ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اسکول نام نوعی پرنده است که هنگامی که از لانه اش خارج می شود در هنگام بر گشت فراموش می کند لانه اش کجا بوده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ولی اسکول تو ایران بیشتر فحش محسوب میشه 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ولی اسکول تو ایران بیشتر فحش محسوب میشه خر هم همينطور 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ خر هم همينطور کلا ک چهار پایان در فحش ایرانی جایگاه ویژه ای دارن آهای گوساله؛گوسفند ؛آهای الاغ؛توله سگووووو 6 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ قيافه ي اسكول رو تا حالا نديده بودم حالا كه ديدم فهميدم حق داره كسي كه بهش بگن اسكول ناراحت بشه. 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ کلا ک چهار پایان در فحش ایرانی جایگاه ویژه ای دارنآهای گوساله؛گوسفند ؛آهای الاغ؛توله سگووووو با كي بودي حالا.. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ با كي بودي حالا.. مخاطب نداشتم بابا 5 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ ولی من شنیده بودم فرق اسکول با شنقول اینه که: اسکول یه پرنده ایه که کلی غذا برای زمستونش جمع میکنه ولی زمستون که میشه یادش میره غذاها رو کجا گذاشته شنقول هم یه پرنده ایه که غذاش رو میده به اسکول که غذا نداره در واقع ای شنقول وضعش خرابتر از اون اسکوله که انقد نادونه که غذاش رو به این اسکول میده ولی یه نادون مهربون 5 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اسکول نام نوعی پرنده است که هنگامی که از لانه اش خارج می شود در هنگام بر گشت فراموش می کند لانه اش کجا بوده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این اسم اسکول از کجا اومده؟!!!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده