Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ ژاپنی ها دوست دارند هر چیزی را سوخاری کنند سپس آن را بخورند. آن ها اعتقاد دارند که اینگونه همه غذاها خوشمزه تر می شود پس هر خوراکی داشته باشند در روغن سوخاری می کنند و این باعث شده تا عجیب ترین چیزها را نیز سوخاری کرده و بخورند. ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند. نام این خوراکی "برگ سوخاری" است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید. همانطور که ما پایمان را روی این برگ های خشک می گذاریم تا از صدای شکستشان لذت ببریم، ژاپنی ها از خوردن آن ها لذت می برند. البته درست کردن این خوراکی به آسانی نیست و نمی توان به همین راحتی آن را درست کرد. برای درست کردن برگ سوخاری ابتدا باید برگ های مناسب را انتخاب کرده و آن را درون محلول آب و نمک برای مدت یک سال نگهداری کرد. پس از یکسال برگ ها در ارد و کنجد گذاشته شده و سپس در روغن زیاد سرخ می کنند. این برگ ها به همراه سس های مخصوص خورده می شوند. منبع : yjc 9 نقل قول لینک به دیدگاه
sarevan 9,753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ ازبُعد علمی ش چیزی نگفته...اینکه خب ضرریا سودی داره اصلا؟ حرکتشون جالب بوده...یک سال صبر و ...(: ممنون 5 نقل قول لینک به دیدگاه
sun-shine 7,672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اگه من ژاپنی بودم، حتما یکی از طرفدارای برگ سوخاری بودم، شکلش که خیلی خوشگله 4 نقل قول لینک به دیدگاه
شقایق31 40,377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ دلم خواست تست کنم:gnugghender: 6 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22,940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ازبُعد علمی ش چیزی نگفته...اینکه خب ضرریا سودی داره اصلا؟حرکتشون جالب بوده...یک سال صبر و ...(: ممنون فک کنم داخل تخم مرغ و یه چیزی شبیه کنجد می خوابونند بعد سرخ میکنند و از روی شکل شبیه بامیه خودمونه و در مورد مضراتش اطلاعاتی قرار ندادن 5 نقل قول لینک به دیدگاه
sama-sh 6,912 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ شکلش خیلی بامزس... ادم دلش میخواد امتحانش کنه ...اما حوصله یه سال صبرو ندارم.. ممنون 2 نقل قول لینک به دیدگاه
*atefeh* 13,002 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ قیافش که خیلی خوشمزس ولی درست کردنش خیلی طول میکشه واقعا کی این غذا رو اختراع کرده احسنت به صبر و ذوقش 4 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .