رفتن به مطلب

برگ سوخاری، یک خوراکی عجیب در ژاپن


ارسال های توصیه شده

ژاپنی ها دوست دارند هر چیزی را سوخاری کنند سپس آن را بخورند. آن ها اعتقاد دارند که اینگونه همه غذاها خوشمزه تر می شود پس هر خوراکی داشته باشند در روغن سوخاری می کنند و این باعث شده تا عجیب ترین چیزها را نیز سوخاری کرده و بخورند.

 

ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند. نام این خوراکی "برگ سوخاری" است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید.

2649864_825.jpg

 

همانطور که ما پایمان را روی این برگ های خشک می گذاریم تا از صدای شکستشان لذت ببریم، ژاپنی ها از خوردن آن ها لذت می برند. البته درست کردن این خوراکی به آسانی نیست و نمی توان به همین راحتی آن را درست کرد.

برای درست کردن برگ سوخاری ابتدا باید برگ های مناسب را انتخاب کرده و آن را درون محلول آب و نمک برای مدت یک سال نگهداری کرد. پس از یکسال برگ ها در ارد و کنجد گذاشته شده و سپس در روغن زیاد سرخ می کنند. این برگ ها به همراه سس های مخصوص خورده می شوند.

 

2649865_403.jpg

 

2649863_454.jpg

 

 

 

 

منبع : yjc

  • Like 9
لینک به دیدگاه

ازبُعد علمی ش چیزی نگفته...اینکه خب ضرریا سودی داره اصلا؟

حرکتشون جالب بوده...یک سال صبر و ...(:

ممنون

  • Like 5
لینک به دیدگاه
ازبُعد علمی ش چیزی نگفته...اینکه خب ضرریا سودی داره اصلا؟

حرکتشون جالب بوده...یک سال صبر و ...(:

ممنون

 

فک کنم داخل تخم مرغ و یه چیزی شبیه کنجد می خوابونند بعد سرخ میکنند و از روی شکل شبیه بامیه خودمونه و در مورد مضراتش اطلاعاتی قرار ندادن:icon_redface:

 

:a030::icon_gol:

  • Like 5
لینک به دیدگاه

شکلش خیلی بامزس...

ادم دلش میخواد امتحانش کنه ...اما حوصله یه سال صبرو ندارم..

ممنون:icon_gol:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

قیافش که خیلی خوشمزس ولی درست کردنش خیلی طول میکشه:ws37:

واقعا کی این غذا رو اختراع کرده:ws38:

احسنت به صبر و ذوقش:w16:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...