی عکس هست دارم وآن را در آرایهLقرار داده ام می خواهم آن تصاویر را بخوانم ودر آرایه دیگری قرار دهم کدهای زیر را هم نوشتم اما اعلام خطا می کند (یکی از آنها برای هر مسیر مشخصی و دیگری اگر پوشه داخل current folder باشد) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام کد رو توی متن قرار بدین، اگه نیاز به ادیتی برای نمایش باشه، من واستون انجام میدم. خط دوم داتش که نذاشتین: jpg.* متن ارور رو هم قرار بدین. 2 لینک به دیدگاه
nimaha72 70 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در کد دوم هم اگر تعداد زیادی عکس درفولدری در current folder قرار دهم آن هارا نمی خواند . 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در کد دوم هم اگر تعداد زیادی عکس درفولدری در current folder قرار دهم آن هارا نمی خواند . IMG.jpg که داخل current folderتون نیست، داخل مسیر t هست دیگه، باید مثل خط دوم، موقع خوندن هم مسیر t رو کنار اسم فایلتون اضافه کنین، با همون دستور fullfile. کد قسمت دوم هم که مشکلی نداره، به تعداد هم بستگی نباید داشته باشه، دقیقا چه اتفاقی میفته؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلام من میخوام 100 تا از تصاویر داخل یک فایل رو به فرمت دیگه ای با استفاده از حلقه ی for انجام بدم ، اما نمیدونم کدش رو تو متلب چطور بنویسم ممنون میشم راهنمایی کنید. for j=1:100 i=imread(j+'.pgm'); imwrite(i,j+'.jpg');end 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلاممن میخوام 100 تا از تصاویر داخل یک فایل رو به فرمت دیگه ای با استفاده از حلقه ی for انجام بدم ، اما نمیدونم کدش رو تو متلب چطور بنویسم ممنون میشم راهنمایی کنید. for j=1:100 i=imread(j+'.pgm'); imwrite(i,j+'.jpg');end برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه دنبال کنندگان 0 رفتن به فهرست موضوع ها
ارسال های توصیه شده